Ukrajina A(H1N1)

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

krija napísal:slay a smial si sa aj vtedy ked "postrekovali" na ukrajine?

http://www.hojko.com/post1288708.html#1288708
to je tiez bullshit a obycajny hoax.. len sa mi paci ze na ukrajinu pouziju haldu helikopter ktore pozoruju tu a tam na viacerych miestach, a na cinu, jedno malicke lietadielko ktore pri starte nadrbe do hangaru :lol:

v tych tvojich clankoch a odkazoch na prope, pripadne tej ukrajinskej.. nie je naozaj nic podstatne len kecy.. ucelovo pospajane udalosti. Kto tam chce vidiet koniec sveta tak ho uvidi..

:wink: to niesu dokazy krija.. bohuzial, to su mylienkove konstrukty.

btw. baxter to pekne odflakli z tou hroznou pliagou, postrekovali tak naramne ukrajinu, nakazila sa stotina obyvatelstva a znej umrelo menej ludi nez na sezonnu chripku aj to vacsinou len tazko chori invalidi, to ti poviem, .. brutalny zatah.. skoro koniec sveta :lol: :smt045 , si naivka, ludia tu uz asi stracaju zdravy rozum
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

uz to sem raz daval Tomasito, ale pre teba slay, specialne:

„Sloboda“ tlače

„V súčasnosti v Amerike neexistuje nezávislá tlač. Viete to Vy, viem to aj ja. Ani jeden z Vás sa neodváži napísať svoj úprimný, pravdivý názor, a keď ho napíšete, dopredu viete, že sa neobjaví v tlači. Ja som týždenne platený za to, aby som svoj úprimný názor nedával na papier. Vy ste platení za to isté a každý z Vás, kto by bol taký hlúpy, aby písal svoje úprimné názory, by skončil na ulici a hľadal si inú prácu. Keby som si dovolil, aby sa moje úprimné názory objavili v novinách, stratil by som do 24 hodín zamestnanie. Úlohou žurnalistu je zničiť pravdu; dokonale klamať; prekrúcať; byť prešibaný; plaziť sa pred mamonom a predať svoju krajinu i svoju rasu za svoj každodenný chlieb. Vy to viete a ja to viem. Čo je to za hlúposť pripíjať si na nezávislú tlač. My (novinári) sme len nástroje a vazali bohatých ľudí za scénou. Sme poskakujúci pajacovia – oni ťahajú za struny a my tancujeme. Naše talenty, naše schopnosti a naše životy, to všetko vlastnia iní ľudia. My sme intelektuálne prostitútky.“

John Swinton, bývalý šéf najsolídnejších amerických novín New York Times v r. 1953
3PO
Medium Professional
Medium Professional

odporucam

Príspevok od používateľa 3PO »

odporucam asi pol mesiaca stary diel Lampy. pozvany hostia su dvaja virologovia a jeden doktor. je tam jednoducho vysvetlene preco nemoze nikto taky virus vyrobit v labaku ... a aj pekne vysvetlene ze cela tato chripka je len bublina. odkaz na archiv: navolit datum 26.11.2009 http://plus.joj.sk/plus-tv-archiv/lampa ... 38344.html
slay
Addict
Addict

krija napísal:uz to sem raz daval Tomasito, ale pre teba slay, specialne:

„Sloboda“ tlače

„V súčasnosti v Amerike neexistuje nezávislá tlač. Viete to Vy, viem to aj ja. Ani jeden z Vás sa neodváži napísať svoj úprimný, pravdivý názor, a keď ho napíšete, dopredu viete, že sa neobjaví v tlači. Ja som týždenne platený za to, aby som svoj úprimný názor nedával na papier. Vy ste platení za to isté a každý z Vás, kto by bol taký hlúpy, aby písal svoje úprimné názory, by skončil na ulici a hľadal si inú prácu. Keby som si dovolil, aby sa moje úprimné názory objavili v novinách, stratil by som do 24 hodín zamestnanie. Úlohou žurnalistu je zničiť pravdu; dokonale klamať; prekrúcať; byť prešibaný; plaziť sa pred mamonom a predať svoju krajinu i svoju rasu za svoj každodenný chlieb. Vy to viete a ja to viem. Čo je to za hlúposť pripíjať si na nezávislú tlač. My (novinári) sme len nástroje a vazali bohatých ľudí za scénou. Sme poskakujúci pajacovia – oni ťahajú za struny a my tancujeme. Naše talenty, naše schopnosti a naše životy, to všetko vlastnia iní ľudia. My sme intelektuálne prostitútky.“

John Swinton, bývalý šéf najsolídnejších amerických novín New York Times v r. 1953
Boaaa krijaaaa :smt009 tento pateticky vylev neakeho novinara z 53 roku jasne dokazuje ze vsetky vase konspiracne labilne ptakoviny su do detailu pravda a nikto vam neveri, lebo samozrejme vas vsetci klamu a vsetky media su kupene, a zidia nas ovladaju,.. a umrieme vsetci... hotovo, zahrabem sa.. jezisku na krizku, ako kludne krija, kludne.. citaj propik atd. a ver vsetkemu, konecne mas otvorene oci a vsetko vies a zli ujovia ta uz neklamu,.. no no.. na tvojom mieste by som uz pomaly aj zvazoval ze vstanem od pocitaca a zacnem organizovat renesanciu celeho sveta a pogrom na vsetkych zlych.. lebo cez prehliadas sa daleko nedopracujes.. vela stastia.. tesim sa
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

slay ty si iny komediant :D . kde beries tu istotu, ze tie platky za 50 centov ti hovoria pravdu? kde beries istotu, ze tvoj milacik mikimouse a ivan megazlodej miklos ti hovoria pravdu? alebo, kde beries istotu, ze pravdu maju iba americania resp. ich politici?
slay
Addict
Addict

krija napísal:slay ty si iny komediant :D . kde beries tu istotu, ze tie platky za 50 centov ti hovoria pravdu? kde beries istotu, ze tvoj milacik mikimouse a ivan megazlodej miklos ti hovoria pravdu? alebo, kde beries istotu, ze pravdu maju iba americania resp. ich politici?
Ale ja si predsa nemyslim ze mi hovoria pravdu :) , tak isto si nemyslim ze stranky ako prop.sk, extremisti, fanatici a ine labilne tvory hovoria pravdu. Ja mam istotu v tom ze pravdu nehovoria. Ak by si si lepsie vsimal co pisem, ja nikdy nekrcim co pravdou je, ale kricim co pravdou nieje a skor spochybnujem.

Neviem sice preco tu tahas modrych teraz, ale ak si vsimnes moje vyjadrenia, tak nikdy som snad nepouzil na rozdiel od vas neaku citaciu od nich ktoru by som podkladal za cistu pravdu. A ked referujem neaky clanok alebo blog, ide vzdy len o poskytnutie ineho uhla pohladu na vec nic viac. Navyse, moja naklonnost k niektorym spolocenskym a ekonomickym rozhodnutiam nieje sposobena tym ze uznavam neake politicke osobnosti, vesiam sa im na krk a myslim si ze maju dokonalu pravdu. Vobec nie. Je to preto lebo zhladiska vsetkych informacii, vedomosti a skusenosti co mam si jednoducho volim podla mna subjektivne najlepsiu moznost, postoj alebo pohlad na vec. A diskusia s vami moje postoje len vylepsuje, lebo raz zacas sa niekomu podari pekne argumentovat a vyvratit moje idei, zaco som vdacny, lebo to vylepsi moj postoj. Ale bohuzial, hluposti o praskovacich lietadlach, sa daju na velmi primitivnej baze jednoduchym postupom temer s istotou vyvratit.. tu nie je o com, z toho krici ludska fantazia strach uzkost konspiracia a labilnost, proste ja niesom ten typ co chodi za vesticami, veri na horoskopy a bude sa bat konca sveta kvoli planete nibiru alebo kvoli zidovskej new world order. Je mi luto..

//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 13:33 )
Ktosi tu raz volal po nazore odbornikov.. teda, pridavam nazor Slovenskej spoločnosti všeobecného praktického lekárstva.

http://www.vpl.sk/cps/rde/xchg/sprlsk/xsl/21113.htm

http://www.vpl.sk/zc/img/chripka_odpovede_liptak.pdf
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

davam to sem nechcel som zakladat novu temu celkom zaujimave ale dufam ze to je iba vtip.

http://www.cez-okno.net/clanok/cip-ve-s ... cktabs_2=2

Plánované čipovanie populácie - Pre
minulý rok nebolo plánované žiadne nútené očkovanie, ale ľudia mali byť cez
média skôr získavaní, aby si nechali dať injekciu dobrovoľne. Pre
prípad, že by takých bolo príliš málo, je nútená vakcinácia plánovaná na tento
rok. Výnimkou z tohto sú niektoré profesné skupiny ako elita, politici atď. Pre
väčšinu populácie nie je pred núteným očkovaním žiaden únik!
slay
Addict
Addict

dufam ze to je iba vtip.
Ano je to vtip :) .

Vlastne ten pán doktor je celý vtip sám o sebe :lol:. Prehlasuje o sebe, že dokáže liečiť aj rakovinu s 98% úspešnosťou a vymyslel neaký nový druh medicíny, pre ktorú ho vraj sionisti chcú umlčať aby ju mohli používať len sami pre seba atď. atď.

Proste ďalší labilný človek, paranoidná obeť doby, ktorú straší aj vlastný tieň. :wink:
juho
Star
Star

Re:

Príspevok od používateľa juho »

slay napísal:Panov 5 prispevkovych sa mi velmi nechce komentovat, je to ako sneh co sa hned po dopade topi. Ale Vdaka za zdroj bugy.. si chlapik, posluzil si mojej lenivosti.
Takze, kazdy kto si precita ten clanok, ma v hlave mozog ktory nie je uplne vysinuty by mal pochopit, ze to co tu IvanSk povedal, bola nekompletna a svojou nekompletnostou velmi zavadzajuca informacia. Ale stary dobry slay to opat raz uvedie na pravu mieru.
Povodna story:
Fiha? Vo vakcine? Paneboze.. ludia sa mohli nakazit vsakze. Neposkodene virusy? Jezis maaria.. a dokonca to aj v telke davali, tak to uz rovno skacem z okna.

Takze nudaaaa... no comment. :?

Vakciny prvej generacie, su zalozene na inaktivovanych viroch. Cize zalezi od typu vakciny. Ak prichadzas do novej debaty tak si aspon precitaj co bolo pred tym, ak sa chvastas tym ze nieco sledujes, lebo to tak nevyzera. A to iste plati aj pre Jackb, je to tu dost trapne aj bez toho aby sme sa vracali stale k tomu istemu.
tu mas (ty poboznik neveriaci) citaj a plac jak mas zdegenerovany rozum tou tvojou knihou knih.....
Pozor na očkovania!
Stovky zamestnancov vo verejnom sektore, ktorým očkovanie skomplikovalo život tvrdia, že vláda ich opustila. Do dvesto lekárov, zdravotných sestier, hasičov, zamestnancov väzníc, policajtov, pracovníkov súdneho lekárstva a upratovačov hovorí, že v dôsledku očkovaní proti žltačke v posledných desiatich rokoch začali mať vážne telesné a mentálne problémy. Museli sa vzdať svojho zamestnania a mnohí sú dnes na 60 % zdravotne postihnutí. Vyšlo však najavo, že z peňazí, ktoré vláda vydelila na uhradenie škôd, sa im neujde nič. Viac než 150 poslancov podporuje ich žiadosť o lepšie zaobchádzanie s nimi. Olivia Price zo skupiny "Vaccine Victim Support Group" hovorí: "Títo ľudia zasvätili svoj život službe druhým a takto sa im to odpláca. Stratili zamestnanie a teraz sú na obtiaž svojím rodinám. Je to veľmi ponižujúce."

I keď zamestnancov neviaže zákon dať sa povinne zaočkovať, ak sa nedajú, nedovolí sa im pracovať. Odborníci však hovoria, že práve v dôsledku očkovaní mnohí z nich dnes trpia chronickou únavou, bolesťami v svalstve, celkovou slabosťou alebo majú mentálne problémy. Napríklad Stevea Robinsona, 43 ročného otca troch detí, ako pracovníka súdneho lekárstva pred šiestimi rokmi zaočkovali proti žltačke A a B, obrne, tetanu a diftérii. Dva dni po injekcii sa uňho objavili bolesti vo svalstve a chronická únava a dnes je už na 60 % zdravotne postihnutý. Trpí ničivým onemocnením (macrophagic myofascitis), ktoré vyvolalo alumínium v očkovacej látke.
Takisto sa stáva, že bez predchádzajúcich varovných znakov, zrazu spadne. "Pred očkovaním som bol veľmi zdravý; rád som sa venoval horskému byciklovaniu, prechádzkam a snažil som sa byť fit. Dnes sa takmer nemôžem pohybovať a kráčam len za pomoci palíc. A som stále unavený", hovorí. ...
Lucy Johnstone, Rxpress: "Fury at Vaccine Scandal"
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11955
ludia dnesneho sveta niesu ani tak zhnuseni tymito spravami ale hlavne tym ze niekto ako taky tebe rovnaki poboznici taketo spravy dehonestuju a dehonestuju ludi ktori nemozu zato ze sa museli napr dat zaockovat a teraz takto skoncili a ty a tebe podobni sa im ci uz priamo alebo aj nepriamo vysmievaju. Hanbi sa (ty poboznik neveriaci )...Hanba TI
slay
Addict
Addict

Re: Re:

juho napísal:
Ty si tiež z tých labilnejších pozerám :? . Neveriaci pobožník? To by ma fakt zaujímalo odkiaľ si toto vyhrabal, ak si to sám vymyslel, tak si borec. Takže v prvom rade sa ukľudni a skús reagovať bez tej tragédie a pátosu, vyhneš sa tým zosmiešňovaniu.

K tomu superčlánku. Čo si tým chcel ako povedať? Chcel som sa dopátrať zdroja a za tým linkom ktorý si poskytol, je ďalší link na článok od nejakej Lucy Johnston, a tam už veru nieje nič, ani referencie ani na základe čoho čo tvrdia, len tieto teleshopingove dristy " pred očkovaním som bol zdravý a teraz ma nechce odškodniť vláda ".

Vieš koľko vakcín je v tvojom zadku? Vieš koľko životov zachránili vakcíny po celom svete? Možno už by ti už niekde kvapkala detská výživa na podbradník z diagnózou detská obrna keby si nebol zaočkovaný ty chytrák, možno by si už mal vrodenú srdcovú vadu keby tvoja mama počas tehotenstva prekonala rubeolu alebo iný fras. A budeš mi tu trepať takéto choromyseľnosti a častovať ma nejakými inkvizičnými archaizmami.

Rob si čo chceš ty muderlant, zaprisahaj sa v svojej naivite a nedaj sa už nikdy proti ničomu zaočkovať, a nedaj nikdy zaočkovať ani svoje deti ani svoju rodinu. A potom plač keď sa ti narodia retardované deti potom čo tvoja žena v tehotenstve prekoná nejaké pliagy, potom zomri na besnotu potom čo ťa pokúše besný pes, nedaj sa zaočkovať. Tvoje deti kľudne nechaj ochorieť na obrnu, tetanus aj tuberkulózu. Vieš čo nežer už ani žiadne antibiotiká, veď to je ešte väčšie svinstvo než vakcína, s horšími účinkami na organizmus. Hlavne sa dnes nezabudni opiť a zapáliť si cigaretu, aby si v jednom šluku do seba potiahol viac škodlivín než v tucte vakcín.

Amen. Buď múdry. A nenechaj sa očkovať ani keď pôjdeš to exotických krajín. NEDAJ SA, Zaprisahávam ťa. Ak sa náhodou dáš tak dúfam že si spomenieš ako sa ti hnusia ľudia ako ja, ako si tým nakadíš do vlastných úst a že si prestaneš sám seba vážiť za to že jedno hovoríš a druhé robíš.

Nech ti raz boh dá lepší rozum. :smt015
juho
Star
Star

Re: Ukrajina A(H1N1)

kiez by si ty deti nikdy ale nikdy nemal.....(chudence deturence)
hanba ti a este vacsia hanba(sice som vedel ze takto dokazes klesnut dokonca som cakal este viac sprostosti od teba).
takze teraz by ti farar mal dat riadne 5x cez papulu jak to spravili svati Matej.
nielen ze urazas obete vakcinacie nielen ze nevies co je to virulentne ochorenie, ale este si vymyslas bludy ktore siris do tohto uz davno skazeneho sveta... Aka Priroda stvorila ta ked nad tebou ani raz nezaplakala.
Vedecky spochybnená je nielen účinnosť očkovania, ale aj jeho zdravotná nezávadnosť:
* Vakcinácia proti TBC je považovaná za príčinu zastavenia epidémie TBC na svete. Úmrtia na TBC však poklesli od 1850 až do 1980 z 270 na menej než 1 úmrtie na 100 000 ľudí. To znamená, že vakcinácia proti TBC bola hromadne uvedená AŽ PO odznení epidémie (v roku 1940) a hromadné očkovanie po 1950 neznamenalo žiadny pokles, ani nárast počtu ochorení na TBC. Krajiny, ako je USA, kde nie je hromadná vakcinácia proti TBC zaznamenávajú rovnaký počet ochorení (percentuálne), ako krajiny, kde je hromadné očkovanie povinné.
* Výskum účinku vakcinácie proti TBC v Madrase (Južná India) v roku 1960, ktorý bol organizovaný WHO a jednalo sa o kontrolovaný test (kde ani testované subjekty, ani testeri nevedeli, či je podávané placebo, alebo vakcína) na vzorke 360 000 ľudí zistil, že v skupine ľudí, ktorí boli očkovaní bol väčší výskyt TBC, než v skupine ľudí, ktorým bolo podávané placebo.
az vies co to je CAS co nepredpokladam teda prikladam jedinecne pre teba a tebe podobnym definiciu http://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cas_%28fyzika%29pozri sa ty neplateny tajny agent rimskej cirkvi kedy si ty uz uvedomis ze nieje vzdy pravda to co sa zrodi v tvojom lahko ovplyvnitelnom vnimani sveta alebo co ti vsugeruju(tebe vynimocne to staci len ukazat ani nemusia nieco nasilu) a ze treba sa naucit citat a porozumiet pisanej informacii...neh vies co moze byt pravda a co pravda nemoze byt
Treba si uvedomiť, že vakcinácia je najmä skvelý obchod pre farmaceutické firmy a preto sa vám budú vždy snažiť zatajovať pravdu a prípadných oponentov sa budú snažiť zosmiešniť alebo inak umlčať. Ak sa vám niečo také zdá nepredstaviteľné, že by niekto mohol profitovať na úkor ľudského zdravia, pozrite sa na stav nášho zdravotníctva a zistíte, že to možné je. Pre mnohých lekárov pacient nie je človek, ale len prípad, ktorému treba predpísať lieky a poslať ho domov.
Ako následok vakcinácie sa môžu rozvinúť rôzne ďalšie choroby od vyrážok, cez rakovinu až po autizmus.
myslis si ze to vsetko toto kopirujem koli tebe?...NO NIE... je mi jedno ze ci sa konecne uvedomis ale treba znovu dokazat ze ako si vymyslas a dehonestujes ludi ktori trpia, ktori boli proti svojej voli ci uz nevedomky vystaveni takymto pokusom (je jedno ci to boli usBa-ci aj to su len ludia).
to si myslis ze napr: vedlajsie ucinky na liekoch su tam len pre zabavu? ze lieky zabijaju len nebezpecne bunky( bakterie, huby) alebo virusy?
V odborných kruhoch sa už hovorí o tzv. post-vakcinačnom syndróme (post-vaccination syndrome, ďalej len PVS) - ide o ochorenia, ktoré sa rozvinú ako následok očkovania. Symptómy spôsobené PVS môžeme rozdeliť na akútne a chronické.
a v nekonecnej rade este davam link ktory dopredu opisujem ako nepopieratelny(kedze mam take tusenie ze ho budes chciet vyvratit, ze ti nie je hanba, ze si neludsky vyplod rimskej cirkevnej fantazie)http://www.thinktwice.com/a kedze predpokladam ze ty nie si schopny (to znamena ze si impotentny) pochopit nieco slovensky nato Anglicky tak doplnam http://rizikaockovania.sk/
BOH ti nepomoze boh je slovo ktore ma iny vyznam nez si dokazes predstavit. Najprv zacni od tohto slova a potom sa pustaj do zlozitejsich slov ako je napr. vakcinacia, pretoze byt clovekom znamena byt ludskym.
GOD - The English word God is identical with the Anglo-Saxon word for “good,” and therefore it is believed that the name God refers to the divine goodness.
kedze nevies po anglicky a o translate.google.com nemas potuchy asi takze pokusim sa to prelozit semanticky aspon:
slovo boh je Anglo-saskeho povodu vyznamom vludny(doslova dobry) a preto sa predpoklada(co je dokazane) ze meno BOH vyjadruje dobrotu duse(synonymne ROZUMu, OSOBNOSTi, EGa ked asi nevies co to je synonymum tak http://sk.wikipedia.org/wiki/Synonymum).
a v nekonecnej rade HANBA TI HANBA HANBA TI, kiez by si len stretol ludi ktorym sa take veci stali a uvedomil si to konecne a usporiadal si tie pochody co ti tam behaju v tom degeneraci.........
slay
Addict
Addict

Juho

Takých stránok "proti" vakcinácii som už pár preštudoval. Len možno na rozdiel od teba aj som strávil čas aj štúdiom "pre" vakcináciu. A nielen štúdiom, ale aj rozhovormi s ľuďmi, ktorí majú na to školu, dokonca s ľuďmi, ktorí sú z výskumu. Som si vedomý kladov aj záporov, možné vedľajšie efekty na isté percento ľudí majú tak lieky ako aj vakcíny, ale treba vedieť čo je už fikcia. Žiadna farmakologická liečba nieje dokonalo neškodná, ale veci nie sú čiernobiele. Lieky sú peniaze, to je pravda, ale vieš koľko obratu farmaceutických spoločností tvoria vakcíny? Prežili by bez nich uisťujem ťa. Ak by im išlo o peniaze tak môžu predávať vo vakcínach neškodný fyziologický roztok a nie niečo po čom bude ľuďom zle a budú viesť antikampane, to im asi predaj nezvýši, pravda. Ty si plne odovzdaný antivakcinačnej lobby a je to tvoja vec, ja proti tomu nič nemám. V dobrom ti ale odporúčam navštíviť nejakú psychologickú ambulanciu, lebo tvoj prejav napovedá, že nie si celkom v poriadku. Nič ma do tvojich problémov, ale nevybíjaj si ich v diskusii. Ja nie som tvoj fackovací panák. Invektívy používam väčšinou obranne a tento raz sa zdržím, lebo zjavne nie si schopný viesť štandardný flamewar. Robíš už niečo čo vo mne už nevyvoláva chuť na odvetu, ale ľútosť.
juho
Star
Star

s kym ze si sa zhovaral z odboru vakcinacie? poprosim o konkretnych ludi(to by som velmi rad vedel)
este raz so skutocneho zivota: pred nieklkymi rokmi masovo hrnuli ludi do ockovania proti chripke tej beznej pandemickej H3N1. niekto im nato naletel, co sa stalo? no kto ochorel? ti ktori boli zaockovani... a kto bol zdravy ako repka olejnata? ti ktori sa nedali zaockovat.
teraz ked vyslo napovrch zeby sa malo hromadne( povinne) ockovat napr. medzi sluzbami ci uz vojaci ci lekari atd. tak lekari a to ja zas poznam mi aj vraveli ze sa radsej nedaju zaockovat tou vakcinou( takze vies kto to je lekar) to je jediny clovek ktory vie co ti predpisuje a ake to ma nasledky a predpisuje to pretoze mu to prikazuju( pretoze ako skoro vsetci co pracuju chodia na sustredenia a tam hadaj ocom sa diskutuje).
a kedze je tema H1N1
Za nežiaduce účinky vakcíny proti prasacej chrípke preberie zodpovednosť jej dodávateľ, uisťoval ešte v novembri minister zdravotníctva Richard Raši zo Smeru.Čítajte viac: http://primar.sme.sk/c/5147972/z-vakcin ... z0eAtOBXgg
naco sa maju dat ockovat ked
Virológ: Mexická je slabšia ako bežná chrípka
Chrípka typu A H1N1 sa neopodstatnene preceňuje, tvrdí v rozhovore virológ GUSTÁV RUSS.
Čítajte viac: http://primar.sme.sk/c/4865333/nova-chr ... z0eAupCPkU
asi si nehovoril s GUSTOM RUSSOM to by som velmi rad vedel ze s kym z odboru az si teda nevymyslas co je velmi pravdepodobne.
a este k tomu TBC, teda az si to cital ze ked nastupilo ockovanie proti TBC tak uz par rokov ziadne TBC epidemie neprepukli a naopak ze tym ktorych ockovali utych sa to vyskytlo. tak okrem toho na liecenie TBC je jeden (mozno z mnohych) je dobry suchy vzduch a na zmutovanejsie formy maju zas vsakovake antibiotika.
a to ze
Ak by im išlo o peniaze tak môžu predávať vo vakcínach neškodný fyziologický roztok a nie niečo po čom bude ľuďom zle a budú viesť antikampane, to im asi predaj nezvýši
Francuzko kupilo koltozeto 94 000 000 davok vakcin ci kolko neviem presne kolko ich spotrebovalo? 4.6 milionov. a teraz zvysok chce predavat.
preco takto si vymyslas aki ludia aki ludia im to nekupia? odkedy si ludia kupuju nieco? kde ty zijes. ved ludia nic nenakupuju. NAKUPUJU len obchodnici v tomto pripade LEKARNE (keby nakupovali ludia tak za CESKOSLOVENSKA by neboli rady na mandarinky ani na chladnicky....kde ty zijes) ze nezarobili? normalne dokonca aj staty nakupovali hromadne 90mil len FRA a kolko si kupili dalsi? no kolko? ze nezarobili natom vies ty kolko natom zarobili? sak neh ti to ti s ktorymi sa rozpravas z odboru vakcinacie prezradia kolko natom zarobili tie spolocnosti. ved to je nehorazne co ty tvrdis (este horsie az si to myslis sam).
AJ KED TA MUSIM POCHVALIT ZE UZ SI TROSKU UVEDOMELEJSI ZE NEPISES SEM VSAKOVAKE NAPADY. a ze uz stracas tu tvoju klamnu argumentaciu. ten kto nevravi pravdu ten dlho nevydrzi....
slay
Addict
Addict

Keďže som študent, tak mám pár kamarátov študentov na Karlovej univerzite v Prahe a tak isto aj v Bratislave a Košiciach. Tak isto aj na farmácii v Ba a Ke. Ten človek z výskumu, je môj rodinný príslušník a je to človek, na ktorého názor ja dám najviac, lebo viem že to čo ty máš v hlave má on v zadku. Jeho vedomosti sú neporovnateľné z vašimi. Dlhé roky robí v zahraničí ako výskumík. Ja tu ľudí nepresviedčam aby sa dávali očkovať. Tak isto ako nepresviedčam aby ľudia žrali antibiotiká a podobne. Ako som povedal žiadna farmakologická liečba nieje dokonale neškodná. Ale keď čítam tie niektoré zbesnené stredoveké nereálne panické názory vystrašených zmagorených ľudí tak sa len chytám za hlavu. A ty máš postoj, ktorý vylučuje akúkoľvek diskusiu lebo si apriorne presvedčený o svojej pravde. A ako som povedal ja proti tomu nič nemám. Ak by si bol čítal túto tému vedel by si, že ja som sa odporúčal neočkovať. Lebo na to nieje dôvod ak si mladý zdravý človek. Tak isto nevidím brať dôvod nejakú chémiu. Ja osobne som antibiotikum videl naposledy pred piatimi rokmi a aj to mi ho zle naordinovali a nebol naň dôvod. Ale treba stáť nohami na zemi a vedieť čo je pravda a čo už fikcia. Máš tu típkov, ktorí ťa budú presviedčať, že ti vo vakcíne vstrekujú čipy, ktoré ťa majú kontrolovať a zabiť. Máš tu chudákov, ktorý veria tomu že prasačia je umelo vyvinutá a američania práškujú na lietadlách svet aby ju rozšírili. Máš tu ľudí, ktorí za vakcínami vidia zámerný plán na ničenie populácie a podobné nezmysly. To sú veci ku ktorým sa vyjadrujem. Sú úplne mimo realitu, nezmysly. Ale kľudne im ver. Farmaceutický priemysel nieje svätý, to ani náhodou, ale ani tu nieje za zámerom zničiť ľudstvo a ak ja urážam obete vakcinácie, tak ty urážaš tisíce ľudí ktorí svoj život zasvätili pomoci druhým. Tisícom lekárov, vedcov, výskumníkom, ktorí každý deň pracujú na liekoch ktoré ti majú predĺžiť alebo zachrániť život. Tak isto urážaš aj milióny ľudí po celom svete, ktorých vakcinácia ochránila či už pred smrťou, celoživotným poškodením a podobne. Ja sám som bol postexpozične očkovaný proti besnote, a keby tá vakcína nejestvovala, možno by som už dýchal fialky od spodu.
juho
Star
Star

no ked chces aby to fungovalo ako urazka tak to treba pisat opacne ze "to co on ma v zadku ty mas v hlave" alebo podobne inak to posobi opacnym vyznamom.
ja nepisem ze sa snazi niekto dat cip do vakcin ani ze prasacia chripka bola umelo vytvorena..som daval linky nato ze prasacia chripka teda ta forma H1N1 bola pred par rokmi vakcinovana v oblasti MAURETANIE.
nepisem ze ti ktori te lieky vymyslaju su vinni pisem ze ti ktori dovolia aby nejaky liek bol distribuovany ked vedia ze je skodlivy tak ti ludia su vinni, taki nechcu co pises ze znicit svet im je svet ukradnuty taki len idu po bohatstve, precitaj si clanky o zahranicnych tovarnach firiem nike alebo adidas atd... a je im jedno ze ci 1 000 alebo 100 000 ludi pojde z toho svinstva co predavaju hlavna vec ze tych niekolko miliard im bude dalej platit za ich vyrobok.
Ja sám som bol postexpozične očkovaný proti besnote, a keby tá vakcína nejestvovala, možno by som už dýchal fialky od spodu.
nechcem vnasat nepodlozene fakty ale mozno niekto by pochyboval ze ci ti ta vakcina fungovala jak mala.
ale to je o inom...
no ved sa spytaj ze ako to je teda az mas pristup k zdrojom ohladne vyskumu ze ako to je ked vyrobia vakcinu a potom za kolko mesiacov sa dostane na pult a aky cas trva kym sa otestuju vsetky mozne ucinky a kolko takych vakcin sa uz dostalo na trh ktorych ucinky sa prejavili az po dlhsej dobe...zisti si to ked veris len tomu co ti povie ten tvoj rodinny prislusnik...a ze obchodnici z farmaceutickych spolocnosti predavaju pokial mozu nez im nato niekto prijde a oni budu nuteni vyrobok stiahnut. a potom co sa ti bude snazit podat odpoved tak sa mu pozri do ocu ze ci vravi pravdu a kludne budeme radi ked sem postnes co si sa dozvedel( neh uz ti prezradi cokolvek.)http://astro-tabu.sk/vitalita_45.html
Profesor Pierre Lépine, *1901 - †1989, šéf odd. bakteriológie pri Pasteurovom inštitúte napísal:Všetci sme učni čarodejníka,
najmä na vedeckom poli.
Chválime sa objavmi,
ktoré sú v skutočnosti pre pacienta jedovaté.
Myslím, že budúce generácie budú potrebovať veľa času a odvahy,
aby sa zbavili strašných následkov nášho výskumu...!
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Juho, tipujem ze kazdy uzivatel tohto fora bol v detstve viac krat ockovany, takze tazko povedat ci by bol zdravy aj bez vakciny. Ale TY mas tu moznost to otestovat na svojich detoch, povedz panom doktorom ze si neprajes ockovanie a potom nam za par rokov mozes zreferovat ako sa maju haranti.
slay
Addict
Addict

no ked chces aby to fungovalo ako urazka tak to treba pisat opacne ze "to co on ma v zadku ty mas v hlave" alebo podobne inak to posobi opacnym vyznamom.
Len za predpokladu, že máš v hlave aspoň priemerný mozog. A ja som z tohto predpokladu veru nevychádzal, tak možno preto ta nezhoda. Ale to nevadí, že si mal problém s pochopením. Teraz sme si to dúfam vyjasnili.
ja nepisem ze sa snazi niekto dat cip do vakcin ani ze prasacia chripka bola umelo vytvorena..som daval linky nato ze prasacia chripka teda ta forma H1N1 bola pred par rokmi vakcinovana v oblasti MAURETANIE.
H1N1 nieje to isté čo AH1N1
nepisem ze ti ktori te lieky vymyslaju su vinni pisem ze ti ktori dovolia aby nejaky liek bol distribuovany ked vedia ze je skodlivy tak ti ludia su vinni, taki nechcu co pises ze znicit svet im je svet ukradnuty taki len idu po bohatstve, precitaj si clanky o zahranicnych tovarnach firiem nike alebo adidas atd... a je im jedno ze ci 1 000 alebo 100 000 ludi pojde z toho svinstva co predavaju hlavna vec ze tych niekolko miliard im bude dalej platit za ich vyrobok.
Všetky lieky sú do istej miery škodlivé. Na letáku vakcíny máš napísané aké vedľajšie efekty sa vyskytli na pozorovaných osobách. Máš tam aj frekvenciu 1z1000, 1z10000 a podobne. Mal by si to brať v úvahu keď sa rozhodneš dať očkovať. Ak si alergický na niektorú zložku vakcíny a nevieš o tom je dosť pravdepodobné, že to nebude príjemné. Ale u 95 percent sa nič horšie ako lokálne sčervenanie nevyskytne. Nejaké 4 percentá majú miernu malátnosť. A u percenta sa môžu vyskytnúť aj nepríjemnejšie stavy podobné chrípke. Promile a menej môže mať vážnejšie problémy. Nie je to žiadne tajomstvo, treba to brať v úvahu, je to v letáku. Pre novú vakcínu prasačej chrípky však toto celkom neplatí, lebo tá bola spravená naozaj narýchlo a to som tu odsúdil ako nezodpovedný krok. Ale dopyt si tvorí ponuku. Neviem o tom že by niekto bol donútený sa dať zaočkovať proti prasačej chrípke.
nechcem vnasat nepodlozene fakty ale mozno niekto by pochyboval ze ci ti ta vakcina fungovala jak mala.
Možno by pochyboval o tom niekto ako ty, kto nevie o čom hovorí a má plnú hlavu bubliniek z internetu. Ak si to chceš overiť daj sa pohrýzť besným zvieraťom a nedaj sa zaočkovať. Potom mi daj vedieť. Pokiaľ viem je to jedna z najhorších smrtí.
no ved sa spytaj ze ako to je teda az mas pristup k zdrojom ohladne vyskumu ze ako to je ked vyrobia vakcinu a potom za kolko mesiacov sa dostane na pult a aky cas trva kym sa otestuju vsetky mozne ucinky a kolko takych vakcin sa uz dostalo na trh ktorych ucinky sa prejavili az po dlhsej dobe.
Vieš koľko bolo podaných chrípkových vakcín doposiaľ? Asi nie inak by si takto nedrístal. Každoročne sú to milióny a to hovoríme len výlučne o chrípkových a žiadnych iných. Ja by som ti vedel dať štatistiku len za jednu firmu z mnohých, ktoré ich vyrábajú. Teda táto jedna firma vyprodukovala len za posledných 5 rokov vyše 30 miliónov vakcín a zdokumentovala len 166 vážnejších nežiaducich reakcií. A práve tých 166 sa dostane do médií a onanujú nad nimi ľudia ako ty. To je všetko.

Tie veci o dlhšej dobe a bla bla, to sú všetko len dohady a sugescia osôb, ktoré tomu majú vôľu uveriť. Paušálne to totiž nieje pravda. Každý z nás a aj ty, máme v zadku tucet vakcín a určite mali na 100 detí z 30 miliónov nejaké účinky, ale zvyšok nie. Ale ja netvrdím, že toto má byť povinná záležitosť. Privítal by som kľudne legislatívnu zmenu, ktorá by odstránila povinné detské očkovanie a nechala rozhodnutie na rodičoch. A rokmi by sa ukázala opodstatnenosť alebo neopodstatnenosť očkovania.
:slap: Ak čerpáš informácie zo stránok ako táto astromedicína, tak mi dovoľ viac na tvoje príspevky nereagovať. Ty si chlapče veľmi mimo a ja s tebou nebudem strácať čas, škoda že si nenalinkoval toto skôr, ušetril by som ho viac.

Pamätaj si, ty budeš navždy obeť.

Ďakujem za diskusiu, veľa pevného zdravia želám, aby si ty ani tvoje deti nikdy nepotrebovali lieky a vakcíny.
juho
Star
Star

zas rovnaky spochybnovatel no si uvedom konecne ze ja cerpam a ty absolutne ty si vyberas informacie asi z hlavy ziadne linky ktore si dal nedokazali to co si napisal a tie ktore si dal tak dokazuju presny opak si to precitaj co sem pastujes tam boli opacne nazory ako tu pises takze tak .... a ze cerpam z hentej stranky? si chory? az si to necital tak som cerpal od Profesora Pierra Lépina, *1901 - †1989, šéf odd. bakteriológie pri Pasteurovom inštitúte a to je jedno ze na ktorom webe su jeho vlastne slova zobrazene vies co to je sef oddelenia bakt. vies kto to bol paster? najprv si precita obsah a nie ze sa pozres na link a vymyslis si respektive si povies tom svoje bludy sak takto sa to nerobiii predsa.
a ked sa pozres tak som cerpal so vseliakych zdrojov aj takych ktore si sem daval ty aj z tvojho "najdoverihodnejsieho" "najpravdivejsieho" SME.... 166 z 30milonov a de to je, kto dal take informacie 30 000 000 coho akych vakcin alebo 166 naco ochorelo ci zomrelo to znie ako vymyslene informacie nnicim nepodlozene nehladiac nato ze to bola firma teda no ja si mozem vymysliet ze firma vyrobila 100mil.a zomrelo na to 30 000 ludi keby som bol ako ty ale kedze niesom tak si take veci nevymyslam a dam nejaky zdroj...a nie ze nadtym sa budes este vzrusovatt ked to tahas z dvie akych zdrojov...
slay napísal:H1N1 nieje to isté čo AH1N1
tak to mi teda vysvetli ze aka to je ta chripka H1N1?(taku ja nepoznam) a preistotu sa pozri na to pismenko ktore je pred novou kaledoniou tam dolehttp://www.epis.sk/InformacnaCast/Ockov ... ripke.aspxa tuto stranku si este nespochybnil tak sprav to neh viem ze mas svet len sam preseba v ktorom sa pohybujes a vymyslas pren svoje vlastne zakony.
..A NAUC SA KONeCNE POROZUmiET CITANEJ INFORMACII..
slay
Addict
Addict

tak to mi teda vysvetli ze aka to je ta chripka H1N1?(taku ja nepoznam) a preistotu sa pozri na to pismenko ktore je pred novou kaledoniou tam dolehttp://www.epis.sk/InformacnaCast/Ockov ... ripke.aspxa tuto stranku si este nespochybnil tak sprav to neh viem ze mas svet len sam preseba v ktorom sa pohybujes a vymyslas pren svoje vlastne zakony.
..A NAUC SA KONeCNE POROZUmiET CITANEJ INFORMACII..
Len som ti chcel vysvetliť aby si sa neoháňal tými skratkami ak im nerozumieš.
juho napísal:.som daval linky nato ze prasacia chripka teda ta forma H1N1 bola pred par rokmi vakcinovana v oblasti MAURETANIE
Tu si trepol takú sprostosť, že som ti jednoducho naznačil, že H1N1 je len označenie podtypu, chrípkových vírusov typu A. Myslel som si márne, že ak si uvedomíš, že je to len vetva chrípkových vírusov typu A, že ti dôjde, že všetky A(H1N1) nie sú rovnaké. H1N1 samo o sebe určuje len typ hemaglutínu a neuramidázy ale to nie je celá genetická informácia vírusu, len jeho základne znaky, ktoré sú podstatné v styku s našim imunitným systémom.

Takže pointa? Pointa je tá, že A(H1N1) zahrňuje mnoho rozličných vírusov a keďže nie sú rovnaké lebo neustále driftujú tak ich označujeme ešte aj miestom a rokom výskytu. Ak si ešte stále nepochopil, tak si uvedom že A(H1N1) sa už preháňa po zemi veľmi dlho a všetky veľké pandémie boli spôsobené týmto podkmeňom chrípkových vírusov typu A. ALE TIE VÍRUSY NIE SÚ TOTOŽNÉ. PRETO NEMOŽEŠ POROVNÁVAŤ VÍRUS "A/California/04/2009" S VÍRUSOM "A/New Caledonia/20/99". Obidva sú A(H1N1), ale sú to odlišné vírusy. Preto aj tvoja Mauretánia je argument hodný laika spod krčmového stola po siedmich pivách.

Btw. Tá informácia, ktorú som ti poskytol je podložená. Ale ja ti ju nemám ako podložiť, každopádne je to oficiálny interný výskum jednej z mnohých firiem vyrábajúcich chrípkové vakcíny. Písal som ti to jasne. 30 miliónov chrípkových sezónnych vakcín distribuovaných za posledných 5 rokov a zaznamenali 166 vážnejších neočakávaných reakcií. Pokiaľ si dobre pamätám nehovorilo sa o smrti, ale o znášanlivosti vakcíny. Osobne si myslím, že vakcína by ťa mohla priamo zabiť len v prípade ak ti nieje okamžite poskytnutá lekárska pomoc, napr. v prípade anafylaktického šoku a si veľmi silný alergik. Ale takým ľuďom sa neodporúča očkovať, resp. úplne je zakázané ich očkovať ak sú alergický na niektorú zložku vakcíny. A aj z toho dôvodu ostáva pacient po očkovaní aspoň 15 min v ambulancii. Ale nikto alergický na hociktorú zložku by sa nemal dávať očkovať.

A pochop, že sa nedá vypovedať o všetkých typoch vakcín, a všetkých miliónoch ľudí, ktorí im boli vystavení. Je jasné, že na malé percento populácie môže mať vakcína dosť zlý dopad. Je to predsa len cudzorodá látka. A určite je lepšie sa zbytočne neočkovať ak netreba, najmä proti chrípke, ak si zdravý mladý človek. Ale pri iných vakcínach už ide aj o to čo je horšie, či riskovať mikro šancu vedľajšieho účinku, alebo prípadnú chorobu. To si myslím, že by malo ostať na rodičoch a nebyť zákonne stanovené. Jednoducho myslím, že pokiaľ ide o vakcináciu mala by byť absolútna dobrovoľnosť. Práve kvôli ľuďom ako si ty. Aby ste mali možnosť na výber a mohli niesť výhody aj nevýhody svojho rozhodnutia. Preto povinné detské očkovanie sa mi nepáči. Ale nepáčia sa mi ani reči zmyslovzbavených pošahancov antivakcinačnej lobby, ktorí veľmi nafukujú a zavádzajú verejnosť s argumetom, že práve voči tomu ju chránia. Šírenie poplašných správ o smrtiacich čipoch, alebo umelom vytváraní chrípky na hubenie populácie sú nemiestne hlúposti.

Viac naozaj nehodlám reagovať, dokonale si ma unavil.
juho
Star
Star

slay napísal:Viac naozaj nehodlám reagovať, dokonale si ma unavil.
sak ty to uz pises v poslednych piatich prispevkoch ze nebudes reagovat a stale tie iste polopravdy tu vpustast a plnis nimi databazu. to je to ocom pisem ze si vymyslas a ziadne podklady nepostnes ... ked napises patkrat ze nebudes reagovat ze si nejaky vycerpany tak to fakt svedci otom ze si vymyselnik najhrubsieho zrna. a ze si unaveny? ty? tak teba sa neda unavit pretoze ked si to vsetko vymyslas tak nad tym nestravis tolko casu vyhladavanim faktov ty to uz sypes z rukavu. Si aspon nieco precitaj. aspon si precitaj ten SMEtisiak mne je jedno len nevymyslaj si vlastne pravdy ...precitaj si mozno chod na exkurziu abo co ale takto no fuuuha s tebou to ide dolu vodou.
kedze si znova nepochopil tak prave preto som pisal ze H1N1 nepoznam chripku bo som vedel ze to je oznacenie urciteho typu...tak a zas si pisal blbosti som presne pisal ze presne ta chripka typu A(H1N1) a ty zas nieco si zasplietal ze to nieje to iste proste uplne bludy..
az nevies tak ani sezonna chripka nieje to iste tento rok ako bola pred rokom alebo ako bude o rok neskor pretoze az nevies virusy stale mutuju( teda sa menia) vzdy nieco pribude a nieco odbudne v ich RNA tak co tu splietas o porovnavani virusov, vsak to je uplna psychacina odteba: preto epidemiologovia sa len domnievaju a potom navrhuju ze ake kmene maju dat do ockovacej latky aby si telo vytvorilo na ne "imunitu" aby boli aspon trosku podobne tym co koluju v tom ktorom roku po svete a jak ta tak citam tak ty asi nevies ze jak u cloveka moze prepuknut virus...moze aj ked je clovek zdravy a silny si prestuduj ze co sposobuje prepuknutie virusu radsej.
narozdiel odteba ja cerpam informacie najma z historie pretoze z tebou vytvorenej buducnosti sa to neda...to dokazes iba ty...:
KMENE PRASACEJ CHRIPKY H1N1, H1N2, H3N2 kolovali v minulosti v EU- FRANCUZSKO, TALIANSKO, GB, USA v 1997 a niekedy sa preniesli na cloveka a sposobili u oslabenych osob smrtelne choroby.
zdroj
ale jediny rozdiel v tom ze si teraz z toho napichany je v tom ze v tom roku media nezaujimali take ochorenia do vtacej chripky alebo mozno boli zamerani na sars a ine svinstva ale to ze si teraz jak prasaci puk okolo riti znamena ze ty tym mediam zozeries vsetko co len napisu alebo odvysielaju. nebyt MARKIZY alebo CNN co je vlstne to iste podla jednej zo spravodajstva( vravela ze rano prijdem do redakcie pustim si CNN a ...to dalsie si uz domysli...) a nebyt toho ze sa otom zrazu vysiela tak sa zas budes vzrusovat na vojne v iraku alebo com a nie na tomto ......ved sa uz ZOBUDME
Napísať odpoveď