Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Prave som odskusal betu.Optimalizacia je strasna (uvidime full ako spravia),ovladanie nepohodlne - najma sprint a zbrane no comment.
Zrusil som predobjednavku, pockam si ako to bude s full verziou...potom si to mozno objednam
no konečne som si to riadne zahral. na notebooku mi to ide prekvapivo dobre, podľa toho čo sa všade píše som to čakal oveľa horšie. cítiť že to bolo robené na konzoly a vadí mi tam pár bugov, ale to sa dalo čakať keďže je to beta..v každom prípade ma to ale dosť baví, ešte pre istotu počkám ako to ohodnotia herné weby, ale tak na 90% to vidím na kúpu.
no ja nemam beta kluc aby som otestoval mozes pls hodit HW na akom hras? a priemerne fps?
mam dva kluce na betu - ked chces jednu ti poslem.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Komu sa neušiel kod nech napíše,mne je na nič ...
Aeious77: na GTX260, i7 920@default mi to ide na FullHD rozliseni a medium-high detailoch tak zhruba od 40 do 80fps .. zalezi kde sa prave nachadzam, ked sa toho vela deje na obrazovke tak to klesa dole ... priemer je ale tych 60fps cca
xJEDIKNIGHTx: nemas nahodou zapnute VSync ked ti to nestupne nad 60? mne sa nezda, ze by sa to nejak moc lesklo (bloom som vypol este pred prvym spustenim)
xJEDIKNIGHTx: nemas nahodou zapnute VSync ked ti to nestupne nad 60? mne sa nezda, ze by sa to nejak moc lesklo (bloom som vypol este pred prvym spustenim)
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Nie, VSync mam vypnutý, asi je tých 60FPS limit môjho CPU, mam C2Q9550@ default, na ten lesk som si už zvykol, pokial nebude mat hra obmedzený počet inštalácií, tak ju asi berem, už len pre te nový herný mod, ktorý je fakt super.
Dnes som urobil pár gameplayov, kvalita videa je trocha horšia, ale pozert sa to da.
Dnes som urobil pár gameplayov, kvalita videa je trocha horšia, ale pozert sa to da.
pekne videoxJEDIKNIGHTx napísal:Nie, VSync mam vypnutý, asi je tých 60FPS limit môjho CPU, mam C2Q9550@ default, na ten lesk som si už zvykol, pokial nebude mat hra obmedzený počet inštalácií, tak ju asi berem, už len pre te nový herný mod, ktorý je fakt super.
Keby niekto chcel Beta Key piste PM.
Heh, ja som si dnes vymaxoval vsetky detaily na HIGH, anti 8x a mam o 15~20 FPS viac ako s MID-LOW. 
Neviem najst ten settings.ini.gwixt napísal:xJEDIKNIGHTx: mozno nemusis davat vsetko na low .... v subore Documents\BFBC2Beta\settings.ini sa pohraj s nastaveniami, Bloom daj na false ... HBAO tiez, pokial nemas velmi dobru graf. kartu
hojko: ono to v pohybe nie je az take zle, pokial to ide plynulo
keď v hre získam nejaké upgrady(vylepšenia na zbrane, pancier na tank, atď), tak ako ich mám "aktivovať", aby som ich mohol používať? alebo sa mi to automaticky nahodí?
-
Sphinx
Addict
tak vcera som natrafil na zaujimave zbrane
starucky Thomson a M1 Garand (WWII) ako sa daju taketo kusky ziskat?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Sphinx: Thomsona som získal asi tak v 9 lvl., ale presnejšie ti neviem povedať za čo (asi za body získané v BVPčku, tanku a vrtulníku).
Snajper2: Zbrane by sa ti mali aktivovať v dalšej hre, alebo po reštarte hry a pancier na tank si vyberieš pri začatí hry.
Snajper2: Zbrane by sa ti mali aktivovať v dalšej hre, alebo po reštarte hry a pancier na tank si vyberieš pri začatí hry.
-
2janci2
Medium Professional
mna sere to,ze tie zbrane si musim stale nastavovat, ze si to hra nezapamata...
som zvedavy
chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neriesil problem s pripojenim a to v tom zmysle, ze v pohode sa pripojim, v pohode hram, ale po cca 4-5 minutach hry ma vyhodi z hty a zobrazi sa mi hlasenie : CONNECTION TO GAME SERVER HAS BEEN LOST... a samozrejme na koniec skontrolujte si pripojenie na internet, s ktorym problem nemam, lebo ine hry mi v pohode idu aj niekolko hodin, po zobrazeni tejto spravy sa neda znova pripojit na server a musim hru uplne vypnut a ked ju spustim tak znova mozem hrat ale len uz spomynany cas, potom sa cely proces zopakuje.