Mass Effect

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Mass Effect

Príspevok od používateľa Jake »

troch? ci som debil jak pocitam tak vzdy napocitam iba dvoch :D Chlapika s drevom v zadku a Tali
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Jake napísal:troch? ci som debil jak pocitam tak vzdy napocitam iba dvoch :D Chlapika s drevom v zadku a Tali

SPOILER

Tali'Zorah vas Normandy, Garrus Vakarian , Joker neviem aky... :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Jeff Moreau :D Ja som na Jokera uplne zabudol jasne :D ja som myslel ze v teame ze sa s nimi da hrat...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Postrehol som ze preklad Mass Effect 2 mal nejake problemy. No musim tiez povedat ze i pri ME1 to nie je najstastnejsie.
Jedna sa hlavne o preklady tych textov, ktore hovori vas hlavny hrdina. Niekedy hrdina povie nieco uplne odlisne od toho co mate vo vybere. Par krat ma nastvalo ze som povedal to co som vlastne nechcel, ale to uz zial nezmenim.
Myslim ze hra uz bude koncit, a musim povedat ze nakolko som naposledy RPG hral asi tak 2roky dozadu /Star Wars KOTOR1,2/ tak si ma RPG zas pohltilo.
ME je veru zverina.
Ma to u mna tak 9/10
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nechapem, preco som sa jednotke tak dlho vyhybal.. mozno preto, ze ma absolutne nezaujimaju startrek a jemu podobne hovadiny a z ME som mal silny pocit, ze je to na jedno kopyto. Ked bola ta akcia na steame, tak som to zakupil (vsak par korun) a... a teraz som rad, ze mam cim si kratit cas, nez mi pride ME2.

kedze je mozne aplikovat ripnutu cestinu z krabicoveho originalu, tak som len rad, ze som tu akciu vtedy vyuzil.
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Je možné na tejto hre mať viac ako 60FPS? Či je vertikálna synchronizácia on, alebo off, tak mám stále 62FPS, ani viac ani menej. Mám všetko na maximum. Nie je to ani problém, je ti to v podstate jedno, no ma to zaujíma.. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zacal som to hrat predvcerom, lebo kazdy mi hovori, ze ake dobre je pokracovanie. Vyzera to zatial zaujimavo a pribeh tiez vyzera chytlavo. Samozrejme hram zleho trolla, nech je to zabavnejsie.
KoCi
Darca
Darca

heh neviem preco, ale este nikdy som nehral RPG za zlu postavu... vzdy k ed si poviem ze to skusim, ma od toho nieco odradi. Mozno ked sa k hre dostanem nabuduce (cize nikdy). Tolko podpichov co je za zlych, castokrat ma to zvadza (ale byt neutral ma nelaka - bud dobro, alebo zlo, nie raz tak a raz onak...) Inak je ME po dlhom case hra, kde ma velky vplyv na hratelnost investovanie bodov do sarm/zastrasovanie (chvilami som mal sarm na lepsej urovni ako napr pusky atd...)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja tiez, chcel by som byt zly, ale akosi mam sucit a pod... neviem byt dread lord... mi to pride take cudzie :) No nic som proste dobro/neutral/zly... zastrasujem ludi rad, ale nerobim zle ciny :)
KoCi
Darca
Darca

Tak konecne som zakoncil a vrhol sa na dvojku. ME1 by mal byt vzorom pre mnohe hry. Vzil som sa do nej natolko, ze atraktivnejsia dvojka mi pripada ako jej slabsi brat. Takto sa to ma robit.
duleba
Novice
Novice

Príspevok od používateľa duleba »

Zdravím, tak mám problém s touto hrou a jej padaním,a to taký, že ma vyhadzuje úplne, modrá obrazovka s číslami a následný reštart PC. Občas len zčerná obrazovka, hudba hrá, ale nič sa nedá robiť, ani do Windowsu sa nedá dostať, len tvrdý reset pomáha.

Nainštaloval som najnovšie ovládače na grafiku, sú tam oba patche ale nepomohlo. Cracknutá CZ verzia. Nevie niekto kde je problém?

Vyzerá to dobre, ale týmto štýlom, že to každých 10-15 minút spadne si to veľmi neužijem ,akurát si dobre zanadávam.

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB
RAM 2GB
Win XP SP3
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

No ako problem moze byt vo viacerych veciach ale pokial ti toto robi iba na ME1 tak to bude najskorej crack alebo zla verzia hry, a ak ti to mozno niekedy islo v pohode a robi ti to len teraz tak to musi byt len v ovladacoch. Ale to je rôzne. Mne raz blbli hry kôli jednemu programu dodavanemu k grafike :lol:
..............................................................................

Inak celkovo ME1 aj ME2 maju nieco doseba z coho by si mali brat priklad aj iny vyrobcovia podla mna lebo toto je perfektna hra po vsetkych strankach, aj ked to ma svoje + aj - :lol:
napriklad môj nazor:

ME1 :

+ prepracovanie niekedy az velmi do detailov
+ grafika
+ dej
+ volnost
+ vylepsenia, zbrane, obleky ....
+ municia

- zameriavanie v boji
- strelba
- niektore veci su na druhej strane nie az tak prepracovane :lol:
- inventar

ME2 :

niektore veci su prepracovanejsie oproti jednotke ale to sa od pokracovanie aj ocakava :) , ale niektore su oproti jednotke dost zaostale

+ pokracovanie
+ grafika
+ vylepseny boj
+ ovladanie
+ prepracovanejsie menu ( nieje tam toho milion nakope )
+ prepracovanejsi pohyb po galaxiach
+ lepsie ovladanie spolubojovnikov a ich spravanie

- niektore veci ktore bolo v ME1 dobre prepracovane su tu zanedbane (aj ked su to len malickosti)
- dlzka

minusi to ma podla mna len tie ze v jednotke boli niektore miesta vecsie, tu je to dost okresane, ked ste prisli do pristavu tak ste museli ist sami von a v 2 to hned nacita, alebo ked som siel niekam na planetu alebo tak mal som sa na to miesto dostat sam a v dvojke tam vo videu hned priletim :(

niekedy mi to pripada ako keby sa s tym v niektorych mozno pre niekoho zanedbatelnych veciach prilis netrapili a dali to len tak, ale keby spojili vsetko co bolo super na 1 a vsetko co bolo este lepsie na 2 a + mejake vylepsenia a tak a dali to do 3 tak to bude pecka :D :D uz sa neviem dockat len dufam ze to nejako neobmedzia pripadne to nejako nepokaslu , nech to zostane taketo super ako to je a nech je to len lepsie.

PS : niekde som cital ze 3 sa mebude dat inportovat save z 2 a pritom som to v hre v typoch videl napisane ze sa to dat bude takze neviem ale uvidime.

PS2 : tot je len môj subjektivny nazor :lol: :lol: :lol:
-
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no podla mna v 3 bude urcite import...vid pokracovanie vlastneho pribehu :)
lekoklatik
VIP
VIP

Tak som teda dorazil.
Uplne dobre to je. Import save a hor sa na ME2
Hre davam 10/10
Velmi dobra : )
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Tak som to dohral. Len hlavný príbeh, nič viac nič menej. Cca 10 hodín na strednej obtiažnosti. RPG moc nemám rád, no táto hra to zmenila. I keď na začiatku ma to moc nebavilo, no ako som sa ponoril do príbehu ma to úplne pohltilo. Síce som to dohral už pred pár hodinami, no stále ma máta .. nemal som sa rozhodnúť inak? (hral som tak pol na pol, niekedy zlý niekedy dobrý, snažil som sa byť zlý, no nejako mi to nešlo :D ).. parkrát som dokonca načítal hru znova a zmenil svoje rozhodnutie. To zasahovanie do deja je super, hlavne na konci príbehu. Tých 10 hodín bolo tak akurát, že ma to dokázalo zaujať, vedľajšie misie, či budovanie sťahov som nerobil. Na vzťahy je, zameraná 2 ževraj :) . Savy sú zálohované, no v 2 asi skúsim inú classu. Sestra hrá oddelene odo mňa má zameranie na biotiku, a je to dosť zaujímavé. Ja som hral klasicky za predvoleného Sheparda (vojak). Animácie sú nádherné (citadela). Odo mňa 9,5/10. Ide sa na dvojku :) .
lekoklatik
VIP
VIP

Mass Effect v češtine v novom čísle levelu. Myslím že level stojí tak 400kč? No nie je to super akcia? :P
"Potvrzeno, že plnou hrou u Levelu 192 bude začátkem června první díl Mass Effect (9+/10, 2007) v češtině (a s přídavkem Bring Down the Sky), co normálně stále stojí šest stovek." tiscali
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

to je zaujimava akcia, len skoda, ze ta hra nema multiplayer..
lekoklatik
VIP
VIP

Ta hra ho vobec nepotrebuje
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

suhlasim s lekolaktikom, dej je napinavy jak traky
btw som niekde pocul, ze to je robene podla nejakej knihy, co je na tom pravdy a pripadne nazov knihy, bo ebook MassEffect som nikde nenasiel :)
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

dá sa vo Windows 7 nejako spustiť táto hra? vždy mi vyhodí nejakú chybu
Napísať odpoveď