Ford Mondeo
Ford Mondeo
Taze dober nevedel som kam tuto temu urobit tak som ju dal sem........Takze ludia hladam kde by som mohol kupit drziak na telefon do auta Ford Mondeo. Ne nejaky universalny ale taky jake je na obrazku co je oznaceny na cervenom stvorci. Uz vyse 3 mesiace taky vsade hladam ale neviem najst
Re: Ford Mondeo
Stav sa vo fordackom servise a objednaju ti.
Tam to urcite bude predrazene. Urcite sa to da zohnat aj niekde inde 
To je iba ta konzola (drziak). Praveze ten mam a hladam to co drzi telefon
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ked mas konzolu, tak preco chce univerzalny drziak ? sak najdi nejaky priamo na tvoj telefon 
Lebo tam nemam jak pripevnit telefon. To som kupil cisto bez toho co drzi telefon. Takze aj to co drzi telefon aj ta konzola to je vsetko zvlast ne spolu. A nasiel by som keby bol.....vsetko co je na obrazku mam len to co som oznacil v cervenom stvorceku mi chyba na telefon
-
nejakymarko
Addict
nejak sa nechapeme...tebe chyba to "kozene" ci elektrika???
To co je v cervenom ramceku
i ja som uz stoho popleteny.............to kam pripevnis telefon a to "kozene" mam
Ved na 1. obr. je iny typ ako na druhych.
No sak nemusi byt ten isty typ
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
co keby si konecne napisal na aky typ telefonu to ma byt ?
-
Mateq
Medium Professional
Tieto veci sa zvyčajne predávajú na dve časti - kúpiš držiak presne pre tvoje auto, a držiak presne na telefón, ktorý do toho namontuješ.
Avšak to tvoje vyzerá ako držiak na Mondeo a tá druhá časť je univerzálna. Takže neviem, či to predávajú aj oddelene. Skús sa opýtať tu
http://www.kudaphonebase.com/produkty.htm Mám však tušenie že ti to budú chcieť dať len v celku.
Avšak to tvoje vyzerá ako držiak na Mondeo a tá druhá časť je univerzálna. Takže neviem, či to predávajú aj oddelene. Skús sa opýtať tu
http://www.kudaphonebase.com/produkty.htm Mám však tušenie že ti to budú chcieť dať len v celku.
Nj diky moc prave toto som hladal
a to predavaju cisto komplet konzolu+ten drziak na telefon? Ked hej tak kaslem nato a uz to kupim aj stym 36 eur ma nezabije
K
K