wifi ovladac
wifi ovladac
mam taky problem ...
jedneho dna som bol na notebooku a zrazu sa mi vypol program Intel Pro Set Wireless, ktorý mi zaisťoval "pripojenie" k wifi ...
No a ako všeliako som sa ho snažil znovu spustiť úplne zblbol a nefungoval ani po 3 reštartoch NB
Tak som ho odinštaloval a teraz som bez netu ... momentalne som sa kablom pripojil k routeru, ale potrebujem to zase nahodiť.
Stačí mi, ak mi poviete kde je ten Windowsácky program na bezdrôtove pripojenie ... nemôžem ho nájsť.
A inak ten môj pôvodný program na nete nikde nie je ... všetky linky smerujú na ich oficialnu adresu a odtiaľ je program vymazaný . PROSíM O POMOC ČO NAJSKôR !!!
jedneho dna som bol na notebooku a zrazu sa mi vypol program Intel Pro Set Wireless, ktorý mi zaisťoval "pripojenie" k wifi ...
No a ako všeliako som sa ho snažil znovu spustiť úplne zblbol a nefungoval ani po 3 reštartoch NB
Tak som ho odinštaloval a teraz som bez netu ... momentalne som sa kablom pripojil k routeru, ale potrebujem to zase nahodiť.
Stačí mi, ak mi poviete kde je ten Windowsácky program na bezdrôtove pripojenie ... nemôžem ho nájsť.
A inak ten môj pôvodný program na nete nikde nie je ... všetky linky smerujú na ich oficialnu adresu a odtiaľ je program vymazaný . PROSíM O POMOC ČO NAJSKôR !!!
Re: wifi ovladac
pockaj vytiahnem vestecku guku a ihned zistim typ notebooku aj wifi karty...
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spolu s odinstalovanim onej intelackej wifi utility si odinstaloval aj wifi drivery, preto nemozes najst ani windowsacku utilitu pre pripojenie sa k bezdrotovym sietam. Treba ti preto nainstalovat hlavne drivery, ci uz s alebo bez onej intelackej wifi utility. Ako spomina 3PO, treba aby si uviedol presny typ notebooku a my ta odkazeme na stranku kde stiahnes potrebny ovladac.
Ak mi poviete kde to zistím, tak vám to tu dám aj s podpisom
. Jediné čo viem o PC zistiť je kliknúť pravým na Tento počítač
. Stačí to ? Ale tam nie je nič ohľadom PC (notebooku)
-
Gadelat
Light Professional
Stiahni, nainstaluj a spusti toto, klikni na zalozku mainboard a vloz sem udaje manufacturer a model
Aha no ok tu to je :
ASUSTeK Computer Inc.
F3E
//Pôvodne som tu chcel napísať presne toto ale bolo to pod názvom : Výrobca a tech. podpora
No a pls skús čo najskôr lebo káblové pripojenie je úplna blbosť
ASUSTeK Computer Inc.
F3E
//Pôvodne som tu chcel napísať presne toto ale bolo to pod názvom : Výrobca a tech. podpora
No a pls skús čo najskôr lebo káblové pripojenie je úplna blbosť
No zhrniem to :
1. Stiahol som prvý z ponuky (Wireless)
2. Počas inštalácie mi napísalo niečo ako že Adaptér 811 ... atď (od wifi) nebol nájdený, pripojte ho .
3. Inštaláciu som dokončil aj tak
4. Spustím program a nič
5. Som zúfalý
6. Poraď mi ako na to
7. Budem vďačný ---
2. Počas inštalácie mi napísalo niečo ako že Adaptér 811 ... atď (od wifi) nebol nájdený, pripojte ho .
4. Spustím program a nič
5. Som zúfalý
6. Poraď mi ako na to
7. Budem vďačný ---
-
Gadelat
Light Professional
operacny system?
stiahni program everest. vyhrab tam typ wifi. podla toho stiahni ovladac. ved su tam na vyber minimalne 2 druhy. a precitaj si aj popis co tam pise. najprv nainstalujte Wireless Console Utility... ktora sa na tej stranke tak isto nachadza
Mal si pocas instalacie zapnutu wifinu ?<Genius/PRO> napísal:No zhrniem to :
4. Spustím program a nič
5. Som zúfalý
6. Poraď mi ako na to
7. Budem vďačný ---
uz to nerieste ...
dnes som isiel zapnut notebook a nic .. UPLNE SA AKOSI dosr...
tak som prisiel a reinstal W
a je to ...
ten Intel PRO Wireless je tu automaticky nainstalovany ale ked som sa isiel pripojit na mojju wifi, napisalo mi neco ohladom Profilu ... skusal som profily vymazat aj vytvorit ale neslo to .. ked som skusal aj na inu siet napisalo to iste tak som prepol ovladanie na W ulitu a som pripojenyy
Aj tak diki vsetkym za snahu ...
dnes som isiel zapnut notebook a nic .. UPLNE SA AKOSI dosr...
tak som prisiel a reinstal W
a je to ...
ten Intel PRO Wireless je tu automaticky nainstalovany ale ked som sa isiel pripojit na mojju wifi, napisalo mi neco ohladom Profilu ... skusal som profily vymazat aj vytvorit ale neslo to .. ked som skusal aj na inu siet napisalo to iste tak som prepol ovladanie na W ulitu a som pripojenyy
Aj tak diki vsetkym za snahu ...