Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
NTFS: ked chcem lacnu zrkadlovku tak si kupim nikon D3000 a nie olympus...
mozno je ten nikon lepsi, ale ked mas za tu cenu e 420 DZ kit...
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1023799
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1025004
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1023799
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1025004
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nehnevajte sa na mna pani, ale na tuto temu nemam o com diskutovat, diskutovat ale DSLR(kompakty nie) je medzi 2 znackami Nikon a Canon. Nejake Samsungy, Olympusy, Fuji, Sony(aj ked tie sa v poslednej dobe zlepsuju) a co ja viem co ine sa s nimi neda porovnavat...
Kedy ste videli nejakeho PROFIKA s tym fotit, ja nikdy, a preco? lebo sa to neoplati.
Jo, a aby nikto neobvinil ze len kecam a ziadne fakty, tak par faktov preco Olympus nie> Crop 2.0, Hrozostrasny sum pri ISO, cena objektivov
Samozrejme dakujem klikerom K-
Kedy ste videli nejakeho PROFIKA s tym fotit, ja nikdy, a preco? lebo sa to neoplati.
Jo, a aby nikto neobvinil ze len kecam a ziadne fakty, tak par faktov preco Olympus nie> Crop 2.0, Hrozostrasny sum pri ISO, cena objektivov
-
chlapec10
Addict
? uslo mi nieco?pstros213 napísal:jedna starsia foto
Je to jeden clovek 
toto uz ale nemozeme brat podla mna ako fotku, to je cisty photoshop...
OT: pekny koberec:D
dodáva to mojej izbe šmrnc 
-
chlapec10
Addict
aaa,Maki napísal:toto uz ale nemozeme brat podla mna ako fotku, to je cisty photoshop...
a to som si este vravel, ze nejaky su si podobny...
Inac, cisto teoreticky, to vobec nemusi byt PS, a da sa to spravit priamo aj vo fotaku
samozrejme ze profesionali s takymy fotakmi nefotia. Ja hovorim o uplnych zaciatocnikoch, ktory sa ucia fotit, a pre tych myslim, ze je to az az.chlapec10 napísal:nehnevajte sa na mna pani, ale na tuto temu nemam o com diskutovat, diskutovat ale DSLR(kompakty nie) je medzi 2 znackami Nikon a Canon. Nejake Samsungy, Olympusy, Fuji, Sony(aj ked tie sa v poslednej dobe zlepsuju) a co ja viem co ine sa s nimi neda porovnavat...
-
chlapec10
Addict
No, a videl si "top profi" triedu olympusu(Olympus E-3)? ved to je zly vtip.... a tak vyzera potom aj zvysok ich ponukyNTFS napísal: samozrejme ze profesionali s takymy fotakmi nefotia. Ja hovorim o uplnych zaciatocnikoch, ktory sa ucia fotit, a pre tych myslim, ze je to az az.
no a hned ti vysvetlim preco to neni pravda o tych zaciatocnikoch... ten fotak, je 2x taky komplikovanejsi ako napr nikon, mal som 3 zacinajucich fotakov ktory z toho olympusu stresy lebo bol vyslovene komplikovany na ovladanie. a potom chcem vidiet cloveka co ma "amatersku" zrkadlovku a nevie sa z nej vysomarit a mysli si ze vsetko vacsie je este komplikovanejsie.... tento problem mal dlho aj canon pri svojej profi triede. a teraz ceresnicka na tortu, verim ze na 90% by clovek co vcera fotil s Nikonom D40 bez vacsich tazkosti fotit na D3s nakoklko az na par cudlikov je princip aj interface rovnaky
takisto ceny olympus skiel: http://prolaika.inshop.sk/inshop/objektivy/olympus/ pre zaciatocnika ako stvorene
-
triple
Guru wannabe
pre začiatočníka máš Nikon D3000 alebo potom D5000 a od canonou EOS 450D alebo 500D všetky so záklaďakmi 18-55 ti na začiatok stačí a dokonca to je aj moc.. a radšej na úplny začiatok by som šiel do ojazdeného Nikonu D40/60 alebo canom 350DNTFS napísal: samozrejme ze profesionali s takymy fotakmi nefotia. Ja hovorim o uplnych zaciatocnikoch, ktory sa ucia fotit, a pre tych myslim, ze je to az az.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
olyho 420 s pancakeom by som bral hned, skvely fotacik, asi aj radsej nez PENa alebo tie panaky.
ale zatial mi plne staci pentax.
a niektorych ludi nepochopim, na ephote je teraz diskusia, typek ma C40d+50/1.8 a nevie ci si ma kupit D3s alebo D700. wtf?
a niektorych ludi nepochopim, na ephote je teraz diskusia, typek ma C40d+50/1.8 a nevie ci si ma kupit D3s alebo D700. wtf?
-
chlapec10
Addict
ano ano, to mal cest aj ja vidiet.... nj clovek nema asi co z peniazmi, a drahy fotak sa automaticky rovna super fotky... no nezelovoc napísal:olyho 420 s pancakeom by som bral hned, skvely fotacik, asi aj radsej nez PENa alebo tie panaky.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 9:02)
a este jedna fotka: Ide sa na vylet
Predpokladam, ze fotka je z tvojej pivnice, a prave sa chystas na vyjazd tak si pobalil techniku 
-
chlapec10
Addict
nj, to by som mal veelmi drahu pivnicu, nie, je to ak sa nemylim zasoba nahradnej vybavy, z NPS(Nikon Professional Services) na OH Salt lake cityLub0$ napísal:Predpokladam, ze fotka je z tvojej pivnice, a prave sa chystas na vyjazd tak si pobalil techniku
OT: podla nazvu skor na tohtorocnu olympiadu vo Vancouveri, v Salt lake city bola v roku 2002 
-
cokill
Light Star
Pytal som sa ako mam fotit nie aky to je fotak. Dakujem Clapcovi10 za odpoved. Inak rozmyslal som aj nad N D3000 ale vybral som si olympus. Mal som pozicanu E-420 a zapacilo sa mi to celkom... Som zaciatocnik a tak skoro nebudem dokupovat objektivy a neskor uz kupim novy fotak lebo verim ze vsetky tieto uz budu zastarale..