No, neškatuľkuj ma tým agnosticizmomnikde nevidím, kde ty vyvraciaš "naše" teórie. To sú zas len tvoje dohady, ktoré vyplývajú z tvojho agnosticizmu.
Pardon, ja som hovoril o úlomkoch v prachu, nie o vytekajúcom kove. Najväčšie úlomky v prachu, ktorí zobrali nejakí náhodní okolo idúci a náhodne ho dali k dispozícii tým vedcom, ktorí ho potom testovali, mali 1mm, čo je už kvalitne dosť. O tom, že tie červené úlomky v sivom prachu museli byť predsa všade ak boli vo vzorkách, že prečo si tie nikto po tragédii nevšimol keď boli rozprášené po polke New Yorku ???Prave preto som ti poslal to video Steva Jonesa ktory o termite uz hovoril, NIST urobila zaver ze je to hlinik.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 776126451# ta cca od 19:00
K tomu vytekajúcemu kovu som sa vyjadril. Tie experimenty, ktoré robil ten pán, sú neadekvátne a nepostačujúce podmienkam, ktoré tam boli. A zdôvodnil som aj prečo. Netreba byť vedec aby si chápal, je to jednoduché. Povedz mi ako môže porovnávať podmienky vnútri mrakodrapu plného rozličných materiálov, čistiacich chemikálii, olovených materialov, plastov, hasiacich prístrojov, počítačov atď atď do ktorého narazilo lietadlo plné ďalších x vecí, ktoré samo o sebe obsahuje celú periodickú tabuľku prvkov s jeho miskou do ktorej nadrvil čistý hliník kúsok popola a nejaký neznámy plast? Veď to je nezmysel. To by musel spraviť nespočet rôznych pokusov, nie štyri misky. Aj keby vylúčil hliník stále to nemusí byť termit (Ktorého súčasťou je značné množstvo hliníka btw)
Zaujímavé, že v rámci konšpirácie 911 riešiš úplne detaily a ak je odpoveď tebe vhodná tak si spokojný, ale keď sa ťa spýtam jednoduchú otázku prečo niekto odpáli tretiu nepoškodenú budovu očividne aby sa tak detinsky usvedčil tak začneš nerváčiť a označíš to za debilizmus? Ak sa spýtam prečo by niekto kamufloval pád lietadla, keď tam jednoducho môže padnúť naozajstné lietadlo tak to je tiež debilizmus? Ak sa spýtam na to isté v súvislosti s Pentagonom tak je to tiež debilizmus?Prečo odpálili aj tú tretiu budovu preboha?
A jak to mam docerta vediet? A preco neodpalili este aj 4 budovu? Vlastne da sa na tuto tvoju otazku odpovedat aj nejak normalne?
Asi len otázky, ktoré ti vyhovujú niesu debilizmus však.
Áno môžme, a prečo je zlé sa pýtať na tieto otázky? Len preto, že to nesedí do tvojej predstavy? Prečo by toto bol debilizmus. Tak ty uveríš už vykonštruovaným scenárom nejakých blbečkov ale bojíš si sám klásť ďalšie otázky? To ťa natoľko ukojila tá konšpirácia? Vieš všetko a si si všetkým taký istý? .. Obdivuhodné ozaj. Ak by som bol farár tak by som chcel mať v kostole veriacich ako si ty.Rovnako to mozme preformulovat aj na teroristov, preco narazili leitadlom do budovi ked sa mohli odpalit niekde na verejnom priestranstve? Preco vrazili zrovna do tychto budov? atd atd...
Ty nehľadáš vinníkov Kali. Ty si ich mal už pred útokmi. Ty si si len potreboval doplniť scenár, ktorí by vysvetľoval ako sú veľmi vinní tvoji vinníci. A zakomponuj si do celého príbehu, židovládu, slobodomurárov, new world order, všetky peniaze sveta, všetky vojny ktoré majú prísť aj celú svoju predstavu o svete. Hlavne že budeš spokojný spojíš si svoje puzzle. Práve pre túto vlastnosť ľudskej mysle fungujú všetky kúzelnícke triky a mentalistické praktiky. Presne preto si obecenstvo myslí, že vie kde je skrytý oriešok, lebo videlo ako ho skrýval kúzelník. Lenže kúzelník robí chyby narokom.Ak by sme aj vedeli odpoved na tieto otazky tak ako by nam to malo vlastne pomoct pri urcovani vinnikou? Ako vlastne tieto otazky spochybnuju tuto tzv konspiracnu teoriu?
A ako to vyvracia? A aká je vlastne tá vaša konšpiračná teória? Veď vlastne žiadny ucelený scenár nejestvuje. A vyvracia ju tak, že si žiada práve tento neexistujúci scenár, ktorý by vysvetlil ako a prečo.
Ty dávaš logickú " prečo spadli všetky tri " a ja dávam nelogickú keď sa pýtam " prečo by spadla tretia" ? Ty si veľký mysliteľ ozaj. Tak ak nieje podstatná tak mi povedz prečo neodpálili aj tie dve tak ako tu tretiu? Načo do nich vlastne narážali lietadlá, veď mohli spadnúť tak ako tretia, len zo srandy. Alebo omylom. Alebo neviem čo to bolo za sprostosť. Asi ju odpaľovali na počesť všetkým konšpirátorom aby náhodou neuverili ich oficiálnej verzii.Ked ja dam logicku otazku nato ze preco vsetky tri budovi padli do seba volny padom a sposobom pripominajucim odpalenie jedna ktora dokonca ani nebola poskodena lietadlom tak by som mal aj cakat dost logicku odpoved napr z vedeckych kruhov a podobne. Nasledne ty spochobnis tieto otazky a konspiracne teorie totalne nelogickou otazkou a najma uplne nepodstatnou ze preco odpalili 3 budovi.