Čo použiť na web ...

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Čo použiť na web ...

Príspevok od používateľa n97.sk »

Zdravicko pani.
Chcem sa vas spytat, ze co by ste odporucili pouzit ako zaklad na jednu stranku.
Islo by o stranku, kde by aj bezni uzivatelia mohli pridavat napr. iste clanky, fotky a tak.teda - neregistrovani uzivatelia. Ale napr. registrovani uzivatelia by mali zase ine prava, mohli by na stranke zase ine veci robit, ale zakladom by bolo, aby mohli anonymni uzivatelia prispievat, resp. samozrejme aj citat veci. Nechcem forum, to nevyhovuje a z redakcnych systemov neviem ktory. PHP Fusion je celkom dobry, ale dost zlozity pre inych ludi, ktori nie su v tom zbehli. Nieco jednoduchsie pre uzivatelov by sa hodilo. Co odporucate?
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo použiť na web ...

Príspevok od používateľa Mmartin »

Hmm, mohlo by byt aj Phpbb3, ked si ho upravis.
Je to sice forum, ale daju sa tam dobre nastavit prava.
Ak chces vsak podla vlastnych predstav, asi by som si to na tvojom mieste spravil sam
Ing. Gandalf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ing. Gandalf »

Ja sa prave hram s Drupalom. Vyzera fajn a pridavanie clankov je jednoduche. Alebo Joomla! vyzera tiez fajn...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja by som hlasoval za Joomlu, je velmi jednoducha , verzia 1.5 je komplet v slovencine a spravisv nej cokolvek.
Osobne som sa s nou naucil robit za pol hodinu.
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Dikes za tipy. nahodil som znovu PHP Fusion, ale mam problem. vsetko je nastavene, ale problem spociva v pridavani prispevkov. neviem ako a kde nastavit aby mohli anonymovia prispievat a dalsi problem, ako nastavit auto schvalovanie prispevkov. ked niekto nieco napise (aj admin stranky) treba to schvalit v admin sekcii. a tohto sa chcem zbavit. Vie niekto ako na to?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neuvazoval si nad tym, ze bez schvalovania ti to za chvilu zaplni mnozstvo botov spamom???
n97.sk
Light Expert
Light Expert

Vies co, aj nad tym som veru premyslal, ale i napriek tomu by som to PHP Fusion chcel nejak "stunit" aby useri mohli prispevky pisat bez schvalenia. napr. len do niektorych sekcii, nie vsade. viete niekto ako si s tym poradit? uz som fakt hladal kde sa da, ale bezvysledne :(
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No kedze clanky aj novinky sa pisu cez administraciu, myslim, ze bez vacsich zasahov do zdrojaku to nepojde.
n97.sk
Light Expert
Light Expert

BX napísal:No kedze clanky aj novinky sa pisu cez administraciu, myslim, ze bez vacsich zasahov do zdrojaku to nepojde.
To hej. Netusis nahodou ako na to? alebo nejaky navodik na to niekde?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

hojko napísal:Neuvazoval si nad tym, ze bez schvalovania ti to za chvilu zaplni mnozstvo botov spamom???
Nemyslím si. Keď to ošetrí napr. captchou či jedoduchým sčítaním (slovným: dva plus dva). Ďalej zistením UA prípadne či má referial link.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

n97.sk napísal:To hej. Netusis nahodou ako na to? alebo nejaky navodik na to niekde?
Pochybujem, kedze php-fusion nie je na toto stavane. Poohliadni sa po inom RS -> http://www.hojko.com/rs-redakcny-system ... y%20system ;)
Napísať odpoveď