UPC Fiberpower

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: UPC Fiberpower

Príspevok od používateľa uplink »

Infraštruktúra UPC nie je postavená pre miesta, kde sú staré rozvodne a nekvalitne vyrobené prístupové body, avšak tento fakt si nechcú priznať, preto dajú internet všade, kde je aspoň aký taký signál, to je ich jediné mínus. Keby bol internet len na miestach kde je signál nad 80db, tak by žiadne problémy s rýchlosťou neboli. A nezabúdajte že rýchlosť povedzme 120 mibit je garantovaná len v rámci slovenska a to len po ich prvý uzol, ďalej je rýchlosť obmedzená konkrétnym serverom, na ktorý sa cez uzol pripájate.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Garantovana? Chces povedat, ze oni fakt garantuju rychlost?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Kdeže, aká garantovaná rýchlosť. :lol:
Len keby 500 domácností malo 100 megabit/s linku s garantovanou rýchlosťou a len 100 by naraz sťahovalo plnou rýchlosťou tak to by bolo 10 000 mbit/s, čo je 9,8 gigabit/s. A upc má 4 gigabit/s max v sixe. A to priemer tam je ani nie 1 gigabit/s a to úplne všetci čo majú internet od upc. http://www.six.sk/mrtg/upc.html
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Prosím, aby reagovaly iba tí, ktorých sa to týka...
:)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

jjj zas sa tu nemusis hrat na moda.

V kazdom pripade ma to zaujimalo, lebo napriklad v Rakusku tie rychlosti su vraj garantovane a pojmy ako fup alebo zdielana siet tam moc nepoznaju.
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

ja mam internet od UPC uz nejaky ten piatok....a musim povedat ze slape celkom v pohode...
mal som 2Mbit, pak ten ich upgradovany 4, potom 20tku a ted mam UPC Fiber Power 30...
Jediny problem ktory s UPC mam je ten ze ich DNS servery resolvuju domeny strasne...tak pouzivam vlastne...

Obrázok

kiezby som ale mohol mat doma Orange....
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ťiež som zo ZA. ADSL2+ Turbo4-ku si neskúšal ?
Magio Optik asi tiež nemáš dostupný, že... :roll:
A k tomu UPC...
Všetko záleží od lokality.
Stačí aby človek býval v paneláku kde je pár stahovačov a ten koaxsiál to jenoducho nemôže zvládnuť...
Ale ako je pravda, že bežný človek čo sa tomu nerozumie si myslí že to čo sa u nich deje je vporiadku.
Poznám dosť nespokojných užívateľov ktorí tejto firme ani nedokážu prísť na meno...
V Žiline mám taký pocit(100%-ne to potvrdené nemám) že jediné čo UPC dokázalo bolo kúpiť káblovú sieť od SKT a tam aj ich investície do siete skončili. Nespomínam si že by niečo niekedy niekde UP rozkopávalo...
Na žive.sk bol o tom aj článok, akú má UPC v niektorých lokalitách prestarnútu sieť .
Problém je v kvalite služby. Človek jednoducho nemá to, za čo si platí. :?
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Caute, neviete ci je internet UPC Fiber Power 30 dostupný na celom uzemi slovenska, lebo ked si pozriete stranku upc tak k tej 60 a 120 je napisana aj dostupnost v par mestach, ale pri 30 nieje, vie niekto poradit?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

a kde je problem im zavolat?
nessuss
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nessuss »

jjj napísal:Už som dokonca dostal aj odpoveď...

tak dobre som sa uz dlho nezasmial..
Akurat davam dokopy veci ktorymi mu budem oponovať...
Pridajte sa niekto, a podporte ma :)
Ja mam UPC fiberpower 30, uz cca. rok, som zo ZV a vo vchode maju dalsi, 6 susedia toto pripojenie a mame len standardne metalicke kable, ale ani raz za rok som nepocitil ze by mi rychlost klesla po 30 Mbit ci uz pocas dna, podvecer alebo v noci, preto som si dal 60 - tku od zajtra a verim, ze sa to nezmeni. Som spokojny s UPC a to pracujem u Orangeu a mozem mat optiku od nich.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2010, 18:38)
nessuss napísal:
Ja mam UPC fiberpower 30, uz cca. rok, som zo ZV a vo vchode maju dalsi, 6 susedia toto pripojenie a mame len standardne metalicke kable, ale ani raz za rok som nepocitil ze by mi rychlost klesla po 30 Mbit ci uz pocas dna, podvecer alebo v noci, preto som si dal 60 - tku od zajtra a verim, ze sa to nezmeni. Som spokojny s UPC a to pracujem u Orangeu a mozem mat optiku od nich.
nahodou som natrafil na tuto temu a citam tvoj prispevok to si sa len tak regol kvoli tomuto ze?poznam cloveka co pracuje u upc a ake velke problemy kazdy den maju s rychlostami alebo vypadkami toho ich hybrido shit coaxialu tak to je na zvracanie.clovek si tam vola 3 mesiace a reklamuje povedia ze je vsetko u nas ok a tym padom on ma blby pc.je toho viac ale zatial pomlcim pockam ci niekto od nich zareaguje.
Napísať odpoveď