Takže nakoniec ns čaká dalšier pokračovanie a dokonca o rok skôr ak osa plánovalo kdo vie či to už nebude troška prehnané ale tka kdo vie?
Transformers 3
Transformers 3
http://www.csfd.cz/novinky/tyden/
Takže nakoniec ns čaká dalšier pokračovanie a dokonca o rok skôr ak osa plánovalo kdo vie či to už nebude troška prehnané ale tka kdo vie?

-
lekoklatik
VIP
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
O tom, že trojka je istá, filmový svet vedel už po megaúspechu jednotky, pretože Bay naznačil, že to bude trilógia. ČSFD je mierne zaostalé, čo sa týka aktuálnych filmových správ a zároveň aj zavádza čitateľov - pokračovanie Star Treku dostalo zelenú už v Marci, ešte pred samotnou premiérou filmu. Takže ja osobne neviem, kde preboha vzali informáciu o neistote okolo ďalšieho Star Trek filmu.
Na záver - už dvojka Transformerov sa mi páčila o dosť menej ako jednotka a podľa mňa Bay v trojke úplne stratí súdnosť, napchá tam milión CGI efektov, ešte viac trápnych a nahlúplych vtipov a na dej sa pozabudne už úplne...takže tento projekt istotne nepatrí medzi tie, na ktoré sa v najbližších rokoch teším...
Na záver - už dvojka Transformerov sa mi páčila o dosť menej ako jednotka a podľa mňa Bay v trojke úplne stratí súdnosť, napchá tam milión CGI efektov, ešte viac trápnych a nahlúplych vtipov a na dej sa pozabudne už úplne...takže tento projekt istotne nepatrí medzi tie, na ktoré sa v najbližších rokoch teším...
-
Robertko
Light Expert
Re: Transformers 3
No, to som teda zvedavý. 1 a 2 super, teda ako dopadne trojka.. uvidíme 
No to som aj ja zvedavy ze co tam porobia

a nech to natočia v 3D ako Avatar.... 
-
IceHammer
Star
Nechapem preco kopec hlupych gegov podla mna je to film ktory ma vsetko. Ved sa ma pri nom zabavit ma byt vo vytrzeni co 1 aj 2 ponukala dufam ze 3 bude minimalne taka dobra ako obaja jej predchodcovia.
-
qwerty-xyz
Dufam ze aj v trojke sa M16tka odprezentuje ako najlepsie riesenie na boj s 12 metrovym ocelovym robotom s plazmovym delom namiesto ruky,Robertko napísal:No, to som teda zvedavý. 1 a 2 super, teda ako dopadne trojka.. uvidíme
-
r3mus
Medium Star
dalsi??
teda nvm mne sa pacila jednotka, a dvojka mi prisla zhruba takato - monstrozne suboje robotov, zdemolovana polovicka mesta, dalsie suboje, par efektnych transformacii a zase suboje...
Vizualna pastva pre oci, ale...
Je vidno ze M. Bay sa utrhol z retaze, ako maly chlapec. V jednotke bolo este citit ze to spielberg ukociroval, pretlacil tam dejovu liniu - chlapec a jeho prve auto... V dvojke nieco take chybalo a zostalo to len na samoucelnom vyhadzovani veci do vzduchu. Dufam ze trojka bude dostojnym ukoncenim seria a neozstane to len pri honeni ega este lepsimi dig. efektami...
Ako tu niekto spominal: chcel by som to vidiet 3D
Vizualna pastva pre oci, ale...
Je vidno ze M. Bay sa utrhol z retaze, ako maly chlapec. V jednotke bolo este citit ze to spielberg ukociroval, pretlacil tam dejovu liniu - chlapec a jeho prve auto... V dvojke nieco take chybalo a zostalo to len na samoucelnom vyhadzovani veci do vzduchu. Dufam ze trojka bude dostojnym ukoncenim seria a neozstane to len pri honeni ega este lepsimi dig. efektami...
Ako tu niekto spominal: chcel by som to vidiet 3D
V 1ke to bolo vsetko pekne vyvazene, prijemne vtipy, skvele suboje, dobry dej a cele to ubiehalo velmi svizne. V 2ke je tak 5 minut deja a potom 20 minut boja, pomedzi to nejake vtipy (tie boli este v pohode), potom zas kusok deja a znova boj, boj. Na prezentaciu efektov fajn, ale ako film ma to zaujalo omnoho menej ako 1ka. Ak bude 3ka niecim medzi 1 a 2, tak to bude super, ak bude este uletenejsia ako 2ka, tak neviem...IceHammer napísal:Nechapem preco kopec hlupych gegov podla mna je to film ktory ma vsetko. Ved sa ma pri nom zabavit ma byt vo vytrzeni co 1 aj 2 ponukala dufam ze 3 bude minimalne taka dobra ako obaja jej predchodcovia.
qwerty-xyz:
-
p4ra
Redeemer
Ja osobne sa uz neviem dockat na 3. pokracovanie. 1. aj 2. bola super, len dufam, ze nasi dementi to nedaju na Slovensku zase so slovenskym dabingom, lebo mi zase neostane nic, nez ist niekam alebo cakat na Blu-Ray.
-
Reanimated
Medium Expert
Re:
Vidim ze mas v avatare cosi podobne...o com ako bol Avatar? O nejakom deji? Nie, len o efektoch...seth82 napísal: Na záver - už dvojka Transformerov sa mi páčila o dosť menej ako jednotka a podľa mňa Bay v trojke úplne stratí súdnosť, napchá tam milión CGI efektov...a na dej sa pozabudne už úplne...
-
peterxxx
Star
Osobne nerozumiem preco mali ako taky uspech prve dve casti.Prva sa mi este ako tak pacila ale pri druhej som sahrozne nudil a nevedel som co mam robit, polku deja som klikal po hojku .S takouto avyvojovou tendenciou(aspon v mojom pripade) budem trojku pozerat pri konverzacii s niekym na mobile a ani mi neunikne dej, kedze tam ziadny nebude.
-
qwerty-xyz
nemusia byt realne ale realne nesu realne v tych robotoch nie ? "nasa" vojenska technika plati snad. (a nasa je preto v uvodzovkach lebo keby sme mali tocit nieco o SR army, tak nas rozbiju s hocicim, behom piatich minut.)GothaR napísal: V 1ke to bolo vsetko pekne vyvazene, prijemne vtipy, skvele suboje, dobry dej a cele to ubiehalo velmi svizne. V 2ke je tak 5 minut deja a potom 20 minut boja, pomedzi to nejake vtipy (tie boli este v pohode), potom zas kusok deja a znova boj, boj. Na prezentaciu efektov fajn, ale ako film ma to zaujalo omnoho menej ako 1ka. Ak bude 3ka niecim medzi 1 a 2, tak to bude super, ak bude este uletenejsia ako 2ka, tak neviem...
qwerty-xyz:Pochop, ze filmy nemusia byt realne a Transformers navyse patria do kategorie sci-fi, mozno uz mali v m16 tie tvoje nove naboje.
a ked chces vidiet, efekt mojho naboja tak tu je nieco na podobnej baze, mozno ta to zaujme..... pretoze osm pisal ze to chcem pre velkorazne zbrane.
chapes? ci nechapes? zem disponuje tak strasnou vojenskou technikou, zeby sme ich rozstrielali na cucky, behom 10 minut vsetkych. Si zober ze v dvojke mohli kraaaasne celu tu pust vykryt dve AC-130tky, robit podporu, plus navadzane strely. Ti vravim, ti roboti by boli na srot skor nez by nieco stihli.
-
peterxxx
Star
Iba ak by boli z materialu s takymi vlastnostami aby odolal aj takymto utokom.Ta prskavka sa mi zdala nie moc ucinna nakolko len svietila a horela, prislo mi to skor ako pouzitie na civilne zlozky( a opekanie? ).
-
qwerty-xyz
peterxxx napísal:Iba ak by boli z materialu s takymi vlastnostami aby odolal aj takymto utokom.Ta prskavka sa mi zdala nie moc ucinna nakolko len svietila a horela, prislo mi to skor ako pouzitie na civilne zlozky( a opekanie? ).
-
peterxxx
Star
Prave si si dal konecnu ranu.Ide o to ,ze ludia neboli pripraveni na boj s niecim podobnym a preto neboli vyvinute ani vhodne zbrane.qwerty-xyz napísal:tak co ti nato povedat, ja som nejako zabudol na vyvijanie naboja na nicenie transformerov. .
-
Old Dirty Bastard
Guru
ty idiot.. o čo ti stale ide? prečo maš nutkanie pri sci-fi filmoch rozoberať technicke špecifikacie každej použitej zbrane a to ake to bolo všetko realne? (ano, prečital si si dalšie zaujimave knihy o vojenskej technike, zbraniach a blabla.. už vieme, že si z toho cely mudry, nemusiš tie iste veci omielať stale dookola) je to sci-fi, SCI-FI, SCIENCE-FICTION (potrebuješ preklad tohto slovneho spojenia?), tam sa nedeju realne veci. ak by ich vojenska technika rozstrielala za 10 minut, tak by sa film ťažko dal nazvať celovečernym a myslim, že by zaujal len malokoho (bavilo by ťa sledovať trebars akčny film, kde by hlavneho zloducha zabil prvy policajt pochôdzkar behom troch minut?). ak ťa nebavi sledovanie takychto filmov, tak si pusti stv2ku, pozeraj vojnove dokumenty a preboha drž hubu.qwerty-xyz napísal:chapes? ci nechapes? zem disponuje tak strasnou vojenskou technikou, zeby sme ich rozstrielali na cucky, behom 10 minut vsetkych. Si zober ze v dvojke mohli kraaaasne celu tu pust vykryt dve AC-130tky, robit podporu, plus navadzane strely. Ti vravim, ti roboti by boli na srot skor nez by nieco stihli.
//vidim, že si tu ešte kratko, peterxxx..
-
peterxxx
Star
Nemozes mu brat jeho nazor,ak je o tom presvedceny tak nevidim nic zle na tom ked si to obhajuje aj ked to niekomu moze liezt na nervy nemusime zachadzat k osobnej invektive.