tune up
Ja som to niekedy používal na čistenie registrov, ale odkedy som objavil CCleaner, tak som na TuneUp ani nepozrel. A ostatné optimalizačné featuritky tohto programu sa mi neosvedčili.. buď mi to ešte viac rozbilo systém (možno aj vlastnou nešikovnosťou) alebo som zmenu takmer nepostrehol, takže sa spolieham sám na seba a nie na takéto programy..TuneUp Utilities je optimalizační sada nástrojů pro zlepšení výkonu vašeho počítače, opraví problémy a pomáhá vám přizpůsobit váš systém vašim potřebám.
Kombinuje důležité aspekty z konfigurace systému, bezpečnosti, čištění a údržby pod moderním rozhraním. Můžete odstranit zbytečné soubory z vašeho harddisku, čistit a optimalizovat registr, obnovit vymazané soubory, optimalizovat paměti a mnohem více.
Navíc můžete analyzovat váš systém, přijmout automatické návrhy pro potenciální zlepšení výkonu a dívat se na detailní hardwarovou informaci.
TuneUp Utilities také zahrnuje:
* uninstaller,
* editor registrů,
* úkolový manažer,
* nástroje pro obnovení,
* ...
Novinky:
* TuneUp Drive Defrag - automatická či manuální defragmentace, nově přidány pokročilé funkce
TuneUp System Control - podpora Opery
Vylepšená funkce 1-Click Maintenance - optimalizace jedním kliknutí myši
TuneUp Uninstall Manager - intuitivní nastavení pro odinstalaci programů
TuneUp Startup Manager - zvýšení rychlosti startu Windows
TuneUp Styler - rozšířené možnosti stylů pro Windows Vista (32/64 Bit)
TuneUp Registry Cleaner - další pomocný a silný nástroj k hloubkovému průzkumu registrů
* a mnoho dalšího...
Plynulosť hier priamo neovplyvňuje, mal by zoptimalizovať rýchlosť samotného systému a tým by sa hra mala načítať o kúštik rýchlejšie.. ale nárast fps už bude minimálny..
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
este sa mi to nestalo za tie roky co ho pouzivam aj na XP aj vo VisteMeken napísal:Moze tento TuneUp 1-Click Maintenance , zmazat aj daco dolezite, ze mi prestane ist program... ? lebo na XPcku mi zmazalo 165 "chyb" v polozke programy
-
Adulko1
Light Professional
Re: tune up
Ahojte, chcem sa opytat naco sluzi ten turbo mode v tune up 2010? Dakujem.
hadam stačí toto
Turbo Mode. Jedná sa o okamžité zvýšenie výkonu tým, že systém vypne nepotrebné súčasti a uvolní tak výkon, ktorý PC využije pri dôležitejších aplikáciach. Turbo mode má celkovo 11 možností a s nastavením vám pomôže na to stvorený prievodca, je už len na vás ako a čo na TineUp využijete.
-
Adulko1
Light Professional
Dakujem za pekne info
A aj to niekto vyuziva? Lebo ja som doteraz za tie roky kym toto nebolo, vyuzival iba klasicky Tune Up.
ten turbo mod je až v tejto verzii v predošlých nebol
a ja to nepoužívam
a ja to nepoužívam
-
Adulko1
Light Professional
Skusil som to, ale neviem ci mi to nieco pomohlo
Ono vlastne povypina vselijake procesy co idu na pozadi zrejme ..