Mozem 3ti monitor?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
sambra
Light Expert
Light Expert

Mozem 3ti monitor?

Príspevok od používateľa sambra »

Caute, chcem sa vas spytat mam zakladnu dosku M3N-HD v ktorej je integrovana nvidia grafika, chel by som tam pripojit dalsiu grafiku aby som mohol mat 3 monotori islo bit to spolu? Ak nie tak ci by som tam mohol dat nejake 2 grafiky v SLI napr 9800vku
aby som mohol mat 3 monitory. Na stranke Asusu http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=iz ... ifications je napisanze ze SLi podporuje len windows vista takze nvm ci tam mozem dat konfiguracie grafik uvedene vyssie. dik za odpovede
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mozem 3ti monitor?

Príspevok od používateľa IceHammer »

MOzes mat iba jednu aktivnu vga a na nej monitory. SLI na by som nerobil koli monitorom je to zbytocne nakladne. Kupil by som jednu z novych radeonov a tiepodporuju ATIeyefinity, kdem ozes napijit viac moniorov. Vid. obrazok:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14287953
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

3 monitory mozes mat len s kartami od matroxu (extremna cena, a vlastne neviem ci to aj na nich funguje) alebo s novou radou kariet Ati, ktore podporuju Eyefinity
s kartami nVidie ich mat nebudes, fermi to sice bude podporovat ale len pri SLI konfiguraciach :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

staci pouzit 2 grafiky, samozrejme nemozu byt v CF/SLi
sambra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sambra »

takze ked tam dam 2 rovnake grafiki tak tam mozem pripojit 3 monitory? a v biose staci vypnut tu integrovanu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Bullshity. V praci mame normalne 3 monitory na integrovanej + externej VGA (integrovana je nejaky srot od Intelu a externe nejake stare Radeonky)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

vendo napísal:3 monitory mozes mat len s kartami od matroxu (extremna cena, a vlastne neviem ci to aj na nich funguje) ...
btw je to Matrox Parhelia. Cena vobec nie je extremna (200-350eur) - teda v porovnani s tym, aky uzitok ta karta prinasa
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

t0m4s3 napísal:Bullshity. V praci mame normalne 3 monitory na integrovanej + externej VGA (integrovana je nejaky srot od Intelu a externe nejake stare Radeonky)
v 99% pripadov sa po zasunuti dedikovanej grafiky do dosky integrovana vypne

sambra: ta 2. grafika nemusi byt vobec vykonna, staci nejaky nevykonny shit, najlepsie ale z rovnakej generacie
Napísať odpoveď