Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

Hypocrisy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Poker

Príspevok od používateľa Hypocrisy »

Podla mna je najlepsi Texas Holdem Poker hravam ho aj na FullTillt-e, ale neznasam takych luckerov ktorych tam je vela :):)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Hypocrisy napísal:Podla mna je najlepsi Texas Holdem Poker hravam ho aj na FullTillt-e, ale neznasam takych luckerov ktorych tam je vela :):)
Tych je vela v kazdej herni :D Zaciatocniske hranie je rozpoznatelne podla toho, kolko flopov chce kto vidiet. Minule som sa rozpraval s kamaratom, ktory hra poker asi pol roka a riadi sa tym, ze je najlepsie vidiet co najviac flopov a ze pred flopom niesu takmer ziadne karty zle. Karty vo farbe alebo stradne konektory su pre zaciatocnikov terno. Na stright ci flash draw na flope nemaju problem ist all in s odvovodnenim, ved mozno dojde :? Ale najviac ma vedia pobavit ich blufy, ked si neraisnu pred flopom(to zaciatocnici nezvyknu robit, iba call-uju aby videli co pride na flop) a v pote su 3-4BB a oni raise 20BB co je na kradez toho minimalneho potu zbytocne zahodenie svojich chipov, lebo pokial ma protihrac nuts, ktoremu veri ho re-raisne a bud zahodi alebo pojde all in a zas to stare zname, ved mozno dojde :D . Stym sa na internete stretnes velmi casto v nizkych cashovkach alebo freerolloch. :D . Internetové freeroly, by som prirovnal k rebuy-ovej faze nejakeho live studentskeho turnaja (buy in, rebuy-3€).
btw. hravate niekto badugi? v poslednom case mam pocit, ze mi to ide lepsie ako no limit holdem :D za posledny tyzden som sa z 6-7freerollov 3krat umiestnil na finalovom stole :D
Hypocrisy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hypocrisy »

No presne to su taky AMATERI :D:D:D
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

Hypocrisy napísal:No presne to su taky AMATERI :D:D:D
aj ty si raz bol amatér a mal si začiatočnícke štastie....... :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Toto co sa mi teraz stalo sa nevidi casto :D FPP(vip points nazvyte to ako chcete :D) freerol garanted 1000dolarov, rozdelenych medzi prvych 10miest(3000hracov). Uz bolo len 15 hracov bol som chipleader. Hral som uz len vysoke kombinacie. Ked som bol na SB mi doslo AA raisol som 3nasobok BB protihrac:re-raise vysoky a ja:all in, on: tiez all in(mal asi o polovicu mensi stack ako ja) board 25K J 10 nechapal som. Prisiel som asi o polovicu stacku a prepadol sa kdesi na 10miesto. Hned dalsia hra na dealerovi mi doslo AQ vo farbe, hrac na BB si raisol 2xBB a ja som dorovnal. Flop: A85(v mojej farbe 85)takze som mal najvyssi par, plus dobry kicker a flash draw on:raise asi polovicu flopu ja re-raise on calll. turn:10(mimo moju farbu) on: check ja:all in on:call river:7... Co k tomu dodat :nono: Ostalo mi asi na 2big blindy(cize nic). S chipleadera short stack...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

profik napísal:Toto co sa mi teraz stalo sa nevidi casto :D FPP(vip points nazvyte to ako chcete :D) freerol garanted 1000dolarov, rozdelenych medzi prvych 10miest(3000hracov). Uz bolo len 15 hracov bol som chipleader. Hral som uz len vysoke kombinacie. Ked som bol na SB mi doslo AA raisol som 3nasobok BB protihrac:re-raise vysoky a ja:all in, on: tiez all in(mal asi o polovicu mensi stack ako ja) board 25K J 10 nechapal som. Prisiel som asi o polovicu stacku a prepadol sa kdesi na 10miesto. Hned dalsia hra na dealerovi mi doslo AQ vo farbe, hrac na BB si raisol 2xBB a ja som dorovnal. Flop: A85(v mojej farbe 85)takze som mal najvyssi par, plus dobry kicker a flash draw on:raise asi polovicu flopu ja re-raise on calll. turn:10(mimo moju farbu) on: check ja:all in on:call river:7... Co k tomu dodat :nono: Ostalo mi asi na 2big blindy(cize nic). S chipleadera short stack...
a karty protihracov? :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

zvonenie33 napísal:a karty protihracov? :)
jaaj, zabudol som :D bol som taky frustrovany az som to tam neobjasnil tie lucky rivery :D v prvom pripade mal AQ a dosla mu postupka a v druhol mal 77na ruke...
popcorn
Light Star
Light Star

práve som dohral freeroll som bol chipleader a zrazu som urobil takú kktinu, že ukradnem blindy tak som dal all-in lebo všetci hráči, o kt. som si myslel, že sú dobrý zložili a jeden kkt dorovnal (mal málo chipov takže dal vlastne all-in) a vyhral všetky moje chipy

skončil som na skvelom 541. mieste z vyše 4000 :lol: :lol: :lol:

OMG som ja za magor
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

popcorn napísal:práve som dohral freeroll som bol chipleader a zrazu som urobil takú kktinu, že ukradnem blindy tak som dal all-in lebo všetci hráči, o kt. som si myslel, že sú dobrý zložili a jeden kkt dorovnal (mal málo chipov takže dal vlastne all-in) a vyhral všetky moje chipy

skončil som na skvelom 541. mieste z vyše 4000 :lol: :lol: :lol:

OMG som ja za magor
pockaj pockaj ak dal mensi all in tak ten rozdiel sa ti mal vratit. Kde si hral?
popcorn
Light Star
Light Star

zvonenie33 napísal:pockaj pockaj ak dal mensi all in tak ten rozdiel sa ti mal vratit. Kde si hral?
to som trochu skreslil ostalo mi asi 2x BB a to som za chvilu prehral..no čo z chýb sa učíme
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

bol si chipleader len na stolealebo na celom turnaji? :D ved ked si bol nachipovany a dorovnal ta hrac s minimom chipov(ako to popisujes) tak by ti malo ostat viac ako 2BB, tak to potom nebol az taky slabi hrac, alebo ty si nebol az taky chipleader :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

popcorn napísal:
aj ty si raz bol amatér a mal si začiatočnícke štastie....... :D
Amater neni ale ani profesional, ale ja sa radsej neozyvam. :aasmile27:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

možno to tu už bolo, ale napíšem to pre istotu, keď vás vidím ako sa trápite z freerollmi :D

ak sa registrujete na pokerstrategy.com a spravíte test, tak dostanete do vybranej herne(je ich tam pár na výber) 50$+ ak stihnete clearnuť bonus, tak ďalších 50$

a ešte nová akcia, ak sa len zaregistrujete cez tento link(http://wsop.888poker.com/wsop/cz/8free.htm) na pacific pokri, tak získate zadarmo bez vkladu 8$.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:možno to tu už bolo, ale napíšem to pre istotu, keď vás vidím ako sa trápite z freerollmi :D

ak sa registrujete na pokerstrategy.com a spravíte test, tak dostanete do vybranej herne(je ich tam pár na výber) 50$+ ak stihnete clearnuť bonus, tak ďalších 50$

a ešte nová akcia, ak sa len zaregistrujete cez tento link(http://wsop.888poker.com/wsop/cz/8free.htm) na pacific pokri, tak získate zadarmo bez vkladu 8$.
Kto hovori, ze sa trapime? :D Mam radsej multi table turnaje ako cashovky a na freerolloch nieje vstup resp nejake tie VIP body a vyhra moze byt celkom pekna :wink: Ale inac velmi pekne dakujem za ten tip. Ked budem mat zajtra viac casu, tak to skusim.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

zvonenie33
Ty: AQ
super: 77
Board: A85 T 7

super to zahral dobre. nemal co statit, mal malo chipov a na BB mu doslo 77. Skusil ta vyhnat, chytil si sa a mal stastie.
Nezufaj, z dlhodobeho hladiska sa ti hra ktoru hras vyplati..

M142: BTW: na pokerstrategy bol este test bez ktoreho to nepustilo dalej, uz tam ten test nie je ?

inak radim vam, nehrajte freeroly, len vas to pokazi. obetujte 10-20e a chodte radsej hrat turnaje so vstupom 1€.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ano, ten test tam je, veď som to aj napísal ;) . a presne máš pravdu, freeroll vás pokazí, to správanie je o hodne iné ako v hrách, kde aj obetuješ nejaké peniaze.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mate pravdu, freerolly sa hraju zo zaciatku uplne inak, ale ked uz vas ostane cca 50-100, styl hry zacina pripominat vacsie sit and go turnaje so vstupom s realnymi peniazmy. A ide aj oto aky hrate freeroll a v akej herni. Ale kde si mate zdokonalit hru ked uz nie vo freerolle? Lebo poker o nerealne peniaze podla mna nieje poker. A turnaje s nizkym vstupom sa tiez velmi nelisia od freerollov.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

ahoj :) mozno trosku blba otazka, ale...

nehram poker ale chcel by som. zaujimalo by ma ci ste vy co to hrate nejak ziskovi, alebo to hrate viac-menej pre potesenie??
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no uz dlhsie (par mesiacov) som nehral, ale ked som hraval (par mesiacov) tak som to hral pre potesenie a bol som aj ziskovy :) (hraval som ale mikro limity takze neviem ci sa to da povazovat za zisk ^_^)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja hravam samozrejme pre potesenie, ale peniaze su pokrom spojene. Neviem si predstavit hrat poker bez penazi. Som dost v pluse(aspon pre mna je to dost, mam 17). Ale zo zaciatku mozno budes torchu v minuse, no casom to urcite pride, precitas si trochu o taktike a hned ti to pojde lepsie. :wink:
Napísať odpoveď