ramka and CS1,6

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skill--front
Medium Expert
Medium Expert

ramka and CS1,6

Príspevok od používateľa skill--front »

Cavte potrebujem pomoc ked zvisim ramku na vykon 200Mhz tak mi zacne CSko sekat nechapem s akeho dovodu normalne mi zacne padat FPS zo 80 na 30 a hned spet a to sa neda hrat ale ked mam ten vykon tak mam viac FPS a to ja potrebujem neviem ni niekto pomoct ???Mam staru ddr1dakujem vopred.
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ramka and CS1,6

Príspevok od používateľa dekarbon »

pravdepodobne tvoj system nezvláda frekvenciu ramiek 400 mhz( to máš spomínaných 200 mhz pretože je to dual data rate odtial nazov DDR..takzee frekvencia tych 200 mhz sa násobí dvomi aby si vedel:) ) aa teraz k veci..takže systém ti to nezvláda,lepšie povedané doska..ale to je len moj odhad..najlepšie by bolo keby si sem uviedol aku mas presne dosku aby som si mohol zistit ze do kolko ti tvoja doska podporuje RAm do akej frekvencie a potom ti uz mozem povedat s istotou či ti to system zvlada alebo nezvláda..ale každopádne ak ti to na naižžšej frekvencii ide normálne a tá nižžšia bola základná a ty si tie pamäte alebo tu pamút vlastne taktoval..tyým že si jej rpiamo v BIOSE zvýšil frekvenciu tak to nezvláda a potom je hlupost to nehávať na tej frekvencii aj ked ti to zvýši FPS s rizikom ze si odpáliš komponent(v tvojom prípade ramku)..takže asi tak zatial
skill--front
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skill--front »

ja mam ten PC 7 rokov a menil som ramku na 512 a grafiku na 7600GS mam 2,8Ghz celeron a nezvlada to ani na 60fps stalych nechapem too
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

nemas zapnute verticalne synchronizacie ?
salami
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa salami »

512 je zalosne malo, to je dovod preco mas male fps.
ak mas XPSP3 a mas ho uz nejaku dobu, po starte si pozri kolko zabera v pameti, mysim i ze to bude okolo 350 mega. to akukolvek pracu strasne spomaluje s tvojmi 512. mal som tu cest s podobnym pc a nainstalovat posledneho nera (ktory ma mimochodom instalacku 1 giga) tam trvalo 45 minut !!!
spet ku cs, na fps bliziace sa ku 100 potrebujes min 1giga ddr2 a samozrejme adekvatnu kartu.
nie je cs ako cs - verzia 1.3 ma uplne ine naroky ako 1.6 , aj ked o na grafike nevidis :D
Napísať odpoveď