Mafia 2
-
Lotr_
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
31. Máj 2010 omg proc tak neskoro 
-
hojko
Site Admin
Na Tiscali pisu: Senior producent Mafia 2: "Žádný jiný titul s otevřeným herním světem naší kvalitou textur, důrazem na detail a zničitelnému prostředí nemůže konkurovat."
Myslim ze takychto hlasok sme si uz uzili dost aj pri ostatnych hrach. Treba len pockat na hru a potom sa uvidi...hojko napísal:Na Tiscali pisu: Senior producent Mafia 2: "Žádný jiný titul s otevřeným herním světem naší kvalitou textur, důrazem na detail a zničitelnému prostředí nemůže konkurovat."
Termín preložia na jún 2010 a budeme radiLotr_ napísal:31. Máj 2010 omg proc tak neskoro
Pokračovanie Mafie sa vyvíja fakt moc dlho, je len otázne ako to môže asi tak vyzerať, po toľkých rokoch vývoja... ak by to vyzeralo ako napríklad GTA IV, tak to vypínam
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 8:26)
Ak niekto nepozerá túto reláciu, tak si skúste pozrieť archív Game Page, tam bolo o Mafii povedané dosť, Mafia Special...
bolo niečo aj ukázané z hry, ako to asi tak vypadá
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... game-page/
7 rokov sa urcite nevyvija mozno tak 4. pred 7 rokmi sa mozno zacalo uvazovat pred 5 zacali pisat scenar a pred 4 zacali vyvijat
ja sa len opytam neviete ci bude mafia aj v dakej zberatelskej edicii? lebo cakam kym si to predobjednam ci bude alebo nebude nieco take, nevie niekto? 
Nic take zverejnene nebolo, aspon ja si nepamatam ziadnu taku spravu.
Ondrej: a co by bolo v zberatelskej edicii ?
, mozno neaky plagat + bonusy ktore by si nikdy nepozrel, maximalne neaky zelezny obal 
test: skoda, ani ja som nic nepostrehol ze by malo byt daco
filipito aky si si isty ze by som si take nieco nepozrel... vsetky zberatelske edicie co mam som poprezeral od A po Z ale ak bude daka zb. edicia mafie tak samozrejme bude zalezat co bude obsahovat a kolko to bude stat ale tak ci tak uz sa na nu tesiiiim a dufam ze to bude minimalne take dobre ako bola (aj stale je) 1ka
filipito aky si si isty ze by som si take nieco nepozrel... vsetky zberatelske edicie co mam som poprezeral od A po Z ale ak bude daka zb. edicia mafie tak samozrejme bude zalezat co bude obsahovat a kolko to bude stat ale tak ci tak uz sa na nu tesiiiim a dufam ze to bude minimalne take dobre ako bola (aj stale je) 1ka
ohlásené je, že po vydaní hry majú robiť kopu datadiskov, vedľajších aj hlavných misií alebo vylepšení a patchov takže zberateľská edicia je dosť reálna. Hádam sa už ale dožijeme samotnej hry. 
nebudu ziadne datadisky budu radi ked vydaju plnu verziu nie to este datadisky.... Po roku ked vydaju datadisk tak neviem kto im to bude hrat. A mimochodom, ohlasena bola uz aj mafia 3
-
hojko
Site Admin
Red-John: A kde si videl take vyhlasenie??? Pochybujem, ze nieco take bude.
motno nieco fanusici spravia ako to bolo v jednotke
mafia nieje o datadiskoch
mafia nieje o datadiskoch
hojko: myslim že som to čital v novinke na stranke mafia.czech-games.net. Ale pamätam si že som to videl na viacerých strankach. Bol tam rozhovor s Jarkom Kolářom. Okrem iného padli slová ako ,,stahovateľný obsah" a ,,prídavné misie" takže keby aj neboli datadisky tak ta zberateľská edicia je dosť reálna...
-
hojko
Site Admin
Red-John: Zberatelska edicia mi pride ako nieco uplne normalne, ved tam pridaju prvu hru Mafia, k tomu daju tricko, zapalovac, pero, pistol na vodu, nalepku a zberatelska edicia je hotova. Skora ma zaujalo to o tych datadiskoch a podobne, pretoze jednotka sa ziadneho nedockala ani po tak velkom uspechu. K dispozicii boli len rozne modifikacie na internete tvorene obycajnymi ludmi a pridruzenymi komunitami.
-
lekoklatik
VIP
Nejaké "novinky"
Co mozeme v Mafii2 cakat
Dátum vydanie údajne upresnili.
No to že to má byť niekedy tohto roku v lete sme už vedeli tuším pár týždňov dozadu...
Moc to fan stránka podľa mňa nafukuje...
http://www.mafia2center.net/news.php?readmore=15
Co mozeme v Mafii2 cakat
Dátum vydanie údajne upresnili.
No to že to má byť niekedy tohto roku v lete sme už vedeli tuším pár týždňov dozadu...
Moc to fan stránka podľa mňa nafukuje...
http://www.mafia2center.net/news.php?readmore=15
-
satan77
Light Star
Pár screenov. Dobré efekty.
Hra bude kompletne aj v českom jazyku
Mesto bude nazvané Empire City a bude vymyslené, ale bude sa inšpirovať New Yorkom a San Franciscom
Herný princíp sa bude podobať GTA v tom, že si budete môcť nakupovať oblečenie, chodiť do posilňovne a podobné vylepšovanie
Opäť vymyslené názvy áut
Postavy budú mať cez 120 animácií tváre
Bude sa vyskytovať i okolité prostredie , no menšie ako bolo v Mafia I
Prostredie bude tak dokonale prepracované, že sa v noci napríklad rozsvietia okná domov (náhodne)
Mafia 2 bude mať približne 20 misií
Pokiaľ bude policajt tučný, bude utekať pomalšie
V hre bude viac vedľajších úloh ako v Mafii I
Budete môcť ovplyvniť dej → bude viac “The End”ov
Hlavné mafiánske rodiny budú Falcony, Clementy a Vinci, ktoré budú medzi sebou bojovať
Ľudia budú v meste žiť (fajčiť, čakať na MHD … )
Hra bude rozdelená na 3 kapitoly
Budete si môcť vybrať, za akú mafiánsku rodinu budete chcieť hrať
Kufor áut bude slúžiť ako úschovňa vecí – ľudských tiel a zbraní
V hre budú psy aj mačky
Mafia 2 sa bude vyvíjať primárne pre PC, ale bude aj na PS3 a Xbox 360
Hra sa bude odohrávať na prelome 40. a 50 rokov
Opäť pôjde o hru 18+
Vyzerá to, že nebude multiplayer
Hra nebude nadväzovať na Mafiu I
Hra bude kompletne aj v českom jazyku
Mesto bude nazvané Empire City a bude vymyslené, ale bude sa inšpirovať New Yorkom a San Franciscom
Herný princíp sa bude podobať GTA v tom, že si budete môcť nakupovať oblečenie, chodiť do posilňovne a podobné vylepšovanie
Opäť vymyslené názvy áut
Postavy budú mať cez 120 animácií tváre
Bude sa vyskytovať i okolité prostredie , no menšie ako bolo v Mafia I
Prostredie bude tak dokonale prepracované, že sa v noci napríklad rozsvietia okná domov (náhodne)
Mafia 2 bude mať približne 20 misií
Pokiaľ bude policajt tučný, bude utekať pomalšie
V hre bude viac vedľajších úloh ako v Mafii I
Budete môcť ovplyvniť dej → bude viac “The End”ov
Hlavné mafiánske rodiny budú Falcony, Clementy a Vinci, ktoré budú medzi sebou bojovať
Ľudia budú v meste žiť (fajčiť, čakať na MHD … )
Hra bude rozdelená na 3 kapitoly
Budete si môcť vybrať, za akú mafiánsku rodinu budete chcieť hrať
Kufor áut bude slúžiť ako úschovňa vecí – ľudských tiel a zbraní
V hre budú psy aj mačky
Mafia 2 sa bude vyvíjať primárne pre PC, ale bude aj na PS3 a Xbox 360
Hra sa bude odohrávať na prelome 40. a 50 rokov
Opäť pôjde o hru 18+
Vyzerá to, že nebude multiplayer
Hra nebude nadväzovať na Mafiu I
-
Space5800
Medium Professional