Mikuláš Dzurinda nebude kandidovať v parlamentnych volbach
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mikuláš Dzurinda nebude kandidovať v parlamentnych volbach
čo hovorite na to zistenie prania penazi SDKU-DS, a vraj Fico vie ešte viac... a Dzurindovo vyjadrenie: "Rád by som sa rozprával s Robertom Ficom o praní špinavých peňazí," tak to si rad pozriem...

-
Reanimated
Medium Expert
Re: Mikuláš Dzurinda nebude kandidovať v parlamentnych volbach
toho sa asi tazko dockas, to by tam Fica museli dotiahnut na silu a aj tak by cely cas mal len jednu odpoved: "Na vase otazky som uz odpovedal"
-
hojko
Site Admin
Reanimated: Obavam sa, ci by prave Dzurinda neodpovedal stylom jemu typickym:
To su ficoviny.
Nepamatam sa.
Odpoviem, ked uznam za vhodne.
Odmietam taketo trapne zasterky.
To ma nezaujima, mate dokazy???
Taketo reakcie do diskusie nepatria, aj ked uznam, ze by som si rad pozrel taku poriadnu dvojhodinovu relaciu s Dzurindom a Ficom, rovnako ako Miklosa a Pociatka.
To su ficoviny.
Nepamatam sa.
Odpoviem, ked uznam za vhodne.
Odmietam taketo trapne zasterky.
To ma nezaujima, mate dokazy???
Taketo reakcie do diskusie nepatria, aj ked uznam, ze by som si rad pozrel taku poriadnu dvojhodinovu relaciu s Dzurindom a Ficom, rovnako ako Miklosa a Pociatka.
-
Reanimated
Medium Expert
Vsak Dzurinda tiez nie je svaty
, ale aspon do tej diskusie ide, Fico sa prave tejto blamaze boji. Kazdopadne som zvedavy ako prijme verejnu vyzvu na diskusiu od cloveka, ktory uz nie je v politike...
Miklos vs Pociatek. No, objektivne, Miklos je lepsi v otazkach ekonomickych ako Pociatek, ktory poslednu dobu radsej mlci a nevyjadruje sa k nicomu, lebo od tych dristov ako uzasne nastavili posledny a predposledny rozpocet je viacerym jasne aku funkciu asi ma na ministerstve financii...
Miklos vs Pociatek. No, objektivne, Miklos je lepsi v otazkach ekonomickych ako Pociatek, ktory poslednu dobu radsej mlci a nevyjadruje sa k nicomu, lebo od tych dristov ako uzasne nastavili posledny a predposledny rozpocet je viacerym jasne aku funkciu asi ma na ministerstve financii...
bude "argumentovat" tym, ze Dzurinda uz nie je v politike a ze s nim nema o com debatovatReanimated napísal:prijme verejnu vyzvu na diskusiu od cloveka, ktory uz nie je v politike...
-
Reanimated
Medium Expert
je ale obcanom SR, ktory nanho delegoval svoju moc a Fico rad rozprava ako vsetko robi pre ludi, tak nech pre ncih urobi aspon tolko, ze odpovie...beardie napísal:
bude "argumentovat" tym, ze Dzurinda uz nie je v politike a ze s nim nema o com debatovat
-
pegasusss
Light Professional
vsetko je to banda ... nic ine na to nemozem povedat , ale aspon dzurinda nebude v parlamentnych volbach cize o jedneho menej ...
no je to cudny krok, ale mzno dobry pre SDKU, vela neinteligentnych ludi na swk cca 40%
si mysli ze Durinda je zlo, cize volia Fica - este vacsie zlo, teraz mozno ked vedia ze uz "nie je" v SDKU, tak im mozno niekto zoslapne z kabla a daju hlas SDKU...
tiez sa mi teraz paci Mikiho vyzyvanie Fica, fakt neviem preco to neurobia tak ako to robia v FR... par krat do roka sa v tv o osmej vecer stretnu najvacsie hlavy, nie na 45 minut ale na 2 hodiny a diskusia moze zacat...
dufam ze Fico urobi tento hlupy krok z jeho strany a pojde do toho... lebo neverim ze ma proti Dzurindovi sancu... to by sa Miki musel naliat tak ako to ma vo zbyku Slota...
tiez sa mi teraz paci Mikiho vyzyvanie Fica, fakt neviem preco to neurobia tak ako to robia v FR... par krat do roka sa v tv o osmej vecer stretnu najvacsie hlavy, nie na 45 minut ale na 2 hodiny a diskusia moze zacat...
dufam ze Fico urobi tento hlupy krok z jeho strany a pojde do toho... lebo neverim ze ma proti Dzurindovi sancu... to by sa Miki musel naliat tak ako to ma vo zbyku Slota...
-
Reanimated
Medium Expert
tusim uz to odmietol..no kazdopadne som zvedavy ako dokazovanie nejakych penaznych tokov pojde Ficovi, stupil sice Mikimu na otlak, ale ten bol doteraz poslusny a tichucko sedel, nic nevravel, ale kvoli tomuto fiasku (ktory bol spusteny kvoli novorocnej serii preslapov tejto vlady) udajne chcu preverovat ako je financovany smer...tak neviem ci si Robert neusil na seba budu tym ze otvoril taku temu akym je financovanie stran...
Haha, a nedavno sa jeden politolog vyjadril, ze kazde cudo na SVK trva 3 dni. No su to 3 dni od kauzy s londynskou schrankou a uz je tu poprask okolo cca 8 mld € o ktore mozno prideme, kedze vlada akosi vyse 2 rokoch kaslala na Brusel...no, hold, fakt 3 dni
Haha, a nedavno sa jeden politolog vyjadril, ze kazde cudo na SVK trva 3 dni. No su to 3 dni od kauzy s londynskou schrankou a uz je tu poprask okolo cca 8 mld € o ktore mozno prideme, kedze vlada akosi vyse 2 rokoch kaslala na Brusel...no, hold, fakt 3 dni
-
Peter_Retep
VIP
osobne si myslim ze je to skvely krok...ako kolega vyssie naznacil vela ludi voli SMER pretoze mikiho vidia ako zlo. ale kedze uz nebude sediet v parlamente myslim si ze to sdku nazenie preferencie. Avsak som skepticky voci tomu ze budu tvorit vladnu koaliciu...na to ma bohuzial Fico vyssie preferencie(aj ked oni nic neznamenaju stale ma velmi vysoko podporu) 
Som zvedavý ako sa vyvinie spolupráca SDKÚ zo SaS, keď je Miki out. Nevyzerá to zle.
-
Reanimated
Medium Expert
vysledky prieskumov nie su exaktne a lavica ma zvycajne viac v prieskumoch ako v reale a naopak pravica mava viac v reale ako v prieskumoch. Uvidime co ukaze 12 junPeter_Retep napísal:Avsak som skepticky voci tomu ze budu tvorit vladnu koaliciu...na to ma bohuzial Fico vyssie preferencie(aj ked oni nic neznamenaju stale ma velmi vysoko podporu)
Snad ma vezmu do komisie a budem to mat ako na dlani bez cakania na SUSR
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ver mi, ze ten cas sa da daleko lepsie stravit nez sediet na zaciatku leta cely den niekde v triede. bol som parkrat a stacilo. nikdy viac. aj ked, ak sa das do reci s dochodcami, tak zistis plno zaujimavych veci.Reanimated napísal: vysledky prieskumov nie su exaktne a lavica ma zvycajne viac v prieskumoch ako v reale a naopak pravica mava viac v reale ako v prieskumoch. Uvidime co ukaze 12 jun
Snad ma vezmu do komisie a budem to mat ako na dlani bez cakania na SUSR
°
Polámať ruky tomu kto vymyslel demokratické voľby
Ja chcem monarchiu a nie hocijakú, ale absolutistickú.
Polámať ruky tomu kto vymyslel demokratické voľby
Ja chcem monarchiu a nie hocijakú, ale absolutistickú.
-
krija
VIP
slay, uz som to raz spominal. toto nie je demokracia. toto je partokracia.
aj pri sucasnych kauzach je jasne vidiet, ze na seba hadzu ten najvacsi humus iba vtedy, ked to niekto prezenie - to bonzovanie na tej ci onej strane - ked poviedia prilis mnoho. neverim tomu, ze dzurinda nedisponoval tymi informaciami o tych troch mladych babenkach uz dlhsiu dobu (myto). ze sa ti zmrdi kryju navzajom dokazuje aj (ne)zverejnenie zmluvy o privatizacii slovenskych telekomunikacii (zrazu to ma v kompetencii ine ministerstvo). to sa da vysvetlit iba tak, ze fico si to nechava naneskor, tesne pred volby. toto mi, ale v ziadnom pripade nevadi. toto je iba dobre, nech na seba kydaju. otazne je, ci to slovac konecne pochopi
aj pri sucasnych kauzach je jasne vidiet, ze na seba hadzu ten najvacsi humus iba vtedy, ked to niekto prezenie - to bonzovanie na tej ci onej strane - ked poviedia prilis mnoho. neverim tomu, ze dzurinda nedisponoval tymi informaciami o tych troch mladych babenkach uz dlhsiu dobu (myto). ze sa ti zmrdi kryju navzajom dokazuje aj (ne)zverejnenie zmluvy o privatizacii slovenskych telekomunikacii (zrazu to ma v kompetencii ine ministerstvo). to sa da vysvetlit iba tak, ze fico si to nechava naneskor, tesne pred volby. toto mi, ale v ziadnom pripade nevadi. toto je iba dobre, nech na seba kydaju. otazne je, ci to slovac konecne pochopi
No ja by som v tomto nebol moc optimistický, v "Slovač" veľkú nádej nemám, všetci zas skočia na politické hry a osočovanie, takže sa zase pekne pôjde voliť.
Asi takto nejako :
Asi takto nejako :
Kód: Vybrať všetko
Strany, jejich programy a volební lídři. To je jídelní lístek plný hoven. A že jsem ještě nikdy nebyl u voleb, i když výběr je tak veliký?
Hovna nežeru, ani když mám hlad.-
Reanimated
Medium Expert
ja som bol zatial dvakrat, ale v komisii bola sranda, ziadne nudne vysedavanie v triede...a nejaky tie bubaky sa mi vzdy zijdu, lebo som momentalne nezamestnany...navyse mna toto bavi - politika takpovediac v praxi. A vzhladom na to ze je tam mnozstvo ludi ktori sa venuju politike a sleduju ju, da sa s nimi pokecat lepsie ako s krcmovymi expertmi (ktori castokrat rozhoduju o vysledku voliebzelovoc napísal: ver mi, ze ten cas sa da daleko lepsie stravit nez sediet na zaciatku leta cely den niekde v triede. bol som parkrat a stacilo. nikdy viac. aj ked, ak sa das do reci s dochodcami, tak zistis plno zaujimavych veci.
Dobre Miki, neide, ale teraz ma trapi otazka, kto bude jeho nastupcom, ja by som bol skor za Ivetu, pretoze ako je casto spominane, Miklos je dost spajany s Dzurindom, tak zmena ziadna...
no ja som zas zaregistroval ze to vyjadrenie sa trosku pozmenilo a tak ze on len nepojde do parlamentnych volieb ako lider strany...takze o par dni sa to zmenilo no a po volbach zoberie zas 1. miesto radicovej a hla mikulasko bude predsedom.
mikulasko mikulaskovy(klamar nabicykli skaredy bicyklista skredy cigan{podla nazoru babiek demokratiek})
mikulasko mikulaskovy(klamar nabicykli skaredy bicyklista skredy cigan{podla nazoru babiek demokratiek})
27.09.2021 v TN na Markíze bol bývalý premiér Mikuláš Dzurinda...
Video: https://streamable.com/fielgr
Video: https://streamable.com/fielgr