Apple klávesnica
Re: Apple klávesnica
Myslim si, ze by nemal byt problem kedze Apple uzko spolupracuje s Windowsom. Takisto aj cez bootcamp sa da nainstalovat Windows na Mac takze uz len z tohto prosteho dovodu by to malo ist.
okej ale som zisitil že na ten klávesnici sú ALT a WIN prehodené ... je možné ich cez nejaký soft nastaviť normálne?
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Klávesnica pôjde určite. A na myš určite zoženieš driver. Veď už aj na novú magic mouse sú ovládače pre WIN.
okej ďakujem, a existuje nejaký soft na preprogramovanie kláves? konkrétne ALT a WIN
Podla skusenosti ludi s Apple myskou by som si ju ti ju nedoporucal. Mighty Mouse by som povedal ze bola celkom nepovedena myska samotny zarity uzivatelia Macov pouzivaju radsej "klasicke" mysky... Sam som ju mal moznost vyskusat a tiez sa mi nepacila. Sam pouzivam MX518 od logitechu.
O programovani klavesnice neviem nidky som nepouzival mac klavesnicu na Win. Ono mi celkom uchadza preco chces Mac HW pouzit na windowse...
dodo
O programovani klavesnice neviem nidky som nepouzival mac klavesnicu na Win. Ono mi celkom uchadza preco chces Mac HW pouzit na windowse...
dodo
tak ja som si tú myšku skúšal na MAC-u v obchode a pripadali mi oveľa lepšie ako nejaké razer-ky ktoré som mohol vyskúšat u kamošov ... a po prečítani pár recenzií som dospel k záveru že razer klávesnicu tiež nechcem , a v tej cenovej hladine som našiel iba túto apple ktorá sa mi dizajnom veľmi páči ale neviem ako to bude s funkčnosťou
... možno by som porozmýšľal aj nad Magic Mouse ale tam je tá cenu už trochu vyššia
Porovnavat Razer a Apple je ako porovnavat supersport s limuzinou.
yazoo: dúfam že ako superšrot si myslel Razer
... takže klávesnicu už mám doma a funguje perfektne
... zaťial som s ňou veľmi spokojný , akurát mi trošku vadia tie prehodené klávesy ale šasom si zvyknem ... teraz ešte musím porozmýšlaľ nad myškou či sa oplatí investovať aj do Magic Mousu
Magic mouse... podla mna myska cisto pre apple HW... Videl som uz vsak ovladace aj pre Win tak treba kuknut co vsetko dokaze pod Windowsom aby si s mutlifunkcnej MM nemal klasicku dvojtlacitkovu mysku 
dodo
dodo
okej popozeám niečo
... ďakujem všetkým