ATI HD 5770 jej taktovanie a veci okolo...
Re: Nova grafika Gt 240 DDR5 1GB???
Ahaa nie nie netaktoval som ju nemam stym ziadne skusenost,...oplati sa to robit???
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ta grafika je na to stavana preto vapor-x koli tomu chladicu ktory vie super uchladit GPU

Tak co idem ju troska potrapit?
viete mi poradit niejake hodnoty?
-
vendo
Guru
ja ti poradim, ked to nevies tak to nerob
(nic v zlom)
(nic v zlom)
Ako v pohode ja chapem nerad by som nieco dobabral este ked mi to netreba hry si zahram dobre takze tak 
-
IceHammer
Star
Je jedno pomerne jednoduche riesenie taktovania a to priamo v ovladacoch das auto tune vga si sama najde najvyssie takty ktore, zvlada stabilne. Ale zasa musis mat aj dobre vetranu skrinu lebo sa ti to tam bude prehrievat. Takze dobra rada bola dana uz skor ak to nevies tak to nerob.(ale z jednej strany ak sa to chces naucit nejak to skusit musis
)
No to hej to je pravda pozeral som sa trosku nato tera odvetranu ju mam dobre takze poskusam nieco len ako potom otestovat ten vykon staci niejaky fraps alebo nieco ine???
-
jjj
Guru wannabe
Keď sa budeš držať tohoto návodu tak nemáš čo dobabrať....boarderpp napísal:Ako v pohode ja chapem nerad by som nieco dobabral este ked mi to netreba hry si zahram dobre takze tak
Samozrejme všetko ide na tvoje triko.
Keď sa nezadarí, tak sa stále dá dosť vecí vyreklamovať, len treba vedieť ako na to....
/// Inak mohol by si zmeniť názov témy na čosik ako Ati Radeon HD5770 pretaktovanie a veci okolo ///
Re: ATI HD 5770 jej taktovanie a veci okolo...
dobry clanok idem ho prestudovat dakujem