Windows 7 a 5.1 zvuk (nekonečny problem)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Windows 7 a 5.1 zvuk (nekonečny problem)

Príspevok od používateľa pikiliki »

Zdravím, myslím že niesom jediný kto má tento problémik a ja už som s nervami v p*** :D
Mám Windows 7, ale najrpv spomeniem že tento problem som mal na aj na XP.
Ide o takuto vec - mám repraky Genius SW-HF5.1 4000, základná doska Asus P5N-T Deluxe ktorá ma integrovanú 5.1 zvukovku... repráky su napojene klasickym štýlom (Subwoofer + Center) (Lavy, pravý Front) (Lavy, pravy Rear).
Ked sa dostanem na plochu pustím si pesničky, Divx, DVD filmy hrá to super, problem nastava pri pustení akejkolvek hry (WoW, Assasins creed, Modern W. 2) alebo programu ako napriklad Skype ked chcem komunikovať cez net.... vždy mi to prepne na obyčajné Stereo (pri tom všetkom ked mi to prepne na stereo a v zápatí dam "Test Reproduktorov" počujem zvuk z každeho jedneho, ale v hre alebo na Skype stale ide len stereo, alebo nejde subwoofer :? Zvukový smiešavač alebo čo to je mám Sound Max. Ak ste sa stým niekto stretli poradte, lebo to vyhodím von oknom :D Diky.

//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 17:49)
QQ
M@jo
Light Star
Light Star

Re: Windows 7 a 5.1 zvuk (nekonečny problem)

Príspevok od používateľa M@jo »

pochybujem ze skype podporuje 5.1 preto ti to ide len stereo. a tie hry podporuju 5.1?
Dedomil
King
King

Re: Windows 7 a 5.1 zvuk (nekonečny problem)

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tak to uz potom je problem toho softu ze to posiela len do sterea. Treba sa pozret do nastaveni zvuku v danom softe ak tam taka ponuka je pre nastavenie zvuku. No a ak nieje alebo je a mas to na 5.1 a stale nejde skus pohladat na google. Otazka 5.1 zvuku vo Win7 sa riesi uplne vsade a mnoho ludi to vyriesilo mnoho sposobami.
Napísať odpoveď