cawte mosete mi poradit ako vypisat pole z databazy len v urcitom pocte znakov?...a nevadi ze usekne slovo nasiel som na nete ako sa da vypisat urcity pocet slov ale znaky nemosem najst....znaky pocitam vsetko uplne aj medzery...vlozit to potrebujem do vypisu...
Fatal error: Cannot redeclare cut2char() (previously declared in /9p/xf.cz/s/sharemp3/categories/default.php:156) in /9p/xf.cz/s/sharemp3/categories/default.php on line 156
ja to potrebujem pre viac vypisov preto mi to hadze chybu a vypise iba jeden riadok
ten tvoj súbor kde to máš niekam includuješ, a zrejme ho na stránku includuješ viackrát. Buď daj definíciu tej funkcie niekde na začiatok, alebo si podmienkou zabezpeč aby sa definovala iba ak ešte taká funkcia neexistuje pomocou function_exists()
Aj tak nechápem prečo si si nezvolil substr ale túto jej obmenu ktorá je (bohužial) zase divne naprogramovaná. Celé to kontrlen tam nemá žiaden zmysel a iba ju naťahuje
to ale stále nemusí riešiť jeho problém (viď moju poznámku o viacnásobnom include do jedného súboru). Funkcie sa deklarujú v jednom súbore ktorý je includovaný na začiatku, a neprekladajú sa so zdrojákom
moja je lahsie pochopitelna, ma menej parametrov, ...
uz som cakal, kto to vezme za slovo, a zacne hladat nedostatky :\
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 17:39)
audio ano, ale moj post som poslal este pred tym, ako som videl Tvoj.
ked si da func na zaciatku, toto by mu malo ist
Ak sa mylim, oprav ma.
super dal som to na zaciatok dakujem....a doplnil som za $out.'...'; aby ked je dlhsi tak dopise tri bodky dakujem vam pekne vsetko funguje
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 17:51)
audiotrack napísal:to ale stále nemusí riešiť jeho problém (viď moju poznámku o viacnásobnom include do jedného súboru). Funkcie sa deklarujú v jednom súbore ktorý je includovaný na začiatku, a neprekladajú sa so zdrojákom
dal som ju do indexu kde sa vsetko inculuje a ide to nice