necakal som ze sem budem pisat, no dolahla na mna dilema...momentalne cely den testujem logitech z2300 a zacinam nad nimi vo velkom rozmyslat, kedze povodny plan kupit m-audio bx5a deluxe je o 100€ drahsi.... je mi jasne ze ako aktivne studiovky su m-audio ovela lepsie na hudbu, zvuk je analogicky, cisty a nepodfarbeny prehnanymi basami... no kedze pocuvam rock a metal + filmy, tak myslim ze tie logitechy by boli predsalen lepsie riesenie... viete mi poradit?
resp. ak ma niekto este lepsie riesenie v kategorii do 200€, tak si rad vypocujem nazor... zaujem mam iba od 2.0 alebo 2.1 sustavy, 5.1 a vyssie => priestorovy zvuk su sice fajn, ale na intrak to nieje prave koser...
Logitech Z-2300 vs. M-Audio BX5a Deluxe // ine do 200€
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Logitech Z-2300 vs. M-Audio BX5a Deluxe // ine do 200€
Kup Z2300 a ja ti predam poriadne satelity k tomu
Mam teraz nieco rozrobene, akurat to idem popajkovat dokopy, mozes si aj vybrat , aku to bude mat farbu
Take pomerne kompaktne repraciky, 9L ma jedna vnutorny objem. Rozmer asi 18x28x28cm. Myslim, ze prekonat Maudia bude s nimi najmensi problem, kedze jedny starsie s mierne slabsim vyskacom prekonali KRK RP5.
makovnik: to mam ako chapat ze prekonali? v com? vo vykone? mne je nejaky extremny vykon na 2 veci...
a ako by si si to cenovo predstavoval?
a ako by si si to cenovo predstavoval?
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Asi 160E / par.
Prekonali nie vo vykone, to u tejto kategorie nie je zaujimave. Vo zvuku samozrejme; priestorovost, detaily atd. Vyzerali takto http://213.215.107.199/fotoalbumy/downl ... 333205.jpg
Na tych Logitechoch je dobry zosil, lebo ma skutocne vykon okolo 30-40Wrms/kanal a sub, ten je relativne slusne spraveny. To by bolo dobre kupit od ruky.
Prekonali nie vo vykone, to u tejto kategorie nie je zaujimave. Vo zvuku samozrejme; priestorovost, detaily atd. Vyzerali takto http://213.215.107.199/fotoalbumy/downl ... 333205.jpg
Na tych Logitechoch je dobry zosil, lebo ma skutocne vykon okolo 30-40Wrms/kanal a sub, ten je relativne slusne spraveny. To by bolo dobre kupit od ruky.