prehravac s posuvanim titulkov
prehravac s posuvanim titulkov
nepoznate nejaky program na posuvanie titulkov ,lebo pri niektorych serialoch(it crowd , big bang theory) su titulky posunute a tym sa stava serial nepozeratelny. Doteraz som na to na stolonom pc pouzival mv2 player , skusal som to aj na notbuku ale tam to posuvanie z neznamych pricin nefunguje.dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: prehravac s posuvanim titulkov
BSplayer, titulky sa posuvaju tusim sipkami a za pomoci klaves Shift a CTRL, je to tam vsetko popisane.
Ale lepsie riesenie vidim stiahnut spravne titulky na tvoju verziu.
Ale lepsie riesenie vidim stiahnut spravne titulky na tvoju verziu.
no stiahol som asi 5 titulkov ale robilo mi to pri vsetkych, to iste aj pri IT crowd
-
hojko
Site Admin
Ked si pozries titulky.com, tak tam mas aj pre aku velkost suboru su urcene. Neverim tomu, ze sa tam titulky netrafia na tvoju verziu, pripadne inu verziu s rovnakym casovanim. Pre It Crowd je tam 6 roznych tituliek, casovanie som nesledoval. Pre niektore filmy byva aj 10 verzii.
Vera ze niekedy stiahnes taku sprostu verziu, ze dobre titulky na to ozaj nie su... BS player ale zvlada. Posuvas CTRL+sipka(doprava/dolava) 
no nasiel som uz na BBT titulky k mojej verzii lenze tá je v HD rozliseni a na notbuku mi seka takze si to kopirujem do mpeg a nato som titulky nenasiel
to sekanie sposobuje asi slaba RAM ze (mam vistu a 1gb)
-
Sphinx
Addict
aj ram ale aj procak.. a to ze to prekonvertujes nevadi.. titulce ti budu sediet z tej HD verzie tam ide o casovanie nie o formatnorth napísal:no nasiel som uz na BBT titulky k mojej verzii lenze tá je v HD rozliseni a na notbuku mi seka takze si to kopirujem do mpeg a nato som titulky nenasiel
-
Gadelat
Light Professional
Nerozumiem, titulky urcene pre HD verziu serialu ti sekaju ci co? Alebo mas serial v HD verzii a prekonvertoval si si ho do mpeg? Pri prekonvertovani treba v konvertore zvolit rovnake vystupne FPS ako je vstupne a problemy s casovou synchronizaciou by nemali vzniknut. Mimochodom posuvanie titulkov zvlada aj kmplayer.north napísal:no nasiel som uz na BBT titulky k mojej verzii lenze tá je v HD rozliseni a na notbuku mi seka takze si to kopirujem do mpeg a nato som titulky nenasiel
nie seka mi len samotny serial ktory je v HD, btw na stolnom pc mi vsetko ide paradne aj s mv2 playerom aj s bs ale na notbuku mi to uplne blbne, mv2 neposuva vobec a bs len rucne a to sa robi dost tazko. Neviete kde moze byt chyba? ( na pc mam XP na notbuku Vistu)
-
Gadelat
Light Professional
ako som ti povedal, titulky su pre ine fps ako film
BS to je paradicka, pomaly nikdy neriesim verzie titulkov, len ak ide nejaky format, ktory v BS playeri nedam... este ze by som mal konvertovat, no tak to ne 
ale na stolnom pc mi to ide normalneGadelat napísal:ako som ti povedal, titulky su pre ine fps ako film