5870 Crossfire
Re: 5870 Crossfire
Uh to mi odlahlo... ak je chyba v kartach tak fakticky v zivote nekupim ati. Doteraz som mal len Nvidiu a fungoval som bezproblemov aj s najstarsim ovladacom ...
. Len jednu vec nechapem Aticaci vydaju taku vykonnu kartu a drivre ani neodskusaju? Tolko chyb v driveroch si uz ani nepametam.
to si asi nemal 8800GTX ako novu co? 
Nie nemal
to bola taka zla? ja som mal 7600 pak 8200 a pak 9800GTX s ktorou som bol spojokny ale teraz tie aticky mno dufam ze to spravia.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal stare nV(440,6600), a od rady 3xxx mam uz len ati, a nikdy som nemal ani naznak problemov (ani s jednou znackou)
zalezi proste na vela faktoroch a neda sa vzdy proste povedat ze aha toto je chyba ati ovladacov
zalezi proste na vela faktoroch a neda sa vzdy proste povedat ze aha toto je chyba ati ovladacov
niekedy sa to proste stane. na tom linku napr. pisu, ze sa to niekedy zacne prejavovat po instalacii nejakej aktualizacie win. otestovat to aj testovali. ale neda sa odchytat vsetko na malej vzorke testerov. ak by bola karta zle vyrobena (chyba navrhu, zly vyrobny postup) podla mna by ATI zacala stahovat karty od zakaznikov. Ak by to nespravila prisla by v buducsnosti o dost vela zakaznikov. Pockaj na aktualizaciu ovladacov a zaplatu a snad to pomoze
Dufam ze pomoze
ak ne tak som asi zbytocne vyhodil peniaze za grafiku.
vysiel fix na grafiky Radeon serie 5700 a 5800 http://pc.sk/modules.php?name=quick_new ... ad&id=2273
Ja neviem, v článku je jasne napísané, že je to hotfix pre 5800. Ty si to čítal len s jedným okom, že si tam videl aj 5700?
nie narozdiel od teba som precital aj diskusiu kde je odkaz na tomshardware
tam som si vyhladal tento clanok http://www.tomshardware.com/news/ATI-Gr ... ,9604.html
ako vidis tomshardware to jasne uviedol. teraz je to uz presktnute a opravene. ked som uverejnil odkaz tak este tomshardware tvrdil nieco ine
takze tak 
ako vidis tomshardware to jasne uviedol. teraz je to uz presktnute a opravene. ked som uverejnil odkaz tak este tomshardware tvrdil nieco ine