LOST
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOST
Niesi sam..Dokukal som to a neviem sa toho dna uz dockat..Krasne to spravili a zhrnuli..Az mi tie smutne sceny v tom opatovne zopakovali cely dej okolo toho..A zas mam chut prezivat ten pribeh s nima
Let's go lost..uz nech je ta cast..
-
Steven666
King
no ale nám to pekne začalo, opäť ako vždy perfektný začiatok série.
dúfam že vysvetlia ako je možné že sa vytvorila alternatívna realita, ale stále pokračujú v tej pôvodnej.
je mi strašne ľúto Juliet
dúfam že vysvetlia ako je možné že sa vytvorila alternatívna realita, ale stále pokračujú v tej pôvodnej.
je mi strašne ľúto Juliet
-
Old Dirty Bastard
Guru
to sa dalo čakať
a aj som to čakal, nič prekvapive. vytvorila sa alternativna realita rovnakym spôsobom ako sa to na platne stalo už X krat.. tzv. časovy (dedkov) paradox. stalo sa to aj v Abramsovom Star Treku, to maš to iste 
-
dair
Guru wannabe
kazdopadne summary mohli dat ako S06E00 a prva epizoda mohla uz ist naostro 
Posnazim sa to par mesiacov nepozerat pretoze kazda cast ma len nazhavi na dalsiu a tak radsej neskor stiahnem 5 casti naraz
edit// no to som idiot, uz ani nepozeram co stahujem, LOL kazdopadne uz chcem vidiet akciu a nie opakovanie
Posnazim sa to par mesiacov nepozerat pretoze kazda cast ma len nazhavi na dalsiu a tak radsej neskor stiahnem 5 casti naraz
edit// no to som idiot, uz ani nepozeram co stahujem, LOL kazdopadne uz chcem vidiet akciu a nie opakovanie
-
Soviet
Darca
Vsak summary bolo ako S06E00 
Konecne som to dokukal a ako klobuk dole..Ak to takymto sposobom idu vysvetlovat, tak nechapem, ako to chcu vsetko vysvetlit..2 casti za nami a dozvedel som sa jedine to, ze john Locke je zrazu Monster a bude nejaky velky suboj medzi "nim" a tymi chlopmi z Templa..
Tazko aj opisat videne a pocity, ale proste LOST bude vzdy lost..a tato dvojepizoda vomne opat prebudilo skoro rok odstateho lostoveho ducha
Konecne som to dokukal a ako klobuk dole..Ak to takymto sposobom idu vysvetlovat, tak nechapem, ako to chcu vsetko vysvetlit..2 casti za nami a dozvedel som sa jedine to, ze john Locke je zrazu Monster a bude nejaky velky suboj medzi "nim" a tymi chlopmi z Templa..
Tazko aj opisat videne a pocity, ale proste LOST bude vzdy lost..a tato dvojepizoda vomne opat prebudilo skoro rok odstateho lostoveho ducha
Tak casti 01-02 sa pomaly dostavaju do klasickeho lostifickeho kolobehu, kedy cim dalej clovek menej chape o co tam ide
. Ale aj napriek vsetkemu priniesli tieto dve casti niekolko noviniek. Ja som len zvedavy co chce monster robit v temple. A tiez zaujimavou postavou je Richard ... tiez by som chcel vediet, co malo znamenat to s tymi retazami. Tak snad nam to coskoro tvorcovia prezentuju v pochopitelnej forme
. Urcite ich hodnotim ako dobre casti a odporucam pozriet. Proste pribeh pokracuje.
-
hojko
Site Admin
Zhrnutie bolo fajn, ale prve dve casti ma vobec nechytili, neviem preco. Prislo mi to take nemastne-neslane, bez niecoho noveho, nic zaujimave, uplne podpriemerne casti, navyse v nich zomrelo prilis vela ludi. Jedine zaujimave na tom bolo, ze ten zrejme flashforward v ktorom lietadlo pristalo, tak to by mohlo byt teoreticky nejake alternativne zakoncenie s tym, ze prvy zaver by mohol byt ako ich vytiahnu z vody ako najdenych ludi z padu lietadla a druhy zaver by mohol byt toto, ze lietadlo vobec nespadlo. No pockam si na dalsiu cast, ci tam bude uz nieco zaujimavejsie a hlavne dufam, ze tam nepridaju nove postavy.
-
Old Dirty Bastard
Guru
to nebol flashforward, to bola alternativna realita
-
Soviet
Darca
Nova cast, no neviem neviem
Z tych slabsich..Cakal som viac..Dokopy nic neprezradili a povacsine cast s Kate byvala nudnejsia..No dnes tomu bolo tak isto..Takze snad sa to nastartuje v dalsej.