Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa heker »

rochedo - To co opisujes je pripad ranked serverov BF2.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

a v bc2 je to inac alebo ako ? ved aj tu su ranked servery
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

za kazdu zbranou, vozidlo, vybavu ti rata kills (v pripade vybavy asi nie kills ale nieco ine) a za urcite pocty killov mate hviezdicky=body

dalej v hre sa daju ziskavat Pins (odznaky) a rozne veci (killstreaks, asistencie apod veci) .. za jednu hru mozes mat kludne 5 pinov za 6-killstreak (za piny su tiez body)

okrem pinov sa v hre daju ziskat dogtagy jednotlivych hracov, a to v tedy ked ho zarezes nozom (a zrejme musis prejst cez mrtvolu)

a potom su tam este insignie (nieco ako challenges v cod), ako napr 500kills s AR, 200 squad asistencii apod (tieto sa ziskavaju tazsie)
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Tak som kúšal BETU (PC verzia) a moje postrehy oproti staršiemu Battlefield 2, ktorý som hrával dosť často sú skôr negatívne. Je vidno, že hra bola primárne robená pre konzole ( textúry sú v nízkom rozlíšení, detailnosť bojovej techniky je tiež pozadu oproti BF2 a k tomu ešte vysoké hardwarové nároky). Level, ktorý sa hráva v bete má hrozne prepálené farby, všetko sa nereálne leskne až ma s toho bolia oči. Obe súperiace strany majú skoro totožné uniformy, takže niekedy máte problém rozlíšiť nepriatela. Ked ste ako gulometčík v BVPčku, tak ked váš spolubojovník striela s primárnej zbrane, od samotných výstrelov nič nevidíte, takže nemožete strielať tým istým smerom ,ako striela primárne zbraň. Pre mna sú jediné plusy zničitelné prostredie a nový herný mod (obrana, alebo ničenie kontrolných bodov), inka o kúpe ešte velmi porozmýšlam. Je škoda, že slávna séria battlefield, ktorá započala svoju slávu na PC teraz presedlala na konzole.
gwixt
Addict
Addict

to s tymi podobnymi skinmi stve aj mna

btw beta neobsahuje high textury, len medium (take ake su na konzolach)
grafika by mohla byt aj krajsia na to ako to ide, ale verim ze v konecnej verzii to bude krajsie a lepsie optimalizovane
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som sa uz rozhodol ze predobjednvaku zrusim - nemienim teraz len kvoli tejto hre upgradovat - kedze by som musel vymenit od procaka az po vga vsetko... pockam si nez vyjdu patche a precitam ohlasy ludi - a mozno zoberem z anglicka. aj ked uz to nebude limitovana edicia...
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

2 gwixt a rochedo,

Neverte, že to bude epšie optimalizované, toto iste som si myslel aj pri GTA 4 ,ale inak herný mod, ktorý sa hráva, je naozaj super, pretože sa sústredí 32 hráčov na pomerne malé územie a nieje treba behat po celej mape, ako pri BF2 a tým pádom su boje intenzívne a to je len dobre. Ak by sa dalo nejak povypínat to oslepujúce pozlátko( ktoré sa snaží zamaskovat priemernú grafiku) bol by som len rád.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No ono asi prilis velku optimalizaciu od toho cakat netreba, pretoze je to prakticky len mesiac od vydania beta verzie po vydanie plnej hry a ten mesiac sa skor bude sustredit asi na vyladovanie bugov v hre. Aj tak sa da predpokladat, ze po finalnej verzii by mohol v blizkej dobe vyjst patch, pretoze ak aj vyladia niektore vela veci v bete, urcite sa najdu chyby v mapkach ci dalsie chyby. Ale prave patch by mohol byt riesenim k lepsej optimalizacii, no ked je zle spraveny engine, tak tam toho uz asi moc nevyladia.
gwixt
Addict
Addict

@xJEDIKNIGHTx: vypol si Bloom??

oficialny feedback od vyvojarov je, ze na optimalizacii stale robia ... a nie je podstatne kedy ta hra vyjde, pretoze imho je uz teraz nad slnko jasnejsie ze v den vydania (alebo velmi skoro po tom) bude nasledovat patch pretoze hra ma autoupdater .. takze hra moze byt uz kludne v lisovni

ta PC beta asi nie je ani uplne najnovsi build, lebo niektore veci, ktore boli opravene uz v PS3 bete, v PC bete stale opravene nie su, ale zaroven bolo potvrdene ze v predajnej verzii samozrejme budu aj v PC verzii ....

len tak FYI dnes pisal hlavny grafik (majuci na starosti grafiku/engine), ze hlavne na dvojjadrach to ide preto horsie, lebo konzoly maju omnoho vykonejsie procesory a hra/engine bol robeny primarne pre konzoly

btw ja si tiez pockam na konecnu verziu (kamarati to maju predobjenane) a potom uvidim
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne viem ze nemam cakat zazraky - kedze na tom vidno ze je port z konzole aj ked vyvojari tvrdia opacne. to je pravda ze ten build je starsi a pisali na ea fore ze oni od vtedy prepracovali mnoho veci - ta beta vysla hlavne kvoli optimalizacii sietoveho kodu - ostatne veci si vedia spravit aj sami - idem im hlavne o stabilny multiplayer - aj tak retail verziu sa bude dat stiahnut - na vyskusanie - skor ci neskor si to pridam do zbierky - ale cakam tiez ako sa vyvinu veci ohladom kompetitivneho hrania a ovladania serverov adminom atd. a ked to bude sklamanie - tak BRINK to isti :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

noo podľa toho čo som počul vážne rozmýšlam nad kúpou, ale skôr nie, možno počkám na niečo lepšie. Ale ma zaujimala jedna vec key som si hru objdednal z game.co.uk teda z Anglicka neviete kľko by stála doprava, či by s tím nebol prblém a či by sa mi to stále oplatilo.
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

2 gwixt : nastavil som všetko na low a už je to omnoho lepšie.

Inak toto by mohli tiež napravit, ked moj kolega striela, ja nevidím ani hovno, takže trocha menej tých zábleskou.
Prílohy
BFBC2Game 2010-02-05 21-19-32-43.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked tak pozeram na tie screeny a aj gameplay videa, tak hra ma hrozne farby. Co ich vediet k takymto farbam a kontrastu??? Cele mi to pride divne, zda sa mi ten sneh modry, prilis vela svetla a zltej farby, no neviem...
gwixt
Addict
Addict

xJEDIKNIGHTx: mozno nemusis davat vsetko na low .... v subore Documents\BFBC2Beta\settings.ini sa pohraj s nastaveniami, Bloom daj na false ... HBAO tiez, pokial nemas velmi dobru graf. kartu

hojko: ono to v pohybe nie je az take zle, pokial to ide plynulo :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

no neviem ale napr. u mna hocijako to skombinujem nijak raz nedostanem viac fps - dokonca este v lepsich detailoch mi to dava viac fps.... aj preto som sa na to vykaslal
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

2 hojko: Podla mna sa snažia zamaskovať priemernú grafiku, preto sa všetko extrémne leskne, ale na ostatných mapách to može byť iné, aspon dúfam.

2 gwixt: hra mi behá slušne, pri nastavení všetého na maximum mám cca 40-50FPS, pri nastavení všetko na minimum to ide fixne cca 60FPS, takže tipujem, že je hra opät velmi náročná na CPU, takže asi treba nejaký 4- jadrový CPU.

2rochedo : aký maš CPU?

Inak rozdiel medzi low a high nastavením som nespozoroval, asi preto, že pre ten lesk nieje niš poriadne vidiet.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tato beta mi stale akosi nesmakuje. Stale to vyzera ako konzolova verzia. Chodza, strelba atd..
Dufam ze ma fullka nesklame.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

mam c2d e6750 - stock. viem ze prave toto brzdi hru ale ked sa uz pustim do upgrade-u tak si pockam na fermi.

/Aeious77: mam dost casu - kym este nazbieram prachy - kupim to co bude mat najlepsi pomer: cena/vykon :)
Aeious77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aeious77 »

fermi? :D to mas tak par percent pod HD5970 :D
mam otazku neviete ako ide BFBC2 na kartach 9800Gt a GTX260 ?? thx

+++cena fermi bude :D ako pozname nvidiu vysoka takze urcite cerveny zrazia ceny dolu :smt043
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Nedavno som si nainstaloval betu a vobec ma to neocarilo. Grafika je moc presvietena, to mierenie na sniperke otras a ani ovladanie sa mi moc nepaci. Hra mi ide prekvapivo dobre. Na Athlon II X3 435 @ 3.4GHz + HD4850 na high tusim 2x AA (to uz neviem presne) na cca 45fps
Napísať odpoveď