Pot 1: Spain (defending champions), Germany, Netherlands, Italy, England, Croatia, Portugal, France, Russia
Pot 2: Greece, Czech Republic, Switzerland, Sweden, Serbia, Turkey, Denmark, Slovakia, Romania
Pot 3: Israel, Bulgaria, Finland, Norway, Ireland, Scotland, Northern Ireland, Austria, Bosnia-Herzegovina
Pot 4: Slovenia, Latvia, Hungary, Lithuania, Belarus, Belgium, Wales, Macedonia, Cyprus
Pot 5: Montenegro, Albania, Estonia, Georgia, Moldova, Iceland, Armenia, Kazakhstan, Liechtenstein
Pot 6: Azerbaijan, Luxemburg, Malta, Faroe Islands, Andorra, San Marino
Kvalifikácia na EURO 2012
-
Sagittarius
Guru
Kvalifikácia na EURO 2012
V nedeľu je žreb skupín kvalifikácie je na EURO 2012 vo futbale. Koho by ste si priali? 
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalifikácia na EURO 2012
Nemecko/Rusko, Fínsko, Wales, Lichtenštajnsko + príp. San Marino
-
Sagittarius
Guru
Zaujímavá by bola skupina (nemyslím teraz našu), ale: Chorvátsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Slovinsko/Macedónsko, Čierna Hora.
Neprehnali to inak s tym ze nas dali do druheho kosa?
Ale nevadi je to pomerne dost velka vyhoda a ak budeme mat stastie na skupinu aj by sme mohli postupit.
Najidealnejsie pre nas by bola skupina Rusko/Chorvatsko, Bosna Hercegovina, Cyprus, Lichtenstajsko a z toho posledneho to je uplne jedno.
Rozhodne by som si neprial Spanielsko, Skotsko, Slovinsko, ale v tomto kosi su neprijemny aj Belgicania a kebyze dostaneme Madarov ti sa istotne na nas vyhecuju takze ani ich by som moc nechcel. Z piateho kosa moze potrapit akurat tak Island alebo Estonsko.
Najidealnejsie pre nas by bola skupina Rusko/Chorvatsko, Bosna Hercegovina, Cyprus, Lichtenstajsko a z toho posledneho to je uplne jedno.
Rozhodne by som si neprial Spanielsko, Skotsko, Slovinsko, ale v tomto kosi su neprijemny aj Belgicania a kebyze dostaneme Madarov ti sa istotne na nas vyhecuju takze ani ich by som moc nechcel. Z piateho kosa moze potrapit akurat tak Island alebo Estonsko.
najlahsia: Rusko,Rakusko,Cyprus, Lichtenstajnsko
najtazsia: Spanielsko,Skotsko, Slovinsko, Cierna Hora
najtazsia: Spanielsko,Skotsko, Slovinsko, Cierna Hora
Mne by sa celkom páčila skupina: Francúzsko, Slovensko, Rakúsko, Cyprus, Lichtenštajsko a napr. Faerské ostrovy nech nemáme stále len San Maríno 
no tak uz je po zrebe. Co na to hovorite? 
-
Steven666
King
ak s tejto skupiny nepostúpime, tak neviem, dostali sme najľahšiu možnú skupinu akú som kedy videl.
-
profik
Light Professional
Jedna z tych pomerne lahsich skupin. Mame velku sancu postupit, dokonca mozme skupinu aj vyhrat, ale podla mna sa nato nadrieme, lebo Iri nebudu lahky oriesok.
-
Georgeo88
Light Star
no nemyslím,že je až taká ľahká,rusi sú síce z prvého koša fajn,no Íri zaberú,po tej smolnej baráži s Francúzkom.Ale zasa mám taký pocit,že írov sme mali aj v minulej kvalifikácii na euro a uhrali sme s nimi celkom pekné výsledky,opravte ma ak sa mýlim.
skupina nieje ľahká pretože si myslím, že ľahká skupina neexistuje ale určite je prijateľná 
No určite to mohlo byť aj horšie. Namiesto Írov by sa síce našiel ľahší súper ale zas nemôžeme to mať na ružiach vystlané.
A ak niekto náhodou nevidel žreb, tak na doplnenie:
A-skupina: Nemecko, Turecko, Rakúsko, Belgicko, Kazachstan, Azerbajdžan
B-skupina: Rusko, SLOVENSKO, Írsko, Macedónsko, Arménsko, Andorra
C-skupina: Taliansko, Srbsko, Severné Írsko, Slovinsko, Estónsko, Faerské ostrovy
D-skupina: Francúzsko, Rumunsko, Bosna a Hercegovina, Bielorusko, Albánsko, Luxembursko
E-skupina: Holandsko, Švédsko, Fínsko, Maďarsko, Moldavsko, San Maríno
F-skupina: Chorvátsko, Grécko, Izrael, Lotyšsko, Gruzínsko, Malta
G-skupina: Anglicko, Švajčiarsko, Bulharsko, Wales, Čierna Hora
H-skupina: Portugalsko, Dánsko, Nórsko, Cyprus, Island
I-skupina: Španielsko, Česko, Škótsko, Litva, Lichtenštajnsko.
//odpoveď pre darcu karmy - lebo téma sa volá Kvalifikácia na EURO 2012 tak nech aspoň vidíš, o čom diskutuješ
A ak niekto náhodou nevidel žreb, tak na doplnenie:
A-skupina: Nemecko, Turecko, Rakúsko, Belgicko, Kazachstan, Azerbajdžan
B-skupina: Rusko, SLOVENSKO, Írsko, Macedónsko, Arménsko, Andorra
C-skupina: Taliansko, Srbsko, Severné Írsko, Slovinsko, Estónsko, Faerské ostrovy
D-skupina: Francúzsko, Rumunsko, Bosna a Hercegovina, Bielorusko, Albánsko, Luxembursko
E-skupina: Holandsko, Švédsko, Fínsko, Maďarsko, Moldavsko, San Maríno
F-skupina: Chorvátsko, Grécko, Izrael, Lotyšsko, Gruzínsko, Malta
G-skupina: Anglicko, Švajčiarsko, Bulharsko, Wales, Čierna Hora
H-skupina: Portugalsko, Dánsko, Nórsko, Cyprus, Island
I-skupina: Španielsko, Česko, Škótsko, Litva, Lichtenštajnsko.
//odpoveď pre darcu karmy - lebo téma sa volá Kvalifikácia na EURO 2012 tak nech aspoň vidíš, o čom diskutuješ
-
profik
Light Professional
Su tam omnoho tazsie skupiny ako ta nasa. Mozme byt radi, ze sme tak dobre "vylosovali". Mozno lepsia je este skupina F.
-
jason007x
Light Professional
Skupina C dosť hustá...
Z prveho kosa sme podla mna dostali najlachsieho mozneho supera mozme byt radi.
Zo skupinou som spokojny zrejme najlachsia zo vsetkych.
Zo skupinou som spokojny zrejme najlachsia zo vsetkych.
No tak to je naozaj ľahká a postupová skupina.
Rusi sú totálne za zenitom a na Írov máme, aj keď to bude určite ťažké. Ostatní sú doslova povinní.

Rusi sú totálne za zenitom a na Írov máme, aj keď to bude určite ťažké. Ostatní sú doslova povinní.
z coho usudzujes, ze Rusi su za zenitom?
Z kvalifikácie na MS, aj keď je pravda, že sa veci môžu zmeniť a dostanú sa trebárs späť pred zenit, alebo aspoň na jeho rovnú úroveň.
nepovedal by som ze Rusi su za zenitom, aj ked uznavam ze to je hratelna skupina. Iri budu mat o motivaciu navyse v podobe toho podvodu vo Francuzsku, takze s tymi tiez treba pocitat
Z kvalifikacii na MS som usudil akurat to ze mali smolu a nie ze su za zenitom.hughito napísal:Z kvalifikácie na MS, aj keď je pravda, že sa veci môžu zmeniť a dostanú sa trebárs späť pred zenit, alebo aspoň na jeho rovnú úroveň.
Skor by som povedal ze budu za zenitom ked odijde Hidink (ak uz odisiel).