Ako sa prihovorit
Ako sa prihovorit
Cawte chcem vas poprosit ci by mi niekto neporadil ako sa prihovorit jednemu dievcatu s ktorym cakavam na zastavke. Cestujeme spolu uz asi 2 mesiace a stale len stojime vedla seba a ticho. Ona je uz maturantka, moze mat tak 19 rokov a ja mam len 17 a niesom velmi vyrecny, takze neviem ci bude mat zaujem rozpravat sa, a bojim sa ze ju budem nudit. Mna nic nenapada, ak by mal niekto nejake rady tak prosim napiste. Dakujem.
Re: Ako sa prihovorit
Heh.. veľmi dobre poznám.. ja som tú svoju vyhliadnutú oslovil až po 3/4 roku, spočiatku som ju iba tíško obdivoval, nevedel som sa na ňu vynadívať.. a až nejak na jeseň som sa rozhodol niečo vykonať. Podarilo sa mi to až v zime pred vianocami...
Jednoducho som začal otrepanou frázou, že kde je ten autobus, že je strašná zima. Ona sa hneď chytila.. a odvtedy sa vždy na zastávke spolu bavíme.. aj v autobuse už sedávame spolu.
Hneď je cesta do práce omnoho krajšia.
Doporučujem pozrieť..
http://www.hojko.com/ja-hanblivy-baba-k ... 30756.html
Doporučujem pozrieť..
http://www.hojko.com/ja-hanblivy-baba-k ... 30756.html
Ako sa prihovoriť? Proste sa prihovor. Čakal niekto zložitejšiu radu ?
normalne sa jej prihovor, prekonaj sa, ale vela od toho necakaj, hlavne ked zisti ze si mladsi.. 
-
MisguidedAngel
Star
hlavne ne pocasie 
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skús sa spýtať "koľko je hodín" možno uvidíš nejakú reakciu, ktorá ťa niekam posunie. Možno sa usmeje a možno to povie tak, že sa jej už ani prihovárať nebudeš chcieť. A keď ti povie koľko je hodín, tak jej povedz, že si vedel koľko je hodín, len si sa chcel nejako prihovoriť, možno jej to príde vtipné
veď niečo skús, aj keby to nevyšlo a budeš sa chvílu cítiť trápne, tak to prejde, všetci si tým občas prejdeme 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jasne ... hodiny a pocasie ... hned potom sa mozes zaradit k tym styridsiatim dalsim bez fantazie ktori ju tak tento tyzden oslovili
...
-
Gepid
Medium Professional
Koľko je hodín používal ešte môj dedo 
Teraz keď máš na ruke hodinky a vo vačku jasne pretŕča mobil, myslím si, že je to trápne.
Skús vymyslieť niečo originálne. Napr.: Ahoj, nepokecáš, foto mám
(Tuším tu na fóre som to videl)
Teraz keď máš na ruke hodinky a vo vačku jasne pretŕča mobil, myslím si, že je to trápne.
Skús vymyslieť niečo originálne. Napr.: Ahoj, nepokecáš, foto mám
Gepid: ano je to trapas
jedneho krasneho dna som cakal na zastavke a telefonoval a akonahle som dovolal, tak sa telefon vybil (klasika. kazdy den skapal). cakal som chvilu na zastavke a rozmyslal som, ze uz tu mal ten bus aj byt. vedla stali dve velmi pohladne dievcata a nejaki starsi ludia. podisiel som ku slecnam a som sa spytal na cas. kedze ma videli ako telefonujem dokopy hned vedla nich, tak na mna hodili taky podozrievavy pohlad a neistym tonom jedna povedala cas. ale ja som ozaj nevedel aky bol cas. zjavne som v ich ociach vyzeral ako magor. a obhajovat sa tym, ze sa mi vybil mobil by uz bol uplny trapas.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
chod zanou a povedz jej rovno ze sa ti paci a preto si ju musel oslovit xPP no a dalej to uz pojde samo x))
-
Bushido
Medium Professional
Niekedy sú lepšie takéto obyčajné veci, ako skúšať nejaké super vtipné experimenty, nad ktorými bude príliš rozmýšlať a nakoniec to popletie (a zrejme popletie, keď je taký hanblivý že musí kvôli tomuto zakladať tému). Alebo ok povedať "ahoj, pokecáme? Foto mám..." ju môže pobaviť, alebo nikdy na pokeci nebola, pozrie na neho ako na postiha a bude vybavený... Keď mu už chcete dávať takéto originálne rady, čo tak nechať nech je sám sebou, to je to najoriginálnejšie čo môže pre ňu spraviť. Ak jej nebudeš sympatický, tak ti nepomôže ani ten najlepší vtip sveta...
Ale ver mi, že na začiatok je najlepšie "Ahoj." a úsmev 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to s tym fotom musim pouzit, to je hodne dobre
byt sam sebou je velmi cenene to ano, ale ked bude suchy jak tyzdnovy rozok, tak to v nej moc nepohne ... treba si uvedomit ze na zensku musis zaposobit v prvych par sekundach ... marne mozes mat dobre srdce, dobre varit a nemat odpor k upratovaniu, ked nezaposobis, tak nebude mat zaujem take veci zistit
... niesu vsetky zenske rovnake, to je pravda, ale tym ze ich rozosmejes iba ziskas nech su ake chcu
...
byt sam sebou je velmi cenene to ano, ale ked bude suchy jak tyzdnovy rozok, tak to v nej moc nepohne ... treba si uvedomit ze na zensku musis zaposobit v prvych par sekundach ... marne mozes mat dobre srdce, dobre varit a nemat odpor k upratovaniu, ked nezaposobis, tak nebude mat zaujem take veci zistit
-
qwerty-xyz
vezmi do ruky knihu ako zbalit zenu, nastuduj a sprav co mas, .......trumsac13 napísal:Cawte chcem vas poprosit ci by mi niekto neporadil ako sa prihovorit jednemu dievcatu s ktorym cakavam na zastavke. Cestujeme spolu uz asi 2 mesiace a stale len stojime vedla seba a ticho. Ona je uz maturantka, moze mat tak 19 rokov a ja mam len 17 a niesom velmi vyrecny, takze neviem ci bude mat zaujem rozpravat sa, a bojim sa ze ju budem nudit. Mna nic nenapada, ak by mal niekto nejake rady tak prosim napiste. Dakujem.
-
Gepid
Medium Professional
Alebo jej daj do rúk knihu ako zbaliť chlapa so slovami: "Dávam ti týždeň čas". Keď takúto skvelú ponuku ponuku odmietne so slovami "chod do ..." prípadne k tomu pridá pívlastok ty ..... ,tak sa usmej a pomysli si aká je to chudera a o čo prišla.qwerty-xyz napísal: vezmi do ruky knihu ako zbalit zenu, nastuduj a sprav co mas, .......
omgwtfbbq - zas ta tvoja kniha? ....qwerty-xyz napísal: vezmi do ruky knihu ako zbalit zenu, nastuduj a sprav co mas, .......
-
qwerty-xyz
nooo napriklad ved ide o to aby nasiel VTIPNU zamienku, nie ze kolko je hodin alebo pocasie, kazdy kto je aspon trochu na techniku ma par ukazovacov casu nie ? Ja MAM PSP,HODINKY CASIO, MOBIL A CREATIVE ZEN VISION M, bol by som napr za vola keby som sa pytal na cas nie ?Gepid napísal: Alebo jej daj do rúk knihu ako zbaliť chlapa so slovami: "Dávam ti týždeň čas". Keď takúto skvelú ponuku ponuku odmietne so slovami "chod do ..." prípadne k tomu pridá pívlastok ty ..... ,tak sa usmej a pomysli si aká je to chudera a o čo prišla.
bože ty si na zaplakanie idiot.
Čo ešte máš ? aký komp? a telku?
-
qwerty-xyz
podla mna si na zaplakanie idiot ty, pretoze keby si sa holky spytal na cas a pred tym sa bavis s mobilom a ona by to videla, tak kazda inteligentna ta odbije a tie extremne inteligentne ta odbiju tak ze mas z toho depresiu dalsi pol rok.S 3097 napísal:bože ty si na zaplakanie idiot.
a namiesto urazania skus radsej vymysliet zamienku ako sa ozvat, vsetko ine a originalne je riesenim, ci chces prist za holkou s tym ze Ahoj, nepoznas qwertyho? na hojku regnuty, taky idiot . . . .
A ona ti odpovie ze nikoho takeho nepozna (a akurat si pomysli ze idiot si ty, ... ) a keby nahodou poznala, tak to si s nou moze zakladatel temy dohodnut rande aj tu no nie ???
-
Bushido
Medium Professional
Stačí povedať qewrty-mu nech ti ju zbalí a je to tvoja... On to má naštudované...