LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
davidqo9295
Light Expert
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
tam pise ze 775ptz je 75 dolarov a 1000ptz 150 dolarov a nikto sa k tomu nevyjadril a nwm ani ci to ja platim cico
Hmm kde je dnešna otazka? 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sten32, to tu musis za kazdu sprostost spamovať?? si daj do poriadku prehliadac, ak ti nezobrazuje
-
davidqo9295
Light Expert
No poprosim odpoved plz
Rano ešte nebola!PAuLi3 napísal:sten32, to tu musis za kazdu sprostost spamovať?? si daj do poriadku prehliadac, ak ti nezobrazuje
netrep... rano o 6,50 som na ňu odpovedal... vymaz si cookies...sten32 napísal: Rano ešte nebola!a to nieje spam ved normalne diskutujem nie?A toto je vraj diskusne forum...
Ani ja som tam najskôr žiadnu otázku nevidel,ale keď som znovu klikol na DAILIES,tak tam otázka už bola.
-
davidqo9295
Light Expert
No ako to je s tym PP prosim alebo mi dajte page na ktorej sa to preberalo
ani ja.. rano kukam.. ze to je asi nejake specalne vydanie otazky ci co xDmiminko napísal:Ani ja som tam najskôr žiadnu otázku nevidel,ale keď som znovu klikol na DAILIES,tak tam otázka už bola.
nic nebolo ale ked som prisol zo skoly uz tu je
No, tak zomna neroobte somara 
mne nepridalo body....dal som simpsons by coca cola....a nic
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano mate pravdu, dnes sa na lockerz.com vyskytla chyba ohladom "dalies".
LOCKERZ Tuesday update: Some of you may be experiencing problems with the dailies today. Our tech team is aware of the problem and is repairing it. Please try clearing your cache, refreshing the page, and answering again, which may help in some situations. We'll keep you updated.
-
davidqo9295
Light Expert
mne normal pridalo...
Takže páni je to tu
dnes o 17:00 mi doma zazvonil pán z UPS-ka a doniesol mi dlhoočakávaný balík z LOCKERZ
platil som colný dlh 10€ 62 centov - redeemoval som v silvestrovskom redeeme (tovar bol po mesiaci na SK - zdržiavali to na colnici) - iPod Shuffle 4GB Pink
Na vybavenie som musel odfaxovať do UPS-ka do BA:
Splnomocnenie na vybavenie colného konania.
Kópiu OP
Čestné prehlásenie, že som tovar dostal zdarma
Pre negramotných užívateľov fóra: CLO sa určuje odhadom z bežnej trhovej ceny tovaru
platil som colný dlh 10€ 62 centov - redeemoval som v silvestrovskom redeeme (tovar bol po mesiaci na SK - zdržiavali to na colnici) - iPod Shuffle 4GB Pink
Na vybavenie som musel odfaxovať do UPS-ka do BA:
Splnomocnenie na vybavenie colného konania.
Kópiu OP
Čestné prehlásenie, že som tovar dostal zdarma
Pre negramotných užívateľov fóra: CLO sa určuje odhadom z bežnej trhovej ceny tovaru
Cital som aj dost dozadu.. ale nikde nepadlo podla coho sa urcuje clo.. podla vahy?
By som rád vedel že ako určia trhovú cenu keď v cene môže byť kludne aj 20€ rozdiel. Zrejme tú najdrahšiu, veď clo by malo byť 4,7% alebo to išlo hore na 14%? Len smola že za PSP bude asi aj DPH, nie len clo
.
Inak gratulujem
.
Inak gratulujem
Bol by to podvod keby som hral za brata??(vsetky udaje su jeho,iba email je moj)....ved ak by mi poslali nejaku cenu,tak by si to overovali,ci? 
Mozem otazku alebo skor radu na lockerz som registrovany uz dlhsie mam tam asik okolo 1085 bodov ale stale ked bolo reedem som nevedel kedy to presne je mozte mi dat radu kedy to je alebo aspon priblizne kedy to byva lebo stale som videl ze to bude bude a neslo mi takze neviem no skuste mi nejak poradit prosim vas bud sprava alebo odpiste tuna do fora
kedy bude dalsie reedem a co vlastne nato treba lebo som cital ze tam nieco vam dojde ked si vyberiete a tak dakujem za vsetky rady.....
-
Kok
Light Professional
No posledne 2 redeemy boli neoznamene, cize asi ti nikto neporadi kedy to chystaju .. iba ak mas za kamarata nejakeho manazera z lkz ;p
-
webmasterr
Medium Professional
to mas trosku pomylene... od 22€ sa plati DPH a od 150€ sa plati clofilip102 napísal:By som rád vedel že ako určia trhovú cenu keď v cene môže byť kludne aj 20€ rozdiel. Zrejme tú najdrahšiu, veď clo by malo byť 4,7% alebo to išlo hore na 14%? Len smola že za PSP bude asi aj DPH, nie len clo.
Inak gratulujem.