Zdravim,
ako postoveho klienta mam mozillu thunderbird, vsetko slape ako ma lenze ked si dam stiahnut nove spravy zo schranky, ono mi ich natiahne do thunderbirda, ale na serveri seznam.cz(kde mam aj email) tie emaily niesu.Otazka znie, ako to nastavit aby som mal emaily na sezname a aj v thunderbirde.
Mozilla Thunderbird - stahovanie posty
Re: Mozilla Thunderbird - stahovanie posty
Thunderbird - Nástroje - Nastavenia účtov - (v účte email na seznam.cz) Nastavenie servera - "Obrázok v prílohe".
Popis k vyznačenej oblasti na obrázku v prílohe.
Nechať správy na servery - keď zaškrtneš túto možnosť, správy sa stiahnu do Thunderbirdu, ale zostanú aj na servery (v tvojom prípade seznam.cz).
Najviac x dní - keď zaškrtneš túto voľbu, správy sa stiahnu do thunderbirdu a zostanú na servery x dní (za x napíš počet dní), potom budú zo serveru zmazané.
Až kým nebudú odstránené - keď zaškrtneš túto voľbu, správy sa stiahnu do thunderbirdu a zostanú aj na servery. Pokiaľ nejakú správu(y) z thunderbirdu vymažeš, vymažú sa aj zo servera.
Popis k vyznačenej oblasti na obrázku v prílohe.
Nechať správy na servery - keď zaškrtneš túto možnosť, správy sa stiahnu do Thunderbirdu, ale zostanú aj na servery (v tvojom prípade seznam.cz).
Najviac x dní - keď zaškrtneš túto voľbu, správy sa stiahnu do thunderbirdu a zostanú na servery x dní (za x napíš počet dní), potom budú zo serveru zmazané.
Až kým nebudú odstránené - keď zaškrtneš túto voľbu, správy sa stiahnu do thunderbirdu a zostanú aj na servery. Pokiaľ nejakú správu(y) z thunderbirdu vymažeš, vymažú sa aj zo servera.
Na tento účel je ideálne používať prístup nie cez POP3, ale cez IMAP4. V prípade IMAP4 to funguje tak, že ak urobíš akúkoľvek zmenu vo svojom Thunderbirde, to isté sa prejaví aj priamo na serveri a opačne. Ale nie som si istý, či seznam.cz podporuje IMAP4. Ak nie, jediným riešením ostáva vyššie popísaný návod.
Diky vsetkym, uz to funguje , K+ .