len tak informačne
Nezvycajne veci na diskoteke/koncerte
Re: Nezvycajne veci na diskoteke/koncerte
Tie farebne obleky nemaju chybu
newiete kde to zoženiem
len tak informačne
len tak informačne
Raz som videl :
otec cca 50, fúzy vykrútené dohora, matka cca 45 rokov a ich dieťa cca 8-9 rokov a všetci sa navzajom držali a krutili sa do kruhu ako nejake medveďku daj labku
otec cca 50, fúzy vykrútené dohora, matka cca 45 rokov a ich dieťa cca 8-9 rokov a všetci sa navzajom držali a krutili sa do kruhu ako nejake medveďku daj labku
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keďže na disco občas pracovne prikvitnem (vrámci osobnej asistencie), tak môžem potvrdiť, že vozíčkar, ak sa nebojí, sa na párty vie veľmi dobre zabaviť. Čo ma najviac dostalo bolo, keď ho aj s vozíkom v Prahe na Paul von Dykovi vzali dvaja svalnáči do vzduchu aby mohol lepšie vidieť... som mal nervy aby ho nevykotili
Potom tam občas vidím ako sa dievčatá odviažu, odídu od svojich partnerov a užívajú si samy dve (francuzák, dráždenie bradaviek, ruka do gatí...)
A úplne najsamfasa bola jedna párty v Dopleri, bol tam tuším Juseppe Otaviani, parket bol dosť narvaný a nedalo sa pretlačiť pred pódium. Vtedy k nám jeden chalan došiel, že má kontakty, že nám vybaví vstup do VIP (ochoz nad parketom). Tak sme šli s ním a potom mi sekuriťák pomohol vyniesť vozík s vozíčkarom po TOČITÝCH schodoch do VIP sekcie.
Čo ma dosť nasrdilo, bola jedna pripitá babenka na Paul van Dykovi v Inchebe, ktorá otvorila fľašu minerálky a len tak ju hodila oblúkom ponad hlavy ľudí
Potom tam občas vidím ako sa dievčatá odviažu, odídu od svojich partnerov a užívajú si samy dve (francuzák, dráždenie bradaviek, ruka do gatí...)
A úplne najsamfasa bola jedna párty v Dopleri, bol tam tuším Juseppe Otaviani, parket bol dosť narvaný a nedalo sa pretlačiť pred pódium. Vtedy k nám jeden chalan došiel, že má kontakty, že nám vybaví vstup do VIP (ochoz nad parketom). Tak sme šli s ním a potom mi sekuriťák pomohol vyniesť vozík s vozíčkarom po TOČITÝCH schodoch do VIP sekcie.
Čo ma dosť nasrdilo, bola jedna pripitá babenka na Paul van Dykovi v Inchebe, ktorá otvorila fľašu minerálky a len tak ju hodila oblúkom ponad hlavy ľudí
-
hojko
Site Admin
Mozno to nie je nic nezvycajne, ale ked to rozpraval kamarat, tak sme sa vsetci dobre zabavili. Pred par rokmi otvorili novu diskoteku v ktorej sa v sobotu konaju akcie pre homosexualov. Vzhladom na to, ze nie je odtialto, ale z juzneho Slovenska, tak to tu prilis dobre nepoznal a nepoznal ani dany podnik. Pocul, ze sa kamarati bavili o tom, ze v piatok tam bola fajn diskoteka a podobne. Preto sa vzal a isiel na tu diskoteku v sobotu, ale nevedel do coho ide. Najskor sa mu zdalo divne, ze tam stretol bozkavajuci sa par rovnakeho pohlavia, ale myslel si, ze ved v pohode, asi jeden uleteny parik. Presunul sa k baru, ze si ide objednat a pozrie, ze ci tam niekoho nepozna. Kym stal pri bare, tak k nemu prisiel nagelovany fesak, ktory sa s nim dal do reci. Po chvili sa ho zbavil a tak stal pri bare, rozpraval sa s barmankou a popijal. V tom sa niekto k nemu priblizil a zacal mu olizovat ucho. Hned sa spamatal a zistil, ze v sobotu sa v podniku konaju akcie pre homosexualov.
-
p4ra
Redeemer
Chlapik na invalidnom voziku v uplnom vytrzeni "tancoval" a evidentne sa dobre bavil.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
hojko
to sa stalo aj mne
. Kamoš mi tiež povedal o nejakej super diskoteke v sobotu tak som mu povedal, že prečo nie. No keď som prišiel počudoval som sa
kamoš pobozkal chalana a ja sa divam čo sa deje, som si myslel , že je to nejaka skryta kamera a chvilku som ostal stat jako taky puk no len potom mi povedal o čo ide ... pousmial som sa a šli sme sa teda baviť a odvtedy tam chodim kazdu sobotu. A chodia tam najlepšie baby z okolia lebo maju pokoj od nadržanych blbečkov ...
a teba tie baby zaujimaju lebo ?...
k teme...nic ine ako tu bolo popisane som asi nezazil...akurat mozno ako jeden naliaty magor pravdepodobne nevedel najst spatocku a z parkoviska to zobral priamo do steny diskoteky a napriek hlasnej hudbe to bolo celkom dost pocut
k teme...nic ine ako tu bolo popisane som asi nezazil...akurat mozno ako jeden naliaty magor pravdepodobne nevedel najst spatocku a z parkoviska to zobral priamo do steny diskoteky a napriek hlasnej hudbe to bolo celkom dost pocut
-
pryja
Darca
Bolo to na diskoteke na Morave, dosla banda zhulenych chalanov, ktori sa vyliepali na parket, povyzliekali sa uplne do naha a tak tam tancovali. Okrem nich tam pravdaze nikto nezostal, na co vynadali DJovi, ze na hovno hra, lebo vsetky baby sedia 
raz na diske jeden podnapity chlapik robil vytrznosti, vyhadzovaci ho spacifikovali bol opity namol,stratil topanku, vyhodili ho von(nebol som pritom osobne pretoze som bol von) zanim letela aj jeho topanka, no tu som schytal do hlavy.necakal som to lebo v uzase som sa pozeral na toho chlapika,ta topanka ma zrazila k zemi.No bol to dost dobry pocit ked sa vam ospravedlnuje hromada mäsa
a najlepsie na tom je ze ten chlapik si ma pamätal aj na druhu sobotu a tak som mal vstup zdarma
na minulorocnom orangefeste na ruzinej jedna baba vyhodila do davu pohar(0,5l) piva. par kvapiek sa uslo aj mojmu ksichtu, tak akoze nechapem ci je to normalne len tak vyhadzovat pivo do vzduchu vsak je kriza
na minulorocnom orangefeste na ruzinej jedna baba vyhodila do davu pohar(0,5l) piva. par kvapiek sa uslo aj mojmu ksichtu, tak akoze nechapem ci je to normalne len tak vyhadzovat pivo do vzduchu vsak je kriza
Bez komentára.
ccimo : To si asi ešte nebol na pankovom koncerte, tam sa bežne leje pivo do poga prúdom, poprípade sa ujde aj kapele.
ccimo : To si asi ešte nebol na pankovom koncerte, tam sa bežne leje pivo do poga prúdom, poprípade sa ujde aj kapele.
- Prílohy
-
- hcrj9.jpg (16.88 KiB) 818 zobrazení
-
Stoporko
VIP
hughito - ten tvoj obrázok je nočná mora každého osobného asistenta. Predstav si, že to tí maníci nezvládnu a vozíčkar skončí pádom na zemi.
Ono je to sranda, zažil som to nejeden krát, no je tam fakt veľké riziko.
No určite to je veľké riziko, ja som vo svojom živote "plával" už viackrát a nie vždy to týpci čo ma držali zvládli, takže bolo aj bum bum.Stoporko napísal:hughito - ten tvoj obrázok je nočná mora každého osobného asistenta. Predstav si, že to tí maníci nezvládnu a vozíčkar skončí pádom na zemi.Ono je to sranda, zažil som to nejeden krát, no je tam fakt veľké riziko.
Jaj tak minulí piatok sme mali diskotéku takú tu dedinskú ako stále sa to bez bitky nezaobišlo no kamoš vypil trochu viac ako vládal no a jeho žalúdok to nezvládol
Povracal sa na stoličku a potom si do toho sadol
bolo to fakt nechutné 
-
zvonenie33
Light Professional
Pivo ponad hlavy je na takom punkovom feste najlepsie co moze byt. Schladi hlavu rozpalenu z poga. Vzdy som si to vychutnaval ked ma to aspon trochu oblialo 
no ja by som vraždil, keby sa ma dotkla čo i len kvapka piva. Nemám rád takéto "srandy". Celý čas potom behať lepkavý a smradlavý, fuj.
Však takéto haluze sa na nejakých discotékach asi nedejú, na poriadnej pankovici to je však zákon a nikomu to nevadí.pinco napísal:no ja by som vraždil, keby sa ma dotkla čo i len kvapka piva. Nemám rád takéto "srandy". Celý čas potom behať lepkavý a smradlavý, fuj.
Kua, už som nebol dlho na koncerte.
takže dam ja dake veci z disky..jeden starši chlap pravidelne chodi do siriusu(Brezno CLUB) a donesie si veci na prezlecenie a ked je na kocke a rozhodne sa tancovat tak sa prezlecie potancuje si a prezlecie sa naspať.
dalej nič nezvyčajne,ale bolo zopar nagelovanych chalanov co tancovali tecktonic..ked to videl opity kamarat este s jednym ,tak sa rozhodli spravit si srandu, postavili sa do stredu parketu ale taky freestyle ste este nevideli
ženy po nich len tak kukali
išlo im to lepšie ako tym,čo to pravidelne tancuju 
dalšia nezvyčajna vec bola pre mna ked za mnou prisiel kamarat,ze ci nemam prezervativ,tak som mu jeden dal..na druhy den sa ho pytam,tak co ktoru si poriešil a on mi na to ,že si bol vyonanovať na WC:D samozrejme bol pod vplyvom alkoholu a ked som ho videl,tak sa mi aj nezdalo,ze by ho v tej chvili aj daka chcela...
dalsia vec ked som prisiel na wc Obgrcana kľučka, všade steny plne umyvadla grcky a este aj zachod fuj ked som ti videl tak som to tam označil skoro aj ja svojou porciou
dalej nič nezvyčajne,ale bolo zopar nagelovanych chalanov co tancovali tecktonic..ked to videl opity kamarat este s jednym ,tak sa rozhodli spravit si srandu, postavili sa do stredu parketu ale taky freestyle ste este nevideli
dalšia nezvyčajna vec bola pre mna ked za mnou prisiel kamarat,ze ci nemam prezervativ,tak som mu jeden dal..na druhy den sa ho pytam,tak co ktoru si poriešil a on mi na to ,že si bol vyonanovať na WC:D samozrejme bol pod vplyvom alkoholu a ked som ho videl,tak sa mi aj nezdalo,ze by ho v tej chvili aj daka chcela...
dalsia vec ked som prisiel na wc Obgrcana kľučka, všade steny plne umyvadla grcky a este aj zachod fuj ked som ti videl tak som to tam označil skoro aj ja svojou porciou