Zdravim, mam v plane kupit LCD tv a tiez nintendo wii. Nieco okolo 26 palcov a su to vacsinou 720p, teda HD ready televizory. No nasiel som jeden Full HD a cenou nizsou. Je to Hanspree http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASI ... NC2R65XHPW . S touto znackou som sa stretol len raz v zivote v podobe 19 palcoveho monitoru a bolo mi povedane, ze je to dobra znacka. Otazky su teda nasledovne:
1. Nie je na Full HD tv pri wii nejaky zly obraz, ked wii neprodukuje HD rozlisenie?
2. Ma niekto skusenosti s touto znackou?
3. Co ine v podobnej cene? / ak vobec sa nieco predava za taku dobru cenu /
Mozno otazky nie na vysokej urovni, ale potrebujem to vediet. Dakujem.
LCD televizor k nintendo wii
-
Ryan Giggs
VIP
Re: LCD televizor k nintendo wii
26" tv nemaju 720 ale 768 riadkov. Myslim si, že Full HD je v tvojom pripade zbytočnosť, obzvlašť v tejto uhlopriečke. Určite by som neexperimentoval a išiel do osvedčenych značiek. Kvôli cene najlepšie nejake LG (napr. 26LH2000) či Samsung (26B450). Alebo ešte lepšie SHARP LC-26SH7E. Ak nepotrebuješ ušetriť za každu cenu, tak niečo od Sony, Philipsu či Panasonicu.
Dik, nakoniec som vzal to LG 26LH2000. S kupou som maximalne spokojny. Takze diki.Ryan Giggs napísal:26" tv nemaju 720 ale 768 riadkov. Myslim si, že Full HD je v tvojom pripade zbytočnosť, obzvlašť v tejto uhlopriečke. Určite by som neexperimentoval a išiel do osvedčenych značiek. Kvôli cene najlepšie nejake LG (napr. 26LH2000) či Samsung (26B450). Alebo ešte lepšie SHARP LC-26SH7E. Ak nepotrebuješ ušetriť za každu cenu, tak niečo od Sony, Philipsu či Panasonicu.
neni 26 " na TV neako malo?
-
Ryan Giggs
VIP
V podstate ani nie. Ked si vezmeš, že väčšina starych CRT v domacnostiach ma (mala) 55 cm. Zaleži však na pozorovacej vzdialenosti, kvalite signalu a na použiti. Napriklad pri sledovani z 2 metrov alebo ako 2. TV do izby, alebo na analog celkom stači. A navyše on to chce ako monitor k Wii.