Transformers 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Transformers 3

Príspevok od používateľa ateista »

http://www.csfd.cz/novinky/tyden/

Takže nakoniec ns čaká dalšier pokračovanie a dokonca o rok skôr ak osa plánovalo kdo vie či to už nebude troška prehnané ale tka kdo vie?

:P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Som zvedaví. 2jka ma celého zožrala :) Avšak s originálnym znením v kvalitnom kine :) Videl som ich tiež tuším s Českým dabingom, a asi tak po pol hodine som sa pakoval. Ale to aj kvôli tomu že v KA na amfiteátri chýba pár reproduktorov tak tam bol zvuk prirovnateľný melódiám z telefónu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

O tom, že trojka je istá, filmový svet vedel už po megaúspechu jednotky, pretože Bay naznačil, že to bude trilógia. ČSFD je mierne zaostalé, čo sa týka aktuálnych filmových správ a zároveň aj zavádza čitateľov - pokračovanie Star Treku dostalo zelenú už v Marci, ešte pred samotnou premiérou filmu. Takže ja osobne neviem, kde preboha vzali informáciu o neistote okolo ďalšieho Star Trek filmu.

Na záver - už dvojka Transformerov sa mi páčila o dosť menej ako jednotka a podľa mňa Bay v trojke úplne stratí súdnosť, napchá tam milión CGI efektov, ešte viac trápnych a nahlúplych vtipov a na dej sa pozabudne už úplne...takže tento projekt istotne nepatrí medzi tie, na ktoré sa v najbližších rokoch teším...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Dalo sa to čakať. Aj trojka bude trhák, to je tiež jasné už teraz, toľko efektov, tak vizuálne ohromne dobre spravené, že aj keď príbeh dvojky nebol taký dobrý už sa nemôžem dočkať trojky. :lol: Dúfam, že spravia aj zaujímavejší príbeh, obrazovo to bude určite zase perfektné. :)
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Transformers 3

Príspevok od používateľa Robertko »

No, to som teda zvedavý. 1 a 2 super, teda ako dopadne trojka.. uvidíme :)
Hypocrisy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hypocrisy »

No to som aj ja zvedavy ze co tam porobia :) :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

a nech to natočia v 3D ako Avatar.... :smt023
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

Nechapem preco kopec hlupych gegov podla mna je to film ktory ma vsetko. Ved sa ma pri nom zabavit ma byt vo vytrzeni co 1 aj 2 ponukala dufam ze 3 bude minimalne taka dobra ako obaja jej predchodcovia.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Robertko napísal:No, to som teda zvedavý. 1 a 2 super, teda ako dopadne trojka.. uvidíme :)
Dufam ze aj v trojke sa M16tka odprezentuje ako najlepsie riesenie na boj s 12 metrovym ocelovym robotom s plazmovym delom namiesto ruky, :smt033 idioti, chcem aby sa tam uz naozaj ukazala nejaka ta vojenska technika(riadene strely, napr, delostrelectvo, letectvo ako v jednotke AC130tka) a aby tam boli aj ine holky, nevinna tvaricka a nie nevinna *****cka megan, ktora sice vzrusuje polku planety ale ja ju nejako moc nemusim.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

dalsi?? :( teda nvm mne sa pacila jednotka, a dvojka mi prisla zhruba takato - monstrozne suboje robotov, zdemolovana polovicka mesta, dalsie suboje, par efektnych transformacii a zase suboje...

Vizualna pastva pre oci, ale...
Je vidno ze M. Bay sa utrhol z retaze, ako maly chlapec. V jednotke bolo este citit ze to spielberg ukociroval, pretlacil tam dejovu liniu - chlapec a jeho prve auto... V dvojke nieco take chybalo a zostalo to len na samoucelnom vyhadzovani veci do vzduchu. Dufam ze trojka bude dostojnym ukoncenim seria a neozstane to len pri honeni ega este lepsimi dig. efektami...

Ako tu niekto spominal: chcel by som to vidiet 3D :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

IceHammer napísal:Nechapem preco kopec hlupych gegov podla mna je to film ktory ma vsetko. Ved sa ma pri nom zabavit ma byt vo vytrzeni co 1 aj 2 ponukala dufam ze 3 bude minimalne taka dobra ako obaja jej predchodcovia.
V 1ke to bolo vsetko pekne vyvazene, prijemne vtipy, skvele suboje, dobry dej a cele to ubiehalo velmi svizne. V 2ke je tak 5 minut deja a potom 20 minut boja, pomedzi to nejake vtipy (tie boli este v pohode), potom zas kusok deja a znova boj, boj. Na prezentaciu efektov fajn, ale ako film ma to zaujalo omnoho menej ako 1ka. Ak bude 3ka niecim medzi 1 a 2, tak to bude super, ak bude este uletenejsia ako 2ka, tak neviem...
qwerty-xyz: :smt081 Pochop, ze filmy nemusia byt realne a Transformers navyse patria do kategorie sci-fi, mozno uz mali v m16 tie tvoje nove naboje.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja osobne sa uz neviem dockat na 3. pokracovanie. 1. aj 2. bola super, len dufam, ze nasi dementi to nedaju na Slovensku zase so slovenskym dabingom, lebo mi zase neostane nic, nez ist niekam alebo cakat na Blu-Ray.
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Reanimated »

seth82 napísal: Na záver - už dvojka Transformerov sa mi páčila o dosť menej ako jednotka a podľa mňa Bay v trojke úplne stratí súdnosť, napchá tam milión CGI efektov...a na dej sa pozabudne už úplne...
Vidim ze mas v avatare cosi podobne...o com ako bol Avatar? O nejakom deji? Nie, len o efektoch...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Osobne nerozumiem preco mali ako taky uspech prve dve casti.Prva sa mi este ako tak pacila ale pri druhej som sahrozne nudil a nevedel som co mam robit, polku deja som klikal po hojku .S takouto avyvojovou tendenciou(aspon v mojom pripade) budem trojku pozerat pri konverzacii s niekym na mobile a ani mi neunikne dej, kedze tam ziadny nebude.
qwerty-xyz

GothaR napísal: V 1ke to bolo vsetko pekne vyvazene, prijemne vtipy, skvele suboje, dobry dej a cele to ubiehalo velmi svizne. V 2ke je tak 5 minut deja a potom 20 minut boja, pomedzi to nejake vtipy (tie boli este v pohode), potom zas kusok deja a znova boj, boj. Na prezentaciu efektov fajn, ale ako film ma to zaujalo omnoho menej ako 1ka. Ak bude 3ka niecim medzi 1 a 2, tak to bude super, ak bude este uletenejsia ako 2ka, tak neviem...
qwerty-xyz: :smt081 Pochop, ze filmy nemusia byt realne a Transformers navyse patria do kategorie sci-fi, mozno uz mali v m16 tie tvoje nove naboje.
nemusia byt realne ale realne nesu realne v tych robotoch nie ? "nasa" vojenska technika plati snad. (a nasa je preto v uvodzovkach lebo keby sme mali tocit nieco o SR army, tak nas rozbiju s hocicim, behom piatich minut.)
a ked chces vidiet, efekt mojho naboja tak tu je nieco na podobnej baze, mozno ta to zaujme..... pretoze osm pisal ze to chcem pre velkorazne zbrane.

chapes? ci nechapes? zem disponuje tak strasnou vojenskou technikou, zeby sme ich rozstrielali na cucky, behom 10 minut vsetkych. Si zober ze v dvojke mohli kraaaasne celu tu pust vykryt dve AC-130tky, robit podporu, plus navadzane strely. Ti vravim, ti roboti by boli na srot skor nez by nieco stihli.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Iba ak by boli z materialu s takymi vlastnostami aby odolal aj takymto utokom.Ta prskavka sa mi zdala nie moc ucinna nakolko len svietila a horela, prislo mi to skor ako pouzitie na civilne zlozky( a opekanie? ).
qwerty-xyz

peterxxx napísal:Iba ak by boli z materialu s takymi vlastnostami aby odolal aj takymto utokom.Ta prskavka sa mi zdala nie moc ucinna nakolko len svietila a horela, prislo mi to skor ako pouzitie na civilne zlozky( a opekanie? ).
:smt033 tak co ti nato povedat, ja som nejako zabudol na vyvijanie naboja na nicenie transformerov. A ano je to AJ na pouzitie proti zivej sile, ale hlavne na lahko obrnene alebo vobec neobrnene vozidla. ---aspon to vo voideu.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal: :smt033 tak co ti nato povedat, ja som nejako zabudol na vyvijanie naboja na nicenie transformerov. .
Prave si si dal konecnu ranu.Ide o to ,ze ludia neboli pripraveni na boj s niecim podobnym a preto neboli vyvinute ani vhodne zbrane.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

qwerty-xyz napísal:chapes? ci nechapes? zem disponuje tak strasnou vojenskou technikou, zeby sme ich rozstrielali na cucky, behom 10 minut vsetkych. Si zober ze v dvojke mohli kraaaasne celu tu pust vykryt dve AC-130tky, robit podporu, plus navadzane strely. Ti vravim, ti roboti by boli na srot skor nez by nieco stihli.
ty idiot.. o čo ti stale ide? prečo maš nutkanie pri sci-fi filmoch rozoberať technicke špecifikacie každej použitej zbrane a to ake to bolo všetko realne? (ano, prečital si si dalšie zaujimave knihy o vojenskej technike, zbraniach a blabla.. už vieme, že si z toho cely mudry, nemusiš tie iste veci omielať stale dookola) je to sci-fi, SCI-FI, SCIENCE-FICTION (potrebuješ preklad tohto slovneho spojenia?), tam sa nedeju realne veci. ak by ich vojenska technika rozstrielala za 10 minut, tak by sa film ťažko dal nazvať celovečernym a myslim, že by zaujal len malokoho (bavilo by ťa sledovať trebars akčny film, kde by hlavneho zloducha zabil prvy policajt pochôdzkar behom troch minut?). ak ťa nebavi sledovanie takychto filmov, tak si pusti stv2ku, pozeraj vojnove dokumenty a preboha drž hubu.

//vidim, že si tu ešte kratko, peterxxx..
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nemozes mu brat jeho nazor,ak je o tom presvedceny tak nevidim nic zle na tom ked si to obhajuje aj ked to niekomu moze liezt na nervy nemusime zachadzat k osobnej invektive.
Napísať odpoveď