Chcem začať brať kreatín

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Chcem začať brať kreatín

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain napísal:hughito: neviem uz kde na nete som zachytil studie, ze toho kreatinu v skutocnosti staci omnoho menej na rovnake vysledky, nevies o tom nieco? Uz sa ktomu nemozem preklikat...
Ja som to čítal tiež, že to telo proste viac kreatínu spracovať nedokáže, avšak, každý človek má inú váhu a potrebuje iné množstvo na nasýtenie. Preto je dobré v tom prvom týždni dávkovať viac (napr. podľa tej tabuľky) a potom by malo stačiť okolo tých 6 g denne.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

neto napísal:obycajny kreatin monohydrat sa viaze s vodou, ak ho vysadis a prestanes na nejaku dobu cviit , tak ti poviem ze 'vyfucis' ... Ak ches aby svaly boli aspon o nieco vacsie a nieco vydrzali zvol si kreatin kre-alkyn, je sice drahsi a aj ucinky ma mensie,a le to co naberies aj nieco vydrzi.

Pri priberany je treba zvazit prijem sacharidov a aj bielkovin, takze gainery su najlepsia a najlacnejsia volba.

to si odkial povytahoval tieto bludy ?

monohydrat zadrziava vodu, zvacsuje svalove bunky a zvysuje syntezu bielkovin.
kre alkalyn nezadrziava vodu je dobry akurat tak na silu ale objemy z neho necakaj.
z toho vyplyva ze jednoznacne monohydrat

pri priberani je najlepsie zvolit proteiny, teda pokial mu nevadi ze bude priberat pomaly ale kvalitne. Este by mohol pridat maltu alebo gluko
ak chce pribrat rychlo naj bere gainer
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Môžem potvrdiť, mýtusy o nejakom vyfučiavaní sa naozaj nedejú (teda aspoň mne a známym).
Po skončení plánu a cez následujúcu prestávku schudnem maximálne kg, a to som pribral aj 5 kg.

A jednoznačne monohydrát je naj, to je jednoducho jasné, všetko ostatné sú len reklamné sračky. A keby aspoň boli na úrovni monohydrátu, ale nie, ony sú dokonca horšie.
Napísať odpoveď