Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Pravidelne ma to z fora bez priciny odhlasuje, mam hladat chybu u mna? Ficim na safari, do teraz som tento problem nemal, proste som lognuty, som dlhsie online, dajme tomu, ze si citam nejake temy, bez prispievania, a zrazu ked idem odoslat nejaky prispevok po niekolko desatminutovom citani tak sa musim na novo lognut, lebo za ten cas ma to stihlo odlhlasit. Stava sa to iba mne?
Kedysi mi to robievalo, vzdy pomohlo premazanie cookies.
-
17
Light Professional
Dĺžka cookie je (pokiaľ mám dobrú vedomosť a nie je to tu inak nastavené) 3600 sekúnd - 60 minút. Ak do tej doby nič na fóre nerobíš, toto cookie ti "vyprší" a stratí sa spojenie nadviazané so serverom (čo sa týka (ne)prihlásenia) a treba sa teda nanovo prihlásiť. Každým otvorením inej témy alebo kliknutím na čokoľvek iné na fóre sa ti cookie obnoví.
Alebo nie?
Alebo nie?
Nie, lebo ked si zaciarknes, ze chces aby si to zapamatalo prihlasenie, tak mozes prist aj po tyzdni a stale ta to same prihlasi 
Na zaklade casu od urcitej aktivity zavisi iba to, ci ta forum eviduje ako online (tvoj nick sa zobrazi dole, ak nemas zapnutu moznost skrytia tvojej pritomnosti).
Na zaklade casu od urcitej aktivity zavisi iba to, ci ta forum eviduje ako online (tvoj nick sa zobrazi dole, ak nemas zapnutu moznost skrytia tvojej pritomnosti).
Ja mam fórum niekedy minimalizované aj celý deň a nikdy ma neodhlási. Mne to vyhovuje. A pochvaľujem si aj funkciu, že aj po odhlásení vždy vidím nové neprečítané témy. 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mňa tiež neodhlasuje...len keď sa mi zmení IP...
-
Shark NX
Addict
Taka kuriozitka ... hore je Nick hojko Cervenym a v Druhej kategorii nizsie Zelenym ... WTF?
-
nejakymarko
Addict
obcas mi pri loadovani stranky vyskoci takato cervena plocha, niekedy vacsia niekedy mensia (vid priloha)
-
hojko
Site Admin
Skolacik: To nie je chyba, to je nenacitana stranka, takze ti ju bud este nacitava, alebo ti ju nenacitalo celu. Viem o tom, dokonca cez vikend som bol upozorneny aj s navodom na napravu, takze to zmenim, nech je tam aspon sivo-modra farba.
včera po kliknuťí na "Zobraziť Vaše príspevky" mi načítalo nejaký error, že ešte nemôžem, nech skúsim neskôr. Prečo???
aby si nezatazoval DB rychlo po sebe nasledujucimi vyhladavaniami
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
By som upravil počet znakov pre bydlisko ,pozrite čo sa deje ...
// OPERA
// OPERA
co sa deje? 
Roztahuje sa lavy stlpec. 
Možno lepšie by bolo nastaviť, aby sa to pri veľkej šírke nezobrazovalo (niečo ako overflow: hidden;)
mne sa to vobec neroztahovalo ani neroztahuje
Safari
Safari
-
Grim
Darca
...ani mne....Opera...
teraz uz asi tazko, ked si to dlhe bydlisko medzicasom zmenil, vyssie mate screen
//audiotrack: skôr by som povedal, že mu ho medzičasom niekto zmazal
//audiotrack: skôr by som povedal, že mu ho medzičasom niekto zmazal
-
hojko
Site Admin
Problem je v tom, ze ked sa v MySQL priamo zmeni max. limit, tak sa neda registrovat, pretoze to pouziva nejake overenie. Skusal som to hladat, ale nejak som tento problem nevyriesil. Cize riesenim je to kontrolovat priamo formularom co sa nikomu minule nechcelo, ked doslo upozornenie na tuto chybu. Treba to hodit ale to todo listu a opravit to.
ked sa bude "rekonstruovat" http://www.hojko.com/cs1.php nemohlo by sa tam pridat aj aktualny pocet hracov? myslim stylom "Pocet hracov: 17/18" uz som sa to pytal v casti cs ale nikto mi nepovedal nie ani ano(tak neviem ci to bolo povsimnute)
dakujem za odpoved
dakujem za odpoved