vaše grafické výtvory
Re: vaše grafické výtvory
lekoklatik, skus kliknut na obrazok, po zvacseni ma velke rozlisenie, a iste to precitas
zrejme si si pozrel len nahlad
(je tam napisane: The party beginz)
zrejme si si pozrel len nahlad
(je tam napisane: The party beginz)
-
lekoklatik
VIP
Mmartin snad to nemyslis vazne, Jasne ze som si klikol
Problem bude asi fakt v monitore. Nie som totiz na svojom PC /Skolske PC/ a monitor je tu dost pocernejsi : )
Problem bude asi fakt v monitore. Nie som totiz na svojom PC /Skolske PC/ a monitor je tu dost pocernejsi : )
Pardon, v poslednom case dost podcenujem ludi.
Skus ceknut doma, mozno bude krajsie
Skus ceknut doma, mozno bude krajsie
Ja som to v pohode precital, neviem ci ma leko v skole 15' CRT, alebo co 
Ale naozaj by to chcelo farby... toto vyzera ako nejaky prototyp, ku ktoremu treba este pridat disco atmosferu (Presne ako pisal leko)
Ale naozaj by to chcelo farby... toto vyzera ako nejaky prototyp, ku ktoremu treba este pridat disco atmosferu (Presne ako pisal leko)
-
mackousko007
Expert
Skusil som poupravit ten text a spravil som dalsie mensie upravy. Rad by som vedel aby ste sa vyjadili ktora verzia sa vam viacej paci.
-
lekoklatik
VIP
mackousko ta verzia bez snehu sa mi paci viac. Je to take cistejsie. Pripadne skus pridat o polovicu menej snehu.
A tymto textom si mi dal napad ako ho urobit podla mna omnoho lepsim k obrazku.
Takto ako ho mas, skus ho viac hodit do perspektivy. Nejak tak, aby vyzeral ze lezi na ceste. Chapes? Akoby bol sucast cesty. Prisposob ho vozovke., Mozes ho pripadne akoby "opriet" o neviditelnu stenu. To znamena ze spodok pismen sa bude dotykat cesty /zeme/ a vrch pisma bude jemne vo vzduchu.
Alebo ho prisposob ceste tak, ze text postavis kolmo na tu vozovku. Chapes co mam na mysli? /keby som mal moznost Photoshopu teraz tak ti urobim nahlad/...
Proste ze ten text "stoji na ceste". Ale nezabudni ho "natiahnut" tak, aby vyzeral ze "jazdi" po tej vozovke. Snad chapes
A tymto textom si mi dal napad ako ho urobit podla mna omnoho lepsim k obrazku.
Takto ako ho mas, skus ho viac hodit do perspektivy. Nejak tak, aby vyzeral ze lezi na ceste. Chapes? Akoby bol sucast cesty. Prisposob ho vozovke., Mozes ho pripadne akoby "opriet" o neviditelnu stenu. To znamena ze spodok pismen sa bude dotykat cesty /zeme/ a vrch pisma bude jemne vo vzduchu.
Alebo ho prisposob ceste tak, ze text postavis kolmo na tu vozovku. Chapes co mam na mysli? /keby som mal moznost Photoshopu teraz tak ti urobim nahlad/...
Proste ze ten text "stoji na ceste". Ale nezabudni ho "natiahnut" tak, aby vyzeral ze "jazdi" po tej vozovke. Snad chapes
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak som dnes po dlhej dobe otvoril photoshop aj ja, a vytvoril si nový avatar. Nápad je trochu ukradnutý, ale aj tak mi to zabralo cca 3 hodiny upravovania
-
Royalflush
Guru wannabe
Ten napis vyzera ako audio+pack a mohol by si ho dat nizsie pod tie noty, takto je to dost necitatelne
Ale celkom pekna praca.
Ale celkom pekna praca.
-
Reanimated
Medium Expert
no skusil by som iny font...a je to trochu blury, farby su fajn, je to take vesele, ale kedze to nie je ostre, nie je to take fresh, ako by mohlo byt...moj nazor...
-
audiotrack
VIP
ten blur je tam schválne, keď to bolo ostré tak sa mi to nepáčilo. Na čiernom pozadí to vypadalo dobre, ale na bledom nie
-
MisguidedAngel
Star
napad dobry, spracovanie horsie - hlavne farby, typografia a rusivy blur efekt
Ale nooo, mas snad na viac 
ako kolegovia pisali, napad dobry, ale nanic zrealizovane
font necitatelny, na prvy pohlad sa mi tiez zdalo, ze je to audio+pack. Font by som dal vyraznejsi, a vobec cely iny. Farby, hmm, take kriklave, jedna cez druhu... Etc...
Kazdopadne sa mi to asi moc nelubi, pri prvom pohlade na tvoj avatar (este v programovani) ma hned napadlo "Audio, to co ta napadlo?!"
Tak strucne: predosly avatar sa mi pacil asi viac
Upozornenie:
Moje nazory sa nemusia stotoznovat s nazormi realnych ludi, ja ako spambot mam nazory troska skreslene
ako kolegovia pisali, napad dobry, ale nanic zrealizovane
font necitatelny, na prvy pohlad sa mi tiez zdalo, ze je to audio+pack. Font by som dal vyraznejsi, a vobec cely iny. Farby, hmm, take kriklave, jedna cez druhu... Etc...
Kazdopadne sa mi to asi moc nelubi, pri prvom pohlade na tvoj avatar (este v programovani) ma hned napadlo "Audio, to co ta napadlo?!"
Tak strucne: predosly avatar sa mi pacil asi viac
Upozornenie:
Moje nazory sa nemusia stotoznovat s nazormi realnych ludi, ja ako spambot mam nazory troska skreslene
-
audiotrack
VIP
tak som to zaostril a zmenil farbu písma. Ďakujem za kritiku 
A hneď pridávam niečo nové, vopred upozorňujem že s photoshopom robím veľmi krátko, len sa učím
A hneď pridávam niečo nové, vopred upozorňujem že s photoshopom robím veľmi krátko, len sa učím
Napad pekny, ale vyzera to cudne. Tie tlacitka, ktore sa asi maju akoby "stracat" v tom kode ak som spravne pochopil
, by bolo urobit inak... napriklad im zmenit velkost, dat mozno transparentne nad nejake zodpovedajuce pismeno v kode atd... takto to vyzera ako lietajuce tlacitka nad ciernym papierom, kde je vytlacene nieco nezrozumitelne 
A klavesnica mi farebne vobec nepasuje k rukam... (A tie ruky asi maju byt take skarede zamerne vsak?) No a tak... este mozno nieco napisu povolanejsi. Toto ma ale zaujalo na prvy laicky pohlad
A klavesnica mi farebne vobec nepasuje k rukam... (A tie ruky asi maju byt take skarede zamerne vsak?) No a tak... este mozno nieco napisu povolanejsi. Toto ma ale zaujalo na prvy laicky pohlad
No vidis! hned mas avatar krajsi!
Ja tiez na PS expert nie som, zaciatky som zvladol len tak, aj to za pomoci Uplinka, ktoremu btw dakujem
Ale k aktualnemu dielu:
Pozadie by som mozno trocha spestril, teda, niecim obohatil, kod hodnotit nebudem (
), len by som ho spravil asi tak, ze by som dal prvy layer, tam by bol font aspon 150+pt, opacity asi 20%, a tak na par px aj Guass blur. Dalsi layer by mohol byt normalny text,ako mas teraz. Tie tlacitka, co povypadavali z klavesnice moc nechapem (co je pri mojom logickom mysleni dost bezne
), a ruky moc ku klavesnici neladia. Este by som ten pot (ak je to pot, co je na tych rukach, a nic, co bolo produktom cloveka pri vzruseni z programovania
)dal aj do okoli klavesnice, na klavesy.
Proste viac sa s tym pohraj. Ale ked pises, ze robis len kratko, ide ti to
Ja tiez na PS expert nie som, zaciatky som zvladol len tak, aj to za pomoci Uplinka, ktoremu btw dakujem
Ale k aktualnemu dielu:
Pozadie by som mozno trocha spestril, teda, niecim obohatil, kod hodnotit nebudem (
Proste viac sa s tym pohraj. Ale ked pises, ze robis len kratko, ide ti to
-
Grim
Darca
...podľa môjho skromného názoru by tam ten pot nemal byť vôbec. Vytvára to dojem, že programátori sú spotení, čo nieje prevda (dúfam)...a navyše to vyzerá ako jazvy alebo vredy...inak nápad pekný...
Ked musis za den spravit niekolko tisic riadkov kodu, aj sa spotis 
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 17:43)
Ked nuda v hlave, a Jackson v usiach
//tie kriklave farby su zamer..
//simply is the best
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 17:43)
Ked nuda v hlave, a Jackson v usiach
//tie kriklave farby su zamer..
//simply is the best
-
r3mus
Medium Star
dneska som upravoval spoluziacku, robim to len ako konicek tak budte zhovievavy
paci sa vam to? co by som mohol zlepsit?
//aa ked tu davate vase vytvori tak som robil napr. toto
//aa ked tu davate vase vytvori tak som robil napr. toto
-
hojko
Site Admin
Mmartin: Otras.
r3mus: Neviem co je to za upravu, vidim tam pozmenenu tvar licnych kosti a brady, velkost oci a ust. Ale cele mi to pride dost amatersky spravene, nejake vyhladzovanie hran na v pravej a lavej casti tvare ani nie je, proste len prekryte ciernou farbou...
r3mus: Neviem co je to za upravu, vidim tam pozmenenu tvar licnych kosti a brady, velkost oci a ust. Ale cele mi to pride dost amatersky spravene, nejake vyhladzovanie hran na v pravej a lavej casti tvare ani nie je, proste len prekryte ciernou farbou...
-
Royalflush
Guru wannabe
r3mus: Original je napravo ci nalavo? Myslim to dievca..