Epson Stylus DX4000
Epson Stylus DX4000
Na staršej, atramentovej tlačiarni Epson Stylus DX4000 (asi 2 roky sa nepoužívala) sme menili kazety za originál Epson a tlačiareň stále nejde. Čistil som aj tie "násavky" na ktoré sa napichuje kazeta a stále nič. Zrejme bude zaschnutá hlava zo spodu a k nej nemám prístup. Čo s tým? Bude to len tou zaschnutou hlavou alebo môže byť niečo s tryskami?!
Re: Epson Stylus DX4000
Nejde vôbec alebo ide len vytlačí čístý papier ? Ak tlačí čistý papier tak je to zaschnuté. Treba ju rozobrať a prestriekať trysky a všetko prečistiť špiritusom ( benzín alkohol - neobsahuje vodu ) , dá sa kúpiť v lekárni. Treba si pýtať ten 99.9 % neriedený.
ramaya > čistý papier z nej ide...
Aj mne sa už stalo , že mi to párkrát zaschlo ten neriedený špiritus vždy pomohol. Striekam to tam ihlou a stiekačkou ( na trysky aj na boku je taký lievik s hadičkou ). Netreba šetriť ten lieh rýchlo vyprchá. Ale ja mám iný Epson ako ty.
Treba aspoň raz za týždeň vytlačiť jednu čiernu a jednu farebnú stránku aby to nezaschlo.
Treba aspoň raz za týždeň vytlačiť jednu čiernu a jednu farebnú stránku aby to nezaschlo.