cawte, potreboval by som nejaky program ktory dokaze stiahnut pesnicky z myspace..
ci uz v FLV extrakte alebo v MP3..
vsetky veci ktore mali fungovat (file2HD, Myspace MP3 Gopher, FMZ..)
proste nic nejde.. poznate nieco co by mohlo ist??
myspace
Re: myspace
download helper uz mam dlhsi cas.. ale na myspace nefunguje..
aj som aktualizoval najnovsiu verziu coí si poslal a aj tak to nejde..
to fakt nic neexistuje co by tu hudbu dokazalo z tej stranky extrahovat??
ved ked to ide prehravat na tej stranke, musi ti ist aj nejako stiahnut predsa..
aj som aktualizoval najnovsiu verziu coí si poslal a aj tak to nejde..
to fakt nic neexistuje co by tu hudbu dokazalo z tej stranky extrahovat??
ved ked to ide prehravat na tej stranke, musi ti ist aj nejako stiahnut predsa..
Pokial to dovoli autor, tak si to tusim mozes stiahnut rovno ako mp3. Osobne si myslim ze je nelegalne takto stahovat skladby z myspace. Vsak niektori tam maju skladby ktore sa predavaju.
ale to je vsetko co stahujeme z netu nelegalne.. Aj z youtube je nelegalne stahovat a da sa to..
a ano viem, su tam skladky autorov, ktore niesu este v predaji, ani nikde inde na nete, ale ja to chcem len pre vlastnu spotrebu..
a ano viem, su tam skladky autorov, ktore niesu este v predaji, ani nikde inde na nete, ale ja to chcem len pre vlastnu spotrebu..
neviete niekto ako pridam song na myspace? som v mojom playliste a nemam tam nic take ako manage alebo dačo take ..:-/ dik moc
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 12:52)
neviete niekto ako pridam song na myspace? som v mojom playliste a nemam tam nic take ako manage alebo dačo take ..:-/ dik moc
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 12:52)