Čo od nás vlastne baby chcú???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Čo od nás vlastne baby chcú???

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Cavte.
Citam, citam a takmer vsade to iste. Problem chlapec vs. dievca, kde by chlapec zniesol svojej partnerke aj modre z neba a ta mu to oplaca tym, ze este sa aj na neho bude hnevat a tvarit sa ako by jej ublizil ako nik iny. Ako som sa tak zamyslal a uvazoval. Zhrnul si par faktov, tak som prisiel na to, ze dievcata same nevedia co od nas chalanov chcu. Na jednej strane si vytvaraju zoznamy toho, aky by mal byt ich partner, co by mal mat a co nie. Mal by byt vtipny, slusny, inteligentny, vsimavy a nwm co este. Na strane druhej, ak si chalan dievca velmi vsima, venuje sa jej ako sa len da, mozno ze sa nesprava podla vsetkych jej pravidiel, ale podla vacsiny urcite, tak po kratkom case ho dieca zacne ignorovat.
Chcel by som vediet, co si myslite o tejto uvahe, aby ste napisali svoje skusenosti a svoje myslienky.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo od nás vlastne baby chcú???

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

objav toho ze zeny, predovsetkym teda mlade nevedia co chcu, resp. ze chcu kazdu chvilu cosi ine nieje vobec prelomovy ... a nespravis nic :-) :-) ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

keby len mlade... som si myslel, ked som bol mlady, ze vekom sa to zmeni ale ee. ako vidim vo svojom okoli, cim horsie, tym lepsie.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja neviem, nezazil som to, ale ked tak pozorujem cim viacej sa pcha chalan do zadku tym je to horsie ako tu uz bola podobna tema treba byt neutralny sem tam odmietavy a ono to pojde lahsie, ja tuto taktiku nemam oskusanu, pretoze asi ako kazdy chlapec ktory chce nejaku zensku tak sa snazi byt k nej mily nezhadzovat ju netopit nenadavat jej...ale je pravda ze sem tam sa moze potrhat a i tak to je prd platne...ale zase to zalezi aj na aku zensku trafis, mylim povahovo pretoze je to s nimi tazkeeeee :) to si myslim ze mi da kazdy za pravdu...esta ma napadlo nie kazda zenska chce poslusnaka... co ma zaraza ale tak co uz ;)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ts, a ked si baba zvykne ze sa jej chalan pcha do zadku (nie doslovne :D) tak jej to vadi, ale vadi jej potom aj ked to nerobi :D a btw, na toto sa podla mna neda normalne odpovedat :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no nato sa ani neda zvyknut, ked jednoducho mas taku povahu
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

suhlasim s vami :) pretoze ako spomenul Jake, nepchas sa zle je pchas sa taktiez je zle :D kurna nech si vyberu co chcu pretoze chalan/muz nema prepinacik ze teraz chcem aby si bol sexi teraz aby si ma obskakoval atd atd...ale tak co uz vacsina z nas si asi na to zvykla...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Čo ja viem, veď asi chcú to isté čo my..
Teda, že aby bola žena v kuchyni dobrou kuchárkou, v posteli dračičou, pri problémoch chápavá, v spoločnosti hviezda atď atď.
Problém je, že to sa nedá :D
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

vravi sa ze laska je ked tolerujeme to co sa nam nepaci (alebo podobne)...
neda sa podla mna generalizovat, zalezi od konkretnej zeny a konkretneho muza. a coho su schopny spolu, nie kazdy osobitne. ak ten vztah funguje aj napriek istym nezhodam (ktorym sa nevyhnes), tak tam sa neriesi ze co chce zena/muz...
a je tam este ista davka iracionality, cize ak jeden zacne ignorovat toho druheho, tam tazko nieco pomoze, ten vztah jednoducho nie je taky, ze by pren obaja boli schopni/ochotni dany problem riesit a je absolutne jedno co jeden z nich spravi a ci bude pre toho druheho dokonalym partnerom (lebo takym moze byt podla seba, nie podla svojho partnera).
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Tak ze Reanimated.
Newiem, ci sa prave neda generalizovat, pretoze som sa o tom bavil s jednym dievcatom a ta vravela, ze ano, bohuzial, je to tak, dievcata su proste take. A ked som sa pytal, ze ci to od nich nie je tak kus rana pod pas, tak povedala, ze "JE". A ked som dal otaku, ze preco to robia, tak odpovedala, ze "VSETKEHO SA PRESYTIS, KED MAS TOHO VELA.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

do macky?! tak potom co chcu aby som im jeden den nadaval a druhy den si ich mojkal? alebo ako mam tomu chapat?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ináč zastávam názor, že ak ju dokážeš poriadne vyj***ť tak je hneď o polovicu spokojnejšia :D
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Já mam skúsenosti s tým že netreba ženy nechať byť si 100% isté vo vzťahu, trošku neistoty a zvedavosti nezaškodí práve naopak :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Na ženy treba dynamicky reagovať a dynamicky sa k ním aj správať :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Racius napísal:Na ženy treba dynamicky reagovať a dynamicky sa k ním aj správať :lol:
No tak toto ti vyšlo :D
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Nás asi nikdy nikto nepochopí. :lol: Sama neviem, prečo to tak je. :nono: Ale nad tým si zbytočne budete lámať hlavu, vždy to tak bolo a vždy to tak aj bude.
Ale zase netreba všetky hádzať do jedného vreca!!!
Čo od vás chceme? Ja som skromná, chcem len skutočnú lásku. :) To, aby ma miloval takú, aká som, s chybami, ktoré mám a nie, aby ma chcel pretvárať na niekoho zo svojich snov. Nech je šťastný, že ma má, nech nechce inú. A ja mu to opätujem. Nemusí to byť ten najvtipnejší muž na svete, ktorý mi donesie všetky hviezdy z neba. Nemusí mať tehličky na bruchu a neviem, čo ešte. Proste nech je sám sebou. Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne... :wink:

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 22:29)
luculiiik napísal:Nás asi nikdy nikto nepochopí. :lol: Sama neviem, prečo to tak je. :nono: Ale nad tým si zbytočne budete lámať hlavu, vždy to tak bolo a vždy to tak aj bude.
Ale zase netreba všetky hádzať do jedného vreca!!!
Čo od vás chceme? Ja som skromná, chcem len skutočnú lásku. :) To, aby ma miloval takú, aká som, s chybami, ktoré mám a nie, aby ma chcel pretvárať na niekoho zo svojich snov. Nech je šťastný, že ma má, nech nechce inú. A ja mu to opätujem. Nemusí to byť ten najvtipnejší muž na svete, ktorý mi donesie všetky hviezdy z neba. Nemusí mať tehličky na bruchu a neviem, čo ešte. Proste nech je sám sebou. Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne... :wink:
Teraz som sa opýtala jedného kamaráta, čo si myslí, že od vás chceme. A on mi odpísal toto:
Žena chce muža, ktorý by chodil za ňou po obchodoch a šomral by, že zase treba nakupovať. Ale napriek tomu ide s ňou, pretože ju tak miluje. Žena chce dobrého milenca, ktorý nemá komplexi kvôli svojmu vtákovi :D. Ktorý ju privedie na vrchol. Muža, ktorý sa s ňou bude po sexe rozprávať. No niekedy po sexe zaspí, však nemôže byť všetko dokonalé. Chce muža, ktorý ju vždy vypočuje. A nie len ju počúva, ale sa aj skutočne zaujíma o to. Muža, ktorý sa ženy zastane, keď to treba. A berie ženu takú, aká je a nehanbí sa za ňu. A muža, ktorý jej z času na čas povie, že ona je pre neho tá najdokonalejšia na svete. A keď to vraví, tak to myslí vážne. Žena chce takého muža, ktorý nebude dokonalý. To treba k láske, pretože jeden miluje nedostatky druhého. :)

Chlapec to vystihol. :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Chyba je uz v tom, ked sa muz snazi zene nejako prilis zapacit, rozmysla ako by ju urobil co najstastnejsou, plnil vsetky jej priania.. Lenze zena chce CHLAPA, ktory ma svoju hrdost, svoje zivotne ciele. Niekoho kto ma silnu osobnost, schopnosti, vôlu, proste vnutornu silu a nie nejakeho sladkeho chlapceka, slabocha ktory je dobraciskom z nudze. Musi tam byt z jeho strany ta energia co JU vtiahne a nepusti..
To je cela podstata.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Mozem povedat, ze dievcata naozaj nevedia, co vlastne chcu a nevazia si nic, pokial to nestratia.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

co od nas zeny chcu? chcu aby sme boli romantici ktori by im aj modre z neba zniesli, zaroven chcu grazlov ktori sa ku nim spravaju ako ku handre, chcu aby sme mali tehlicky na bruchu, siroke plecia, vypracovany hrudnik a zaroven nam tvrdia ze na vzhlade im nezalezi, chcu mat spontannych a inteligentnych partnerov no zaroven chodia s tymi najvacsimi tupcami co ledva vedia ako sa volaju...

takze co zeny chcu? zeny chcu nemozne, chcu aby sme sa kvoli nim menili, roztrhli, rozdvojili, trpeli schizou a ked vidia ze to nedosiahnu tak su nespokojne, pricom na svoje chyby nepozeraju... k tomuto sa neda viac napisat...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Osobne , by som to tak cierno nevidel.
Treba mat v tomto smere urcitu zdravu davku flegmatizmu , a ak slecna frfle nehodit sa jej hned k noham a silno romanticky odprosovat.
Vsetko s mierou ako sa hovori ;)

A na tej "Begbeeho" teorii , nieco urcite bude :D
Napísať odpoveď