www.karman.sk
jj mozem suhlasit, najradsej nakupujem v Alze (aj ked to nieje castohojko napísal:Seth82: Podla mna najlepsia volba na eshop u nas je alza.sk
a co sa tyka karmanu tak ma to odradilo ze peniaze vopred, najbezpecnejsia kupa tovaru je bud osobny odber alebo ten kurier, tam nemaju ziadnu pochybnost ze by sa nieco mohlo pokazit (pravdaze ak kurier nenabura), proste ak nezaplatis tak maju tovar, takto ked posleme prachy dopredu tak je to na vazkach
to je moj osobny nazor takze to berte ako moju mienku
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pokial to riesis osobne a neposielas peniaze dopredu tak to moze byt fajn ... nulove riziko .. 
Lenze ich hlavna cinnost je e-shop a vyberanie zaloh za tovar .. a tam vznikaju problemy .. casto nemas tovar a ani peniaze .. ludi co takto cakali .. a bolo dost obtiazne dostat svoje peniazky z5 je vela .. a stale pripudaju
Riesenie
Kupujte inde a nedavajte nikomu peniaize dopredu .. takto predidete problemom aj pripadnym nedorozumeniam .. v dnesnom svete su uz zalohy prezitok ..
Lenze ich hlavna cinnost je e-shop a vyberanie zaloh za tovar .. a tam vznikaju problemy .. casto nemas tovar a ani peniaze .. ludi co takto cakali .. a bolo dost obtiazne dostat svoje peniazky z5 je vela .. a stale pripudaju
Riesenie
Kupujte inde a nedavajte nikomu peniaize dopredu .. takto predidete problemom aj pripadnym nedorozumeniam .. v dnesnom svete su uz zalohy prezitok ..
ja som naposledy nakupoval na http://www.x-computers.sk/ a pacilo sa mi ako rychlo som sa snimi dohodol... cez ICQ som zistil hned stav na sklade a aj som rychlo vybavil objednavku a do 48 hodin mi ju dorucili na dobierku, bol to tovar za 13k a maximalna spokojnost. Co sa tyka cien tak niektore veci maju s dobrymi cenami a niektore su tam predrazene napr. g karty niektore... ale ja som kupoval dosku a procak a boli dobre ceny porovnatelne s karmanom, alzou a dalsimi... 
-
jjj
Guru wannabe
Re: www.karman.sk
skuste to niekto presunut do toho threadu o nedoverihodnych obchodoch.. 
karman už skončil, načo...
-
jjj
Guru wannabe
No nieje to tak uplne pravda...Curuj napísal:karman už skončil, načo...
Zmenil sa na novepc.sk..Ak si zadas karman.sk tak ta to tam presmeruje..
mi to pripadá, ako keby len doménu kúpili a dali presmerovať. novepc.sk má rovnakého majiteľa ako progamingshop.sk a nezdá sa mi, že by vtedy vlastnili aj karman.
karman.sk ako obchod sám o sebe zanikol, ako aj jeho predajňa v TN
-
jjj
Guru wannabe
A o to ide..Curuj napísal:mi to pripadá, ako keby len doménu kúpili a dali presmerovať. novepc.sk má rovnakého majiteľa ako progamingshop.sk a nezdá sa mi, že by vtedy vlastnili aj karman.
Aj zla reklama je reklama