uTorrent a router - port
uTorrent a router - port
caute, takze mam router. doteraz som mal modem a stahovanie cez utorrent slo v pohode. teraz mi avsak podla vsetkeho treba nastavit nejake porty. vobec sa v tom nevyznam, neviete nejak poradit?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: uTorrent a router - port
I.)dostaň sa do routru
II.)nájdi tam niečo ako port forwarding/trigerring alebo tak
III.) zadaj tam hocijaký port TCP+UDP v rozsahu 10000-60000 a prideľ to na IP-čku tvojho PC
IV.)SAVE a reštart routru
V.)Ten port už len nastav v nastaveniach Utorrentu a môžeš veselo seedovať
ak bude v nejakom kroku problém napíš v ktorom a ja to viac rozpíšem
II.)nájdi tam niečo ako port forwarding/trigerring alebo tak
III.) zadaj tam hocijaký port TCP+UDP v rozsahu 10000-60000 a prideľ to na IP-čku tvojho PC
IV.)SAVE a reštart routru
V.)Ten port už len nastav v nastaveniach Utorrentu a môžeš veselo seedovať
ak bude v nejakom kroku problém napíš v ktorom a ja to viac rozpíšem
Na stránke portforward.com nájdi svoj router a pravdepodobne tam bude návod aj pre uTorrent (a ak nie, tak sa dá použiť akýkoľvek z návodov, časť s nastavením routra je vo všetkých návodoch viac-menej rovnaká).
ok, uz to fici
dakujem pekne.
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2010, 23:10)
no, tak to este nejde ako ma, kedze som v utorrente dal otestovat nat, dalo zelenu fajku na tej stranke a stahovalo plnou.. ale len minutku mozno, potom to zas zacalo klesat.. tak som znova zmenil port.. dal otestovat nat, zas zelena fajka a teraz to taha 60 kb/s...
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2010, 23:10)
no, tak to este nejde ako ma, kedze som v utorrente dal otestovat nat, dalo zelenu fajku na tej stranke a stahovalo plnou.. ale len minutku mozno, potom to zas zacalo klesat.. tak som znova zmenil port.. dal otestovat nat, zas zelena fajka a teraz to taha 60 kb/s...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ešte aby bolo jasné s rýchlosťou naforwardovaný port veľa nespraví pri forwardovaní sa stane to že tvoja mašina bude "viditeľná" v sieti internet a od teba budú ľudia môcť ťahať tebe môže byť jedno či ťa iný vidia alebo nie jedine že by si bol na private tracker-i
a uz to zas taha full.. no neviem, teraz som zmenil znova.. tak snad to pojde 
Ak ti to píše, že NAT je OK, tak NAT je OK (a stále bude). 
Pri torrentoch záleží od toho, na koho sa pripojíš, koľkým ďalším ľudom ten klient posiela, ako dlho ti posiela (niektoré programy nechcú napr. príliš dlho posielať veľkou rýchlosťou jednému klientovi)...
Pri torrentoch záleží od toho, na koho sa pripojíš, koľkým ďalším ľudom ten klient posiela, ako dlho ti posiela (niektoré programy nechcú napr. príliš dlho posielať veľkou rýchlosťou jednému klientovi)...