njn
počuj mam problem mam steam a ked dam F5 tak sa mi odfoti screenshot ale neviem kam sa mi ukladaju obrazky
ešte aj ked demo natačam viem kam sa uloži ale neni tam ked chcem uložiť demo tak musim potom do konzoly napisat stop a až vtedy sa mi uloži?
pozrel som sa do C:\Program Files\Steam\steamapps\vengard88\counter-strike\cstrike
a nemam tam screeny pritom ked stlacim F5 tak to sekne a odfoti aj to v options mam ale neuklada sa to potom som sa kukol aj do
C:\Program Files\Valve\cstrike
a ani tam nesu screeny ktore fotim
od kedy som si nainstaloval w7 mam vysoky ping a jeden sposob co som nasel na nete som urobil no nepomohlo (daco so sdielanim na windows media player) mal som ping cca 15-25 a teraz mam 60-90 da sa stym hrat no ked je na servery viac hracov tak to uz ne
ps: mam vykony pc a este lepsi net takze tym to nebude
Keby tu niekto pekne napisal postup co aa ako na ZOMBIE SERVER ked chcem vytvorit ake programy mi treba stiahnut, a taaak-postup pre amatera, server spustam cez hlds ci jak proste co je po nainstalovani v CS1.6.
prosim Help !!! CS 1.6
Mán PC , jeden notas a minibook. Na PC som nainstaloval CS 1.6 aj na minibooku ked som išiel cez lan pohodka hrali sme len ked som dal na PC patch v36 nainstaloval sa tušim team steam a potom už s normalnym čo bol na minibooku mi nešiel cez lan ked som hodil na minibook ten patch v36 tak mi tiež nešlo cez lan spojit to by som asi musel ist na volaky server hrat aj s tym aj s tym len ja chcem hrat proti sebe ale tak aby ked zapnem len PC mohol som hrat po sieti cez ten patch( ked nebude doma minibook )
chceme hrať len PC a minibook proti bootom lebo zatial otec je slabší tak nemožme hned po nete.
A ešte k tomu notasu ked nainstalujem csko a dem ho spustit napiše fatal error ....available memory les than 15Mb !!! - 272420864..... je tam win.7
Zdravim , hladam confing na CSS , na zvysenie FPS ( co je teoreticky znizenie detailov v hre ) ( tusim ) ... mozte mi sem nieco dat ? ... toto nieje WAREZ .
Shaman_TO napísal:Zdravim , hladam confing na CSS , na zvysenie FPS ( co je teoreticky znizenie detailov v hre ) ( tusim ) ... mozte mi sem nieco dat ? ... toto nieje WAREZ .
Prosim mihli by ste mi poradit s problemom ze nemozem hrat ceske a slovenske zombie servery okrem czech zombie server,ten mi ide vzdy.Napr.ked klikenm na server zaparit tak mi nenaskoci ze sa nahrava server no stale je tam len ze parsing game info.Neviem co to ma znamenat.Pls poradte.