nemozem najst miesto na disku

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
ciliar
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

nemozem najst miesto na disku

Príspevok od používateľa ciliar »

caute poradte niekto, mam disk s kapacitou 240gb.realne ja tam kolko 220?.to je teraz jedno problem je ze keed si zratam nainstalovane programy a hry priratam volne misto na disku tak my chyba asi 50 gb miesta .windows som uz viackrat preinstalovaval moze to byt tym ?.ako mam najst volne miesto pomohlo by formatovanie pri instalacii novych windows
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: nemozem najst miesto na disku

Príspevok od používateľa hojko »

240GB disky nie su, aspon o tom neviem. Zrejme mas na mysli 250GB, avsak realna skutocna kapacita tychto diskov je cca. 233GB. Problem pri tvojom disku by mohol byt v rozdeleni particie, aj ked je to skor nepravdepodobne, ze by k niecomu takemu doslo. Skor si myslim, ze budes mat tie stratene data v System Volume Information.
ciliar
Light Star
Light Star

zle som to napisal ked bol disk novy tak mal tu kapacitu ale teraz asi po roku a pol daval som viackrat windows a instaloval programy velakrat aj selijako cez seba ci sa tam niekde nestratili alebo jak to mam napisat .napr som pozeral zlozku documents a nemozem hu zmazat pricom my ukazuje velkost viac nez 10 gb .takto som myslel ze to miesto tam je len je nejako skovate alebo coa nemozem sa k nemu dostat.poradte ci mam dat nanovo windows a cely disk nejako poridne naformatovat ? alebo sa da ajteraz cez nejaky program aby vycistil cely komp
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Dobrým riešením by bolo to, keby si vymazal cely hdd a nanovo vytvoril pri inštalácii partíciu C o veľkosti tych 250GB>reálna veľkosť je 232GB. Alebo ako písal hojko, chyba môže byť aj v tom, že sa ti ukladajú body obnovy a tie zaberajú veľa GB. Ked nepoužívaš obnovenie systému tak ho vypni:Štart>Príslušenstvo>Systémové nástroje>Obnovovanie systému.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ak myslis document and settings tak mozno tam mas tolko :) ja by som skusil bud ccleaner alebo tune up :wink:
ciliar
Light Star
Light Star

jeto obnovenie systemu mal som ho nastavene na max cize skoro 29 GB .windows som uz daval 2 krat takze to akurat vychadza ze to zabralo ten priestor .este najst nejaky navod ako vytvorit tu novu particiu dufam ze nic tazke
este som nasiel toto a idem skusit
Prílohy
Screenshot 2010-02-07_14-17-01.jpg
Napísať odpoveď