Strieborna retaz

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Strieborna retaz

Príspevok od používateľa DeFeAt »

predavam N97cku a chalan chce vymenit mobil za TUTO retaz

moja otazka znie, ohodnotia resp odkupili by odomna tuto retaz niekde v obchode so sperkami resp zlatom striebrom atd?
vedia mi povedat aku asi hodnotu ma takato retaz? ak ano, plati sa za to?

(vyzera to aspon ako striebro?)

dakujem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Strieborna retaz

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tazko povedat ci je to real striebro ked je to vraj nove ... takto z fotky to moze byt ocel aj striebro ... keby to bolo pouzivane tak takyto sperk by mal evidentne znamky oxidacie nanalo pristupnych miestach, ak by to pravidelne chemicky necistil ... osobne by som ti radil sa takemu biznisu vyhnut a pockat na niekoho normalneho kto bude chcet telefon kupit - taku retaz si totiz normalny clovek nezadovazi :-P :-P :-P ...

... inak myslim ze by v zlatnictve nemal byt problem zistit ci ide o striebro ... ci sa zato plati neviem, ale povedal by som ze hej, dnes zadarmo ani slnko rano nevyjde ... mozno by nebolo odveci nechat si to ocenit v zalozni tam by to mohlo byt zadaca - tam by asi mali kontrolovat sperky, ak sa nechcu odrbat :-)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

do tohto by som urcite nesiel ....
je sice krasne ze tam napisal za kolko eur to kupil a za kolko predava, ale podla mojho nazoru pride do zlatnictva a oni ti to len odvazia a povedia ze cena za 1g striebra vykupna je nieco okolo 0,4 eura cize ti daju necelych 50eur ...
aj kebyze prides do zalozne tak predpokladam ze ti nedaju viac ako 100 - 150 eur ...
cize ja by som to za retiazku urcite nevymienal ... jedine zeby to bolo zlato ...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

uhm, no tak predpokladal som, ze by som isiel este priamo s nim, nech to niekde "ocenia" resp rovno odkupia, aby sme to este pred vymenou premenili ne peniaze, no ako tak citam, asi si radsej pockam.. : ) dakujem velmi pekne
Napísať odpoveď