Markíza vs JOJ
Re: Markíza vs JOJ
U mňa JOJ.
Dobré seriály cez pracovný týždeň, od ôsmej prakticky môžem pozerať do jedenástej a zabavím sa (Keby bolo keby, Panelák, CSI, Odsúdené, Kosti, dakedy Shark...).
Na druhej strane Markíza prináša väčšie trháky.
Osobne mi oveľa viac vadí to neustále preštievanie sa televízií. Ak je diskusná relácia napr. na Jojke "Pod Lampou" tak na Stv 2 ide v rovnakom čase ich diskusná relácia, pritom je to má tak špecifický druh diváka, že je smiešne ako sa bijú o 2% divákov. Alebo Big Brother na M. chodil rovnako ako Vyvolení na JOJke. Tým pádom neexistuje výber a "musíš" pozerať to, čo ti vmasírujú do hlavy. A dalo by sa pokračovať. Všetky televízie vysielajú proste v jednom čase to isté.
Dobré seriály cez pracovný týždeň, od ôsmej prakticky môžem pozerať do jedenástej a zabavím sa (Keby bolo keby, Panelák, CSI, Odsúdené, Kosti, dakedy Shark...).
Na druhej strane Markíza prináša väčšie trháky.
Osobne mi oveľa viac vadí to neustále preštievanie sa televízií. Ak je diskusná relácia napr. na Jojke "Pod Lampou" tak na Stv 2 ide v rovnakom čase ich diskusná relácia, pritom je to má tak špecifický druh diváka, že je smiešne ako sa bijú o 2% divákov. Alebo Big Brother na M. chodil rovnako ako Vyvolení na JOJke. Tým pádom neexistuje výber a "musíš" pozerať to, čo ti vmasírujú do hlavy. A dalo by sa pokračovať. Všetky televízie vysielajú proste v jednom čase to isté.
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kedze , som taky sviatocny "pozerac TV" ocenujem skor , nejaky ten serial ...
V tomto ma navrch JOJ-ka , sem tam kuknem Profesionalov , alebo Panelak
V tomto ma navrch JOJ-ka , sem tam kuknem Profesionalov , alebo Panelak
To zvyklo hnevať aj mňa, keď niečo má byť o 08:00 a 8:10 ešte stále len reklamy upútavky a relácia nikde. To ale je chyba televízíí, to svedčí o ich ne/kvalte! Pamätám sa na staré časy (neviem, ako je to teraz) ale nemci keď na RTL, Sat1 alebo Pro7 uvádzali, že niečo bude o 20:15 tak si podľa začiatku filmu mohol nastaviť hodiny, fakt, a to nie len večer ale vždy +/- pár sekúnd.hojko napísal:Tak ten bol planovany 21:45, no zacal 22:09.
Stav týchto televízií mi dosť pripomína to, keď otvorili hranice a ľudia išli do Rakúska a vykúpili všetok nepredajné smeti, čo už tam aj tak chceli vyhodiť - aj za nehorázne ceny, či je niekto ochodtný na západe zaplatiť aj cent za to, aby mohli odvisielať seriál typu Esmeralda.
kvalita slovenskych tv je uplne onicom, preto tv ani nepozeram.
.v takej amerike.. to je uz ina kava
.v takej amerike.. to je uz ina kava
-
hojko
Site Admin
Cesar: Nedalo mi to a dnes som napisal podnet na Radu pre vysielanie a retransmisiu ohladom posunu vo vysielani. Neviem vsak, ze do akej miery to dokazu obmedzit a ake maju prava v tomto smere, ale kedze to funguje uz dlho, tak asi s tym nic nemozu robit.
Ja nemusím ani Markízu ani JOJ. Markíza mi pripadá profesionálnejšia, na druhú stranu keď vidím ich moderátorov a redaktorov, otvára sa mi vo vrecku nožík.. JOJ má prívetivejšiu atmosféru, avšak mi pripadá bulvárnejší.
U mňa je jasným víťazom JOJ+.. by som vedel pozerať od rána do večera. "Starinky", to je moje..
U mňa je jasným víťazom JOJ+.. by som vedel pozerať od rána do večera. "Starinky", to je moje..
-
Reanimated
Medium Expert
no a to tusim ani neziju z koncesionarskych poplatkov. Isty si nie som, ale sa mi mari, ze CT toto "vypalne" ani nevybera, kazdopadne ak by aj, stale sa viac oplati zaplatit par korun za program, ktory sa da sledovat, kedze STV po-pi vysiela veci z archivu a cez vikend reprizuje....MisguidedAngel napísal: cesi su na tom lepsie, nielen co sa tyka vlastnej tvorby (coavim napr. Na plovarne, Uvolnete se prosim, vela dalsich), ale CT vystupuje aj ako silny koproducent filmov, co je dalsia uloha - televizie by mali podporovat kinematografiu resp. povodnu tvorbu.
Ludia minule malo nieco na Joj (inac aky drbnuty nazov) zacat o 22:45 a zacalo to az 23:15 wtf? To je pol hodina!
-
hojko
Site Admin
žeby?: Uz je to tu v teme davno spomenute. Aj teraz v utorok Panelak a Knight Rider, ktory bol planovany na 21:00, tak zacal az 21:20, lebo len 21:15 koncil panelak.
Markiza ma v poslednom čase dosť ..štve...3 reklamy cez ani nie hodinovy serial je nehoráznosť ..viem že medzi programami už niesu reklamy ale aj tak..tento system je úbohy
ak myslis cez Mentalistu tak to je teda dost blbe, mohli by si troska uvedomitHacket napísal:Markiza ma v poslednom čase dosť ..štve...3 reklamy cez ani nie hodinovy serial je nehoráznosť ..viem že medzi programami už niesu reklamy ale aj tak..tento system je úbohy
Ale najviac ma zabilo to ze davali nejaky serial alebo co, a pocas toho serialu isla reklama a uputavka na ten dalsi serial ktory uz mal davno ist ze "o 22:45 to pojde" a pritom bolo nejak 23:00hojko napísal:žeby?: Uz je to tu v teme davno spomenute. Aj teraz v utorok Panelak a Knight Rider, ktory bol planovany na 21:00, tak zacal az 21:20, lebo len 21:15 koncil panelak.
-
r3mus
Medium Star
markiza sa nielenze tvari ale ona aj je profesionalnejsia.. co sa tyka vysielania, kamarat z prahy sleduje markizu odmalicka.. jojku nepozna.. a nedavno som cital ze ju uz kompletne odkupili americania (teda markizu, ako to je s jojkou nvm)
co sa tyka serialov, jojka sa neda predbehnut vo vlastnej tvorbe. maju vela vlastnych programov (vsetky su zial hroznej kvality
) s tych zahranicnych sledujem napriklad kriminalky tam jojka tiez vedie.. jedine NCIS jej uslo.. ponuka filmov sa mi zda tiez lepsia... vitazne z toho vychadza pre mna jojka aj ked markiza ma nepochybne vacsi potencial. pripada mi vsak akoby bola zamerana na inu skupinu divakov
co sa tyka serialov, jojka sa neda predbehnut vo vlastnej tvorbe. maju vela vlastnych programov (vsetky su zial hroznej kvality
-
hojko
Site Admin
žeby?: To som si vsimol v pripade Castle a Knight Rideru, ked isli dve casti po sebe. O 23:35 pustili uputavku, ze Mafstory o 23:30 na Jojke, trochu komicka situacia. A to sa opakuje pravidelne v utorok a stvrtok.
Markiza ani JOJka nevedia ani poriadne serialy dat,napr. Kyle XY bol fajn serial,rad by som si ho pozrel znovu a oni ho teraz davaju cca o 1:00 ci kedy..na JOJke kedysi chodieval LOST a po par castiach ho tiez zrusili a Dextera tak isto...namiesto kvalitných serialov ony musia dat tie slovenske sr*čky....no a k tym reklamam sa radsej nevyjadrujem :?Ale na filmy je urcite lepsia Markiza 
-
PAIN
Light Professional
vsetko je o sledovanosti...je jasne ze na Slovensku bude mat nas srackoidny serial v pimetime vacsiu sledovanost ako napr Big Bang Theory co je jasne lepsi serial ale pre mensinove publikum. Fakt by som nechcel byt odkazany len od TV...to co ponukaju nase televizie je zalostne malo. ...Naposledy co sa mi pacila daka relacia, bola to asi relacia ZEM a to uz bolo pekne dávno.
-
hojko
Site Admin
PAIN: Zem bola fajn, ale podobne najdes napr. na Prime - Svet 2009, na STV - Svet v obrazoch a aj CT nieco podobne vysiela - Objektiv. Je pravda, ze to nie je JOJ ani Markiza, ale tak podobna reklacia sa da sledovat.
-
quancej
Expert
slovenske televizie nesledujem takmer vobec, nie som mamicka na materskej aby mi bezala stale Tv doma a slovensky bulvar na jojke ma zaujima asi ako beduinov hokej, relacie ako smotanka a na streche(netusim ci sa este vysielaju) su vysmechom inteligencie.... pred telku si sadnem cielene iba na nejaky sportovy prenos. co sa tyka serialov, ponuka je jednym slovom bieda, navyse si radsej vychutnam originalne znenie a BEZ reklamy. minuly rok ma dokonca aj skusajuci zdubal na skuske z dovodu, ze nepozeram telku 
Včera som sledoval Jojku, tak isto upútavka na jeden film/horor, neviem čo to už bolo. Vraj dnes o 23:45, a bolo za pár minút polnoc. Už fakt nepochopím, najviac mi je lúto keď si predstavím, že pred 5-7 rokmi trvala reklama asi 20 sekúnd. Som zvedavý čo bude v r. 2015. To sa nedočkáme. U mňa ale vyhráva JOJ, oproti Markíze, zaujímavšie filmy a mne bližšie spravodajstvo,... 
-
profik
Light Professional
Ja si na taketo reklamy vobec nespominam. Co sa pametam, tak reklamy boli vzdy neprimerane dlhe. A filmy ktore mali 90-100min isli v televizore 2hod+.TinoArts napísal:Už fakt nepochopím, najviac mi je lúto keď si predstavím, že pred 5-7 rokmi trvala reklama asi 20 sekúnd. Som zvedavý čo bude v r. 2015. To sa nedočkáme. U mňa ale vyhráva JOJ, oproti Markíze, zaujímavšie filmy a mne bližšie spravodajstvo,...