Ide o to ze v notebooku mam instalaciu od Win Vista, lae nie ISO ani iny image, len subory v prieconku... ale ked to napalim obycajne ako datove DVD cez Nero tak to nebootuje
Boot DVD Windows
Boot DVD Windows
Zdravim, ako mam napalit DVD aby bootovalo pri restarte?
Ide o to ze v notebooku mam instalaciu od Win Vista, lae nie ISO ani iny image, len subory v prieconku... ale ked to napalim obycajne ako datove DVD cez Nero tak to nebootuje
...viete mi niekto poradit ako to spravit?
Re: Boot DVD Windows
Hm asi mam veeelmi blbu verziu, lebo nic take tam nemam
...ale stahujem prave novu 9.24 na 200MB tak snad to tam bude
Diky 
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Môžeš skúsiť aj iné programy. Ako sú napr. BurnAware Free alebo Ashampoo...
Hm...tak mam to, ale ked dam BOOT DVD a dam pridat subory z instalacky WIN Visty tak mi napise ze musim zvolit inu kompilaciu (UDF) lebo ISO nemoze mat subory vacsie ako 2GB
..lenze ked dam UDF tak to uz nie je v moznostiach BOOT DVD, co teraz?
nainštaluj si ultra ISO .nahádž do neho tie súbory s visty
potom v programe daj bootovací-načist z boot súboru deafultná cesta je
C:\Program Files\Nero\Nero 9\Nero Burning ROM\DosBootimage.IMA (mal by si ho tam mať ak máš nero) potom daj súbor-uložiť ako vyber si typ image do akého to chceš dať a daj uložiť mal by tom biť boot image a to potom už len napáliť
C:\Program Files\Nero\Nero 9\Nero Burning ROM\DosBootimage.IMA (mal by si ho tam mať ak máš nero) potom daj súbor-uložiť ako vyber si typ image do akého to chceš dať a daj uložiť mal by tom biť boot image a to potom už len napáliť
no som sa vykaslal na vsetky programy a som to cele zbalil cez CMD a ide to
...tak dakujem za vsetky rady
Mozete LOCK