Cavte
Stala sa mi taka jedna neprijemna vec. V poslednej dobe, vzdy ked som prihlaseny na QIP, tak mi vybehne hlaska, ze moje ICQ cislo pouzil niekto na inom pocitaci. Chcel by som zistit, ze ci by sa nejako nedala zistit IP adresa pocitaca, ktory sa prihlasuje na toto cislo. Proste, ci sa niekde zapisuju logy, a ci sa daju zistit. Heslo som si samozrejme zmenil.
Vdaka
Ako zistit ICQ / QIP log IP address
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zistit ICQ / QIP log IP address
Neda a nezapisuju. A nepise ti vobec to, ze sa tvoj ucet pouziva na inom pocitaci, ale pise ti to, ze sa neda pripojit pre velky pocet pripojeni a podobne. Pretoze ako divam, tak mas zdielanu IP adresu s dalsimi stovkami ludi a vzhladom na to, ze ICQ servre su nastavene tak, ze dovoluju len urcity pocet prihlaseni v urcitom casovom rozsahu z jednej IP adresy, tak je to sposobene tym, ze ti nejde prihlasit sa
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
QIP mi vypisuje toto:
--------------------------------------+-
service message (23:48:14 5/02/2010)
Error message:
Your ICQ/SN being used on another computer
Presne toto mi vypisuje aj ked sa sam prihlasim na Jimm cez telefon a som prihlaseny na QIP na PC. Cize podla mojho nazoru ide urcite o prihlasenie z ineho pocitaca.
A kedze sa logy nezapisuju, tak to je "super". A neda sa to nejako cez dajaky program?...co ja wem, nwm sice ako, ale napr. ked som online, tak ci nedokaze nejaka utilitka zistit, ze ina IP ziskala pristup k uctu?...kus pritiahnute za vlasy...ja wem...ale vobec nijak sa to neda zistit?
P.S.
Ked som si zmenil heslo, tak to prestalo. Podla toho usudzujem, ze slo o prihlasenei z ineho PC.
A este taka vec, ze mne to nerobi, ked sa chcem prihlasit, ale uz ked som prihlaseny, tak ma to proste vykopne s takou hlaskou.
--------------------------------------+-
service message (23:48:14 5/02/2010)
Error message:
Your ICQ/SN being used on another computer
Presne toto mi vypisuje aj ked sa sam prihlasim na Jimm cez telefon a som prihlaseny na QIP na PC. Cize podla mojho nazoru ide urcite o prihlasenie z ineho pocitaca.
A kedze sa logy nezapisuju, tak to je "super". A neda sa to nejako cez dajaky program?...co ja wem, nwm sice ako, ale napr. ked som online, tak ci nedokaze nejaka utilitka zistit, ze ina IP ziskala pristup k uctu?...kus pritiahnute za vlasy...ja wem...ale vobec nijak sa to neda zistit?
P.S.
Ked som si zmenil heslo, tak to prestalo. Podla toho usudzujem, ze slo o prihlasenei z ineho PC.
A este taka vec, ze mne to nerobi, ked sa chcem prihlasit, ale uz ked som prihlaseny, tak ma to proste vykopne s takou hlaskou.
-
hojko
Site Admin
Tak v tom pripade ma napadaju uz len dve veci. Tou prvou je zmena hesla a primarneho mailu k uctu a ta druha je, ze prejdi PC antivirusom a antispywarovym programom, pretoze bol trojsky kon, ktory kradol ucty cez ICQ a odosielal cez to potom spam.
Aj tak si myslim, ze problem je ten, ze si na IPcke s vela uzivatelmi a preto ti ICQ server nedovoli prihlasit sa. To iste aj z mobilu, kedze aj mobil pouziva zdielanu IPcku. Riesenim by bolo zaplatit si verejnu IP adresu.
Aj tak si myslim, ze problem je ten, ze si na IPcke s vela uzivatelmi a preto ti ICQ server nedovoli prihlasit sa. To iste aj z mobilu, kedze aj mobil pouziva zdielanu IPcku. Riesenim by bolo zaplatit si verejnu IP adresu.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
OK...dakujem za radu. Heslo mam zmenene a uz mi to nerobi, tak ze tym sa to zatial vyriesilo. Este skusim antivirak a antispyware, ze ci naahodou. Len ako o tu vlastnu pointu, tak tam neslo o to, aby to prestalo robi...ale ak by s aniekto prihlasoval, tak som chcel zistit jeho IP, to bol hlavny dovod. Ale ak sa toto neda, tak nic. Vdaka este raz.
-
hojko
Site Admin
V tom pripade je riesenim, aby si si spravil novy ICQ ucet a skusil to pozriet cez QIP, Mirandu ci Trillian. Alebo poprosil kamarata, nech to skusi pozriet.