Win 7 - "toto rozhranie nie je podporovane"

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TXXX
Novice
Novice

Win 7 - "toto rozhranie nie je podporovane"

Príspevok od používateľa TXXX »

Cauko,
nainstaloval som si win 7 ultimate, vsetko islo ako malo (okrem reprakov na 5,1 ale o to tu nejde), nainstaloval som vsekty potrebne kodeky aj na chipset robeny na xp ale zobralo ho (iny nieje). vsetko fungovalo ako malo, a v ten den este preinstalovania mi zacal vypisovat pri kazdom otvoreni priecinku, ci uz tento pocitac alebo kniznice ze "toto rozhranie nieje podporovane"... nesiel otvorit ani ovladaci panel, nic. Siel iba total commander na prehliadanie zloziek. Asi 2 hodiny predtym som pouzil aj acronys zalohu celej particie, po naskoceni tohto problemu som najskor restartol - nic. Pouzil som danu acronys zalohu - nic. Stale Rovnaky problem.
Nestretli ste sa niekto s tym?
Vopred velmi dakujem za odpoved... dufam ze nebude znova preinstalovanie celeho OS (aj ked vyzera to tak ze ine uz neostava :( :( )
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Win 7 - "toto rozhranie nie je podporovane"

Príspevok od používateľa vikko78 »

skus obnovenie systému do doby než si instaloval acronis....
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

a skus neinstalovat XP ovladace
TXXX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa TXXX »

Vratenie sa uz nieje mozne - ziadne nieje. To bol cisto nainstalovany win ziadne body obnovy ani nic podobne mi tu neostalo (to som pozeral z instalacneho cd sedmicky - oprava systemu). A ak nenainstalujem xp drivery tak potom tam ake mam dat? Co som stiahol zo stranky oficialnej na vistu

Kód: Vybrať všetko

http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz
tak nefunguju -nie su kompatibilne s OS :( ale nechapem... na RC mi slo vsetko dobre
Napísať odpoveď