I/P/V: HTC touch pro / vymena za n82/ PC?
-
Tyson66
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P/V: HTC touch pro
35€ sa ti zdá byť v pohode?
ok moze byt, dneska idem prec pridem az v pondelok, tak ak mas zaujem posli mi adresi do SS a ja ti to bud v pondelok alebo utorok poslem.... Pripadne mi posli aj tvoje tel cislo...
-
Tyson66
Amateur
adresa a číslo zaslané cez SS, zatiaľ ďakujem
pytam sa len tak predbezne, ale za kolko by si predal stojan do auta + auto nabijacku?
nazdar, stojan na buduci tyzden poslem tysonovi66, a auto nabijacku si asi necham...
-
Tyson66
Amateur
Takže kolíska a stojan do auta včera prebraté. Zatiaľ som spokojný, aj keď neviem prinúťiť kolísku, aby nabíjala (nie cez USB, to funguje, ale pri vypnutom PC). Vyskúšal som už 3 káble a stále nič. Keď toto vyriešim, tak z mojej strany 100% spokojnosť.
Ako som ti pisal, dal som ti zaruku na odskusanie, aked sa ti nebude lubit mozes vratit, ja som s tym neskusal nabijat normalne, ale neviem ci nahodou klasicke nabijanie nefunguje len vtedy ak tam das len baterku do tej kolisky
-
Tyson66
Amateur
O.K., v pondelok s tým zbehnem do ROLINE, tam majú snáď všetky káble sveta a napíšem..
-
GIGABYTE
King
Sorry, že sa sem miešam.. Ale píšeš, že ti to nenabíja pri vypnutom pc.. Neviem ako je tá kolíska napájaná (ale asi z USB nie ?) No a smerujem k tomu, že akonáhle ty vypneš pc doska nepustí žiadne napätie do USB portov, niektoré matičné dosky sú tak riešené 
-
tacosi
Moderátor
Ano,je to tak.Na mojej msi k7n2 delta2 bol prud v usb aj pri vypnutom pc,,no teraz pri asus m2npv-vm tam prud nieje.GIGABYTE napísal:Sorry, že sa sem miešam.. Ale píšeš, že ti to nenabíja pri vypnutom pc.. Neviem ako je tá kolíska napájaná (ale asi z USB nie ?) No a smerujem k tomu, že akonáhle ty vypneš pc doska nepustí žiadne napätie do USB portov, niektoré matičné dosky sú tak riešené
-
tonek
Darca
myslím že v BIOSe by sa to dalo nastaviť...toto je napr potrebne aj pri bezdrátovej klavesnici ked chcete komp puštat klavesnicou
-
Tyson66
Amateur
Koliska ma samostatne napajanie zo siete.
-
*S4PQ
Star
za kolko das htc,trebars bez tej kolisky?
-
Tyson66
Amateur
Kolísku sa mi ani po enormnej snahe nepodarilo naplno sfunkčniť (rozumej nabíjanie pri vypnutom PC). Čiže ju posielam aj s držiakom naspäť. Poprosím predávajúceho, aby mi hodil do SS adresu.
(inak dnes som si kúpil originálne HTC príslušenstvo v AGEME (kolíska a držiak) a vyzerá o dosť inak - toto je od iného výrobcu ako HTC, alebo len predošlý model?)
(inak dnes som si kúpil originálne HTC príslušenstvo v AGEME (kolíska a držiak) a vyzerá o dosť inak - toto je od iného výrobcu ako HTC, alebo len predošlý model?)
*S4PQ- neviem navrhni kolko by si dal
Tyson66- mas SS, bolo to kupovane z it-online tak fakt neviem ci je to starsi model alebo ako to tam maju...
Tyson66- mas SS, bolo to kupovane z it-online tak fakt neviem ci je to starsi model alebo ako to tam maju...
-
*S4PQ
Star
hmm zalezi aj od stavu, nevedel by si dat viac foto z blizsia?
OK, foto sa budem snazit nahodit vecer
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 20:36)
sorry *S4PQ, ale foto nenahodim kedze som sa nakoniec rozhodol fon nechat, chcel som si kupit nieco viacej multimedialnejsie , bid satio alebo samsung innov ale po uvideny a vyskusany ostavam pri HTC TP, takze predaj je uz neaktualny...
Na predaj bude len koliska a stojan do auta, na tej koliske nefunguje nabijanie po pripojeny nabijacky, nabija len cez USB.. Cena co ja viem tak 20 eur spolu, ak by mal niekto zaujem, tak sa dohdoneme
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2010, 14:07)
Pripadne by som mozno pri dobrom priplatku vymenil aj za nokiu n82
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 8:45)
A ak by niekto mal zaujem, mozna vymena aj za nejaky PC, ale samozrejme nieco lepsie aj na hry... Pri nejakej lepsej zostave mozny aj doplatok
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2010, 14:09)
UP. aktualny aj predaj
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 9:23)
UP
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 20:04)
UP, pripadna vymena za PC + moj doplatok
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 20:36)
sorry *S4PQ, ale foto nenahodim kedze som sa nakoniec rozhodol fon nechat, chcel som si kupit nieco viacej multimedialnejsie , bid satio alebo samsung innov ale po uvideny a vyskusany ostavam pri HTC TP, takze predaj je uz neaktualny...
Na predaj bude len koliska a stojan do auta, na tej koliske nefunguje nabijanie po pripojeny nabijacky, nabija len cez USB.. Cena co ja viem tak 20 eur spolu, ak by mal niekto zaujem, tak sa dohdoneme
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2010, 14:07)
Pripadne by som mozno pri dobrom priplatku vymenil aj za nokiu n82
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 8:45)
A ak by niekto mal zaujem, mozna vymena aj za nejaky PC, ale samozrejme nieco lepsie aj na hry... Pri nejakej lepsej zostave mozny aj doplatok
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2010, 14:09)
UP. aktualny aj predaj
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 9:23)
UP
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 20:04)
UP, pripadna vymena za PC + moj doplatok