Mate Tattoo?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
bia: Ja mam na chrbte priblizne v oblasti oblicky (aspon myslim, ze su tam oblicky, lol) a nebol problem pri spani. Kedy to bolelo, tak to bolo pri tetovani, mozno este nejaku tu hodinku, dve ci tri potom, ale po natreti mastou, okupani a opat natreti to bolo v pohode. Horsie to bolo, ze sa mi trochu pyzamo pocas noci k tomu prilepilo, pretoze som mal nejake obycajne. Nevedel som, ze to takto dopadne, dnes by som uz volil satenove pyzamo, ktore mam, pretoze tam by sa nemalo co prilepit. Ale inak ziadny problem, ak je nejaka bolest, tak len pocas tetovania.
zdravim.
chcem sa spytať koľko stoji taka priemerna kerka tak 20x20cm.
Pretože som sa bol pytať v jednom študiu a tam mi to pride dosť.
keď začne tak hneď 80e a za každu hodinu 50e
je to štandardna cena? alebo je to drahé? možno to je tym že v za su len 3 kvalitne študia tak si asi nadhadzuju cenu.
je to štandardna cena? alebo je to drahé? možno to je tym že v za su len 3 kvalitne študia tak si asi nadhadzuju cenu.
v živote by som si niečo tale nedal na telo namalovat
mne osobne sa to nepači takze ja toto nie
mne osobne sa to nepači takze ja toto nie
moje 7x7cm ma vyslo 60€.... tak si domysli kolko ta moze vyjst 20x20 ... ono za dobre odvedenu robotu sa plati... ja by som si zasa radsej zaplatil viac a isiel do kvalitneho studia, kde viem, ze ma cisto, vsetko pekne vydezinfikovane, ihly pred tebou rozbali atd, ako do nejakeho pajzla
No neviem... za hodinu? Co to je nejaky robotnik? Za tetovania sa plati za velkost a zlozitost popripade farby... Toto pocujem prvy kratS 3097 napísal:zdravim.
no veď aj ja.čosi som si o tom prečital a našiel som že za začatie sa bežne plati 50e a potom za každy cm.
-
blitzkrieg
Professional
nemam, ani nechcem
-
MisguidedAngel
Star
brutalne typek keruje
http://www.prague-tattoo.cz/?start=4&la ... st=Tarlito
planujem nieco si dat vytetovat, urcite nejaky vlastny motiv, a na slovensku asi radsej nie
http://www.prague-tattoo.cz/?start=4&la ... st=Tarlito
planujem nieco si dat vytetovat, urcite nejaky vlastny motiv, a na slovensku asi radsej nie
mne sa strasne pacia pokerovane cele ruky. A ked to este tak nadvezuje na seba je brutalne krasne...Mozno niekedy v buducnosti by som si dal ale musel by byt dobry motiv na tattoo aby sa mi nezhnusilo po case.
MA: celkom pekne kerky robi typek, ale zeby sa mi chcelo ist do prahy kvoli tomu? ... a ze na slovensku nie? no co ja viem - vsade sa najdu dobri tateri - ja mozem v BB odporucit Santa - tetuje asi 13 rokov a zatial som nepocul na neho ziaden nespokojny nazor...
inak minule som dostal blaznivy napad, ze za kazde desatrocie svojho zivote si dam vytetovat nejaky kruh okolo nohy/ruky + daky motiv ze to je 10 rocnica
inak minule som dostal blaznivy napad, ze za kazde desatrocie svojho zivote si dam vytetovat nejaky kruh okolo nohy/ruky + daky motiv ze to je 10 rocnica
-
MisguidedAngel
Star
vpohode ked to ma byt na cely zivot pojdem do prahy kludne
ale je dost drahy vraj, ale lubia sa mi velmi tie jeho farby. a hlavne nevypadavaju ani nejako nemenia odtien, drzia dlho.
alebo este tento vola sa ondrash, tiez praha
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1434152
a tie kruhy si daj kazdy rok, budes jak strom.
alebo este tento vola sa ondrash, tiez praha
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1434152
a tie kruhy si daj kazdy rok, budes jak strom.
-
nejakymarko
Addict
ja sa pohravam s myslienkou dat si na lavy triceps nieco ako ciarovy kod, s tym ze namiestu tych cisle by bol datum mojho narodenia, krvna skupina atd... 
-
guess.whoo
Redeemer
co ja viem, take tatko ma uz vela ludi...
Nadheranauraa napísal:Tiez nemam, neplanujem, ale toto sa mi dost paci:
Ja rozmyslam o tetovani s napisom ktory sa bude tykat mojho charakteru/povahy/spravania/rozmyslania a bude po anglicky, budu to tri slova (nebudem pisat bo mi ukradnete napad) a mal by tam byt aj nejaky obrazok aby to malo aj esteticky ucel ale neviem co sa k takemu napisu hodi, nenapada vas nieco?
-
MisguidedAngel
Star
ja som tiez nad napisom rozmyslal ale pre mna zas bola podmienka slovencina
v zaplave anglickych fraziciek mi to pride ovela atraktivnejsia volba 
No hej v tom mas pravdu, ale to co si chcem dat sa neda prelozit do slovenciny, proste je to taka fraza ktora je len v anglictine pekna
Ale dufam ze si nedas nieco poeticke jak Johny Mecoch "Dobre casy, zle casy"
Tiez som prave zacal rozmyslat nad tetovanim ako som vyzeral ako dieta ale neviem ci to neni moc drbnute
Ale dufam ze si nedas nieco poeticke jak Johny Mecoch "Dobre casy, zle casy"
Tiez som prave zacal rozmyslat nad tetovanim ako som vyzeral ako dieta ale neviem ci to neni moc drbnute
-
pryja
Darca
Uz mam vybrate, chcem presne to, co je na obrazku, len na peniazky cakam
Dufam, ze do leta to stihnem.
Pryja veľmi pekný výber páči sa mi to
Ja sa chystám tiež niečo dať na ruku no zatiaľ musím počkať rok aj niečo aby som mal na to roky
prihodím aj screen aké si chcem dať.
To prvé by som si ale dal objemnejšie a až po lakeť
na tom druhom by som nemenil nič
Ja sa chystám tiež niečo dať na ruku no zatiaľ musím počkať rok aj niečo aby som mal na to roky
To prvé by som si ale dal objemnejšie a až po lakeť
na tom druhom by som nemenil nič