NHL (aktualne)

O športe...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa mirak2 »

v Oilers exhibicii podla mna skusali aj ine srandy
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako to vidíte s prestupmi?
Podľa mňa pred uzávierkou sa so slovákov bude sťahovať Halák, najmä ak už bude v playoff pre Habs vtedy stratené, čo nie je nereálne. Tipujem to na ten Dallas, tipoval som aj Ottawu, ale rozchybtal sa im Elliot a vyšvihol sa aj Mike Brodeur. Nie je nereálna ani výmena Halák <-> Višnovský alebo Souray.
Višnovský pôjde do teamu, ktorý bude bojovať o SC a nie je nereálne, že bude tým veľkým žolíkom a typickým príkladom rent-a-vet. Tu mi najpravdepodobnejšie vychádza Devils, ktorý by mohli ponúknuť trápiaceho sa, ale perspektívneho Oduyu alebo Greena, ktorý to tento rok odpálil ako kométa strmou cestou nahor.

Kovaľčuk podľa mňa nepojde nikam a podpíše nejakú zmluvu až v lete. Neoplatí sa kúpiť, pretože bude veľká cena, v lete nemusí podpísať a má veľký cap hit. Proste Ilja sa oplatí až po sezóne.

No a tak :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak ako vyrovnanejsie ako je to momentalne vo Vychodnej konferencii, tak to neviem ci niekedy vobec bolo..8tymov ma rozdiel jedineho boda? Klobuk dole. To bude este boj..
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

tak tak zatial je to super rocnik...aj ked sa to velmi tazko tipuje :D
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Ilja pôjde podla mňa tiež až po sezone, mňa skôr zaujíma to že či Halak niekam pôjde. Špekuluje sa aj o Svatošovi, toho by už konečne AVS mohli vymeniť.. za nejaký draftik :) ale kam to neviem..
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Gáborík zase žiaril, hetrikom zabezpečil víťazstvo Rangers. :)

http://sport.aktuality.sk/clanok/89504/ ... -colorado/
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

17 napísal:Gáborík zase žiaril, hetrikom zabezpečil víťazstvo Rangers. :)

http://sport.aktuality.sk/clanok/89504/ ... -colorado/
nastastie sa strelecky nakopol lebo na olympiade by to bola bieda : 8)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ked NYR nedava goly Gabby, nedava ich nikto...
celkom zaujimave trejdy porobilo Toronto:
Calgary uvoľnilo do Ontária obrancu Diona Phaneufa, útočníka Fredrika Sjöströma a talentovaného zadáka Keitha Aulieho, opačným smerom putujú útočníci Matt Stajan, Niklas Hagman, Jamal Mayers a obranca Ian White.
Toronto získalo brankára Jeana-Sebastiena Giguera, opačným smerom do tímu Ducks putujú gólman Vesa Toskala a útočník Jason Blake.
ziskali dobrych hracov hlavne do defenzivy, ale obetovali HODNE vela ofenzivnej sily, co bude asi skor na skodu
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Pozitívne negatívna zmena. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Som si myslel, že to upiekol Burke, ale ako sa veci vyvinuli, vyzerá, že hybnou silou boli Sutter Brothers a zahrnuli do toho aj Toronto aj Rangers.
Calgary a Rangers podľa mňa neprerobili.
Veľký otáznik zostáva Toronto. Za takú obranu by sa nemusel hanbiť ani olympijský výber Kanady, ale v útoku bude nastupovať asi aj Burke a nájazdy budú premieňať Giguere s Gustavssonom. Okrem Kessela nikto, navyše najnovšie vraj po Ponikarovskom idú Nelietavé vtáky, ktoré sa chcú zbaviť trápiaceho sa Talbota.
Neviem čo Burke zamýšľa ale musí pozerať hodne dopredu aj vzhľadom na zmluvy a tak. Alebo možno zobral nejakých obrancov vyslovene na výmenu za nejakého útočníka, ktorého už má sľúbeného inde... Uvidíme.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kovalchuk odmietol ponuku Atlanty na 12 sezon za 101 milionov dolarov a tak ho vymenili do NJ Devils!
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A s nimi tento rok vyhrá pohár.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

na min. prince of wales trophy maju, atlanta ziskala bergforsa a oduyu co maju DOST velky potencial a 1. kolo...vzdali toho vela za vidinou okamziteho vitazstva, ale myslim ze sa im to oplati
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dovolím si nesúhlasiť a pretože fandím Devils už 15 rokov a sledujem ich zápasy poviem ti, že Devils majú Kovaľčuka takmer zadarmo. Začneme najlepším v tej výmene.
Bergfors - Devils mu dali čas na vývoj a oplatilo sa. Patrí medzi najproduktívnejších nováčikov, ale.. Od decembra už nedal gól a nebodoval už tuším 13. zápasov v rade. Navyše pokiaľ nemá okolo seba elitných hráčov sám od seba toho veľa nezvládne.
Aj tak ale najpozitívnejší článok výmeny. Pre Devils žiadna strata. V Eliteserien už čaká Mathias Tedenby, ktorý sa ukazuje vo veľmi dobrom svetle a nasledujúcu sezónu by mal hrať komplet v prvom mužstve. Ďalší tohtoročný draft Jacob Josefsson sa stal najproduktívnejším útočníkom Švédskeho pohára (čo hrajú najlepšie teamy švédska a fínska, nejaký turnaj) a o 2-3 rôčky nepochybne bude hrať v prvom mužstve.
Oduya - ďaľšia žiadna strata, posledné sezóny mal dobré, ale momentálne hrá hlboko pod svoje možnosti a je pre mňa aj veľkou záhadou ako sa dostal do olympijskej nominácie. Na farme taktiež čakajú Eckford atď. Nevidím problém.
Patricie Cormier - výber z 2. kola, kapitán juniorov kanady sa preslávil doteraz len ročným dištancom za život ohrozujúci zákrok a popravde Devils sú asi radi, že sa ho zbavili. Tu vidieť Louvu genialitu - po tom čo sa stalo, sa za neho prihovoril a vyhlásil, že chlapec sa spamätá z ročného dištancu poučí a bla bla bla.. Už vtedy vedel, že je nutné sa ho zbaviť, týmto sa len snažil zachovať jeho trhovú hodnotu.
1. kolo Devils - Vzhľadom na to, že skončíme do 5. miesta bude to draft 25.-30. Devils majú jeden z najlepších scoutingov v lige a vedia z horších miest vyťažiť veľa. Atlanta s takýmto skautingom nedisponuje a bohužiaľ okrem ich prvých výberov žiadny ich neskorší výber neoslnil. Little (tuším 5. miesto), Valábik (10. miesto)...
Súčasťou výmeny sú aj výmena druhých kôl, čo znamená, že Devils budú ťahať niekde medzi 31.-40. miestom a Atlanta bude ťahať pôvodný draft Devils čiže opäť neskoré 55.-60. miesto.

Don Waddel to posral rovnako ako s Hossom. Devils na tom stratili minimálne a Atlanta vlastne nezískala nič. Devils získali typického gamebreakera do playoff. Spolu s Parisom, Eliášom, Zajacom, túto sezónu dobre hrajúcim Zubrusom, tvrdo strieľajúcim Rolstonom, tvrdým ale produktívnym powerforwardom Clarksonom (pred zranením sa o ňom hovorilo v súvislosti s nomináciou do kanadského olympijského výberu!), všetko zvládajúcim Langenbrunnerom... Páni myslím, že z útoku Devils ide strach!

Btw atlantický sa začína riadne nadupávať - hrá v nej už Gáborík, Kovaľčuk, Malkin, Crosby... Hustá koncentrácia superhviezd.
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ten Downie pôsobí na mňa dosť vymleto, najprv likvidačný bodiček a potom sa ešte aj pustí do Šatana, ktorý sa nechce biť, kedže ho čaká olympiáda na rozdiel od toho blbca

A to isté skúša aj na Cháru až na to, že tam to po dlhom provokovaní schytal a zachoval sa ako zbabelec.

:|
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Na Downieho nechcem pocut jedneho zleho slova :) Kukavam skoro kazdy zapas tampy, kedze je to moj naj tym a ver, ze on je jeden z naj co tam hraju (takze blbec to isto nieje)..Ked sa lepsie pozries tak Satan po tom bodychecku sa postavi a zacne sa navazat do Downieho, ktory mu ukaze co proto...A to, ze Chara ho mlati do hlavy jedna za druhym a on sa krije je zas nanom vina? No neviem..Niekedy sa pozeras na hracov zo zleho uhla...Zato, ze su to slovaci nemusia byt ti naj v zapase a ti svaty...Vlastne teraz to druhe video Chara vs. Downie mi pripada skoro take iste ako Downie vs. Satan, kde sa zastavas Satana..
btw: Caka Satana olympiada? No jasne, lebo nic lepsie tam poriadne nemozme dat...Keby bol ten "blbec" Downie Slovak, tak sa ho zastavas..Skoda, ze Kanada ma velmi vela aktivnych hracov v NHL.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

je to zakerny hajzlik a na tom nic nezmenis, to proste prebija vsetko ostatne co robi na lade, chara sa donho pustil ked dobrych 15 sekund busil downie do steny (rozumej do charu), tak uz si to nenechal libit, ja by som na charovom mieste ani rukavice nazhadzoval zhora ho zabil do ladu jak totem...takze nerob este z charu toho zleho...satana trafil ked uz nemal puk+jasne siel donho nie cistym hitom (z vyskoku) do hornych casti tela (rozumej hlavy a krku), pricom v tej mele na lade som mal pocit ze sa zahnal prvy do hlavy satanovi, on donho strcil a chcel ist prec...
btw toto urobi jeden z naj co tam hraju? v pripravnom zapase pred sezonou?!
rovnako ako maju cesi kociho, za ktoreho sa hanbia, tak keby bol downie slovak tak sa k nemu nepriznavam
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ten hit som nevidel, kedze ako kukam to hral este s PHI, takze to je dost davno..Keby si ho porovnal s ostatnymi hracmi NHL, ktory podobne hity maju na dennom poriadku (aspon co citam spravy, ze koho na nosidlach niesli a spol), tak za 60 zapasov spravit 5-6 vacsich hitov nieje nic oproti niektorym..Inak za toho Satana dostal 2min, takze bol patricne potrestany..
Tampa ma Konopku (sice ten dako abstinuje dlhsie), ktory skoro kazdy zapas mal nejaku bitku/dve..najviac trestnych v NHL mal cca 10 zapasov dozadu..Ten bol ich najvylucovanejsi hrac, ktory sa prisiel na zapas priam vybit..Keby si kukal viac zapasov tampy, tak by si videl, ze downie hra tvrdsie, ale aj v utoku a preto dokaze davat aj patricne goly a vytvarat akcie..NHLka je tvrdy sport a staci mat skore naklonene na strane supera a nervy niekedy robia ciny same..
A chara? Sice nerobi kazdy zapas, ale napriklad tento: trochu deges tiez..Artyukin sa zameriava na hraca Bostonu, ktory donho vrazil zozadu a Chara pride odzadu, ktory s danou situaciou nic nema a drbne Artyukinovi zozadu? To je ake fer..Aspon, ze ho potom zlozil Tampiak..Darmo sa tu budeme hadat..v NHL su bitkari proste bitkari..
Ja by som v Tampe Downieho nemenil..Ja vidim v jeho hre pocas zapasov viac pozitivnych hracskych vlastnosti, ako negativnych..ale zato taky Konopka, ako spominam, ten by mohol ist radsej box hrat :)
vid napr.:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pan ko*ot ten Downie. je*e do Zdena a ten ked ho polame ako zapalku tak sa tam pomaly rozplace. Mal mu dat este dve kolenom Zdeno nech si zapamata. Neznasam takychto vyryvacov co su spoza chrbta frajeri a zoci-vozi utekaju.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

jerichoo napísal:potom sa ešte aj pustí do Šatana, ktorý sa nechce biť, kedže ho čaká olympiáda na rozdiel od toho blbca
Veľmi naivné tvrdenie.

Vidím, že všetci naši to stihli. Zraniť sa.
Napísať odpoveď