harman kardon soundsticks ii

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Vlado_nice
Light Expert
Light Expert

harman kardon soundsticks ii

Príspevok od používateľa Vlado_nice »

zdravim vlastnim tieto reproduktory
hraju super ale pred nedavnom sa mi stala mala nehoda nechtiac som stupil na koncovku od adapteru a zlomil som ju lenze prisiel som na to az tak po pol hodine hrania takze asi sa odpalil ale to neviem na 100% lebo on svieti len ta koncovka nefunguje skusal som to davat do opravy lenze tam mi povedali ze to nejde opravit nech skusim kupit novy adapter lenze nikde ho neviem najst keby ste vedeli pls napiste dakujem. alebo proste nejaky univerzalny alebo nejake ine riesenie proste nejaka zmena adaptera ze by som tam nejak to poprepajal aby tam pasoval iny len s tym je tiez problem lebo su sklenene a su zatvorene a neda sa s nimi hybat .
keby vas napadlo nejake riesenie bol by som vdacny s pozdravom vlado.
Prílohy
harman_kardon_soundsticks_ii.jpg
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: harman kardon soundsticks ii

Príspevok od používateľa Mmartin »

Obrazok zmaz z [img] a daj do prilohy :)
// a k- si nechaj. Porusujes pravidla, len ta upozornujem, lebo ked to spravi mod, bude horsie
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Toto ti musí každý debil rádioamatér alebo študent elektrotechnickej priemyslovky vedieť opraviť...
Vlado_nice
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vlado_nice »

praveze tam je nieco odpalene proste to sa neda opravit islo mi o tom ci neviete kde sa da kupit novy popripade nejaky univerzal alebo ci sa to nejak drotikmi podomatsky neda poprepajat na iny adapter.
Napísať odpoveď